Kurs i Intensiv engelsk i Afrika

Beste Kurs i Intensiv engelsk i Afrika 2018

Mange anerkjente internasjonale universiteter og andre utdanningsinstitusjoner tilbyr muligheten for større personlig utvikling via loven kurs. Disse kursene diskutere aktuelle problemstillinger og trender som er involvert i slike områder som åndsverk og reguleringsteori.

Intensive engelsk kurs er utviklet for å gi et raskt og effektiv språk læringsmiljø, som tillater elevene å raskere fortsette sine studier. De kan ta sine nødvendige grad kurs samtidig endt språkkurs.

 

Kan noen annen region kan matche variasjon og dimensjon av Afrika? Med etterlignbar historie, landskap og kulturelle bidrag, knapt noen regioner har et utenlandsopphold møte som er mer utfordrende eller mer tilfredsstillende når det gjelder å studere.

Kurs i Intensiv engelsk i Afrika

Les mer

IELTS Og TOEFL Kurs

Good Hope Studies
Campus Heltidsstudier Deltid 4 - 8 uker February 2019 Sør-Afrika Cape Town + 1 fler

Eksamensforberedende kurs er det riktige valget for studenter som trenger å bevise at de har et høyt nivå i engelsk for arbeid, studier eller utvandring formål; studenter som liker utfordringen med en fokusert kurs med klare mål; studenter som er i en sterk middels nivå eller høyere når de starter sin eksamensforberedende kurs; studenter som er i stand til å gjøre en til to timer med lekser en dag for å utfylle ... [+]

Eksamensforberedende kurs er det riktige valget for:

studenter som trenger å bevise at de har et høyt nivå i engelsk for arbeid, studier eller utvandring formål; studenter som liker utfordringen med en fokusert kurs med klare mål; studenter som er i en sterk middels nivå eller høyere når de starter sin eksamensforberedende kurs; studenter som er i stand til å gjøre en til to timer med lekser en dag for å utfylle kurstimer.

Erfarne lærere, små klasse størrelser og personlig oppmerksomhet til alle studenter sikre best mulig forberedelse til eksamen.

IELTS

IELTS, International English Language Testing System, er den mest populære standardisert test av engelskkunnskaper for fremmedspråklige.... [-]