Filter
Kurs
De forente arabiske emirater Dubai Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Kurs i Informasjonsteknologi for bedrift in Dubai De forente arabiske emirater

Et kurs er studiet av et bestemt emne innenfor et bredere fagområde og er grunnlaget for en kvalifisering. Et typisk forløp omfatter forelesninger, vurderinger og veiledninger.

Business Information Technology programmer gi elevene de ferdighetene de trenger for å forstå sammenhengen mellom IT-bransjen og private selskaper. Studentene skal også lære å anvende IT-prinsipper i et bedriftsmiljø.

Utdanning i De forente arabiske emirater har sine fordeler: Søn, sjø, sand, tax-free inntekter etter endt utdanning og noen av de beste universitetene i Gulf region.In tillegg en rekke høyt rangerte universiteter basert i andre land har avdelingskontorer studiesteder i UAE.

Dubai er en av de mest avanserte og moderne byer i verden. Byen er hjem til vakre arkitektur, store bedrifter og turistattraksjoner. Byen er også hjem til noen av regionens mest prestisjetunge universiteter og høyskoler.

Beste studieprogrammer Kurs i Informasjonsteknologi for bedrift in Dubai i De Forente Arabiske Emirater

Les mer Minimér

2 Resultater i Informasjonsteknologi for bedrift, Dubai

Grader
Beliggenhet
De forente arabiske emirater
Dubai
Studietype
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
Global Solutions Trainings UAE

SAP Financial Accounting and Control kurset er strukturert for å gi deg de ferdighetene hvordan du arbeider med hovedbok kontoer, mellomværende og artikler ... [+]

SAP Financial Accounting and Control Kurset er strukturert for å gi deg de ferdighetene hvordan du arbeider med hovedbok kontoer, mellomværende og artikler; post, søke- og visnings dokumenter; og generere et sett med balanserte og forenlig regnskapet for eksempel balanse, resultat og Cash Flow.Special rabatter for erfarne kontoer Professionals. Med gratis økter for intervju Preperation, Job guidede turer, gratis programvare.

[-]
De forente arabiske emirater Dubai
September 2019
Heltid studier
Deltid
35 timer
Campus
Les mer på norsk
Zeus Consulting

Den mest etablerte tilnærming til IT Service Management i verden. IT-ferdigheter alene er ikke lenger et aktivum for en IT-tekniker eller et aksjeselskap. ... [+]

Den mest etablerte tilnærming til IT Service Management i verden. IT-ferdigheter alene er ikke lenger et aktivum for en IT-tekniker eller et aksjeselskap. Fagfolk må kombinere sin IT-kompetanse med forretningssans og fokus på kontinuerlig forbedring av tjenesten. ITIL kan levere store kostnadsbesparelser for en organisasjon ved å fremme optimal bruk av sine eiendeler - mennesker prosesser og teknologi.

Zeus Consulting tilbyr en komplett portefølje av innovative ITIL kurs som spenner fra Awareness, Foundation og Intermediate nivåer gjennom til Expert nivå sertifisering.

Hva er ITIL?

ITIL (Information Technologies Infrastructure Library) er den mest etablerte tilnærming til IT Service Management i verden, med mer enn 1.500.000 sertifiserte personer. Utviklet av den britiske Office of Government Commerce (OGC), er ITIL fullt kompatibel med ISO / IEC 20000, den første internasjonale Service Management Standard for organisatorisk sertifisering og etterlevelse.... [-]

De forente arabiske emirater Dubai
September 2019
Heltid studier
3 - 20 dager
Campus
Les mer på norsk