Kurs i Intensiv engelsk i Australia

Sammenlign Kurs i Intensiv engelsk i Australia

Intensiv engelsk

Mange anerkjente internasjonale universiteter og andre utdanningsinstitusjoner tilbyr muligheten for større personlig utvikling via loven kurs. Disse kursene diskutere aktuelle problemstillinger og trender som er involvert i slike områder som åndsverk og reguleringsteori.

Intensive engelsk kurs kan gi personer med språkkunnskaper som kan hjelpe fagfolk bli mer verdifull på arbeidsplassen. Disse ferdighetene kan gjøre deg mer salgbar som en ansatt og kan forbedre inntjeningspotensialet.

 

 

Australia er en øy landet og kontinentet den sørlige halvkule, i SW Pacific, et medlemsland i Samveldet.

Kurs i Intensiv engelsk i Australia

Les mer

Kurs på engelsk for akademiske formål

Melbourne City College Australia
Campus Heltidsstudier Deltid 5 - 20 uker Åpen påmelding Australia Melbourne + 1 fler

EAP-kurset er utviklet for studenter som ønsker å forfølge videre studier i yrkesopplæring, få ekstra akademisk engelsk i høyere utdanning eller som ønsker å søke på et universitet i fremtiden. [+]

Topp Kurs i Intensiv engelsk i Australia.

EAP- kurset er utviklet for studenter som ønsker å forfølge videre studier i yrkesopplæring, få ekstra akademisk engelsk i høyere utdanning eller som ønsker å søke på et universitet i fremtiden. Fordelene med akademisk engelsk er at det øker flyt i språk og selvtillit som kreves og brukes i formelle og uformelle faglige sammenhenger. Det er laget for å forberede deg på språket som brukes i yrkesopplæring, universitetsforelesninger og fagbøker.

Kurset gir deg mulighet til å oppfylle engelskspråklige krav til din fremtidige Pathway uten å trekke IELTS (* vilkårene gjelder).

Studieform og vurdering

Dette kurset leveres i et klasseromsmiljø med formative (ukentlige tester) og summative (midtbanenivå test, muntlig presentasjonsprosjekt, oppgaveprosjekt og slutten av studietest) vurderinger.... [-]