Kurs i Intensiv engelsk i Oceania

Topp universiteter Kurs i Intensiv engelsk i Oceania 2018/2019

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.

Intensive engelsk kurs kan gi personer med språkkunnskaper som kan hjelpe fagfolk bli mer verdifull på arbeidsplassen. Disse ferdighetene kan gjøre deg mer salgbar som en ansatt og kan forbedre inntjeningspotensialet.

 

 

Oseania består av øyene i den sørlige, vestlige og sentrale Stillehavet, inkludert Melanesia, Mikronesia og Polynesia. Begrepet er noen ganger utvidet til å omfatte Australia, New Zealand, og den malayiske skjærgården.

Kurs i Intensiv engelsk i Oceania

Les mer

Intensiv engelsk program (iep)

University of the South Pacific USP
Campus Heltidsstudier February 2019 Fiji Suva

Det intensive engelskprogrammet er utviklet for å gi studentene mulighet til å bruke engelsk sosialt, for studier og for arbeid. En ferdighetsbasert pensum er ansatt hvor lytting, snakk, lesing og skriving er likevekt. Det er tjueen timer klasser spredt over 10 (ti) uker for å sikre at elevene drar nytte av de totale timene som er tildelt per semester. [+]

Det intensive engelskprogrammet er utviklet for å gi studentene mulighet til å bruke engelsk sosialt, for studier og for arbeid. En ferdighetsbasert pensum er ansatt hvor lytting, snakk, lesing og skriving er likevekt. Det er tjueen timer klasser spredt over 10 (ti) uker for å sikre at elevene drar nytte av de totale timene som er tildelt per semester.

Curriculum

IEPs læreplan er temabasert og de fleste av lesningene, ordforrådene og klassediskusjonene er sentrert om temaet i uken. Men til dette er det lagt vekt på hver makro-ferdighet: Lese, skrive, høre og snakke, samt en klar gradvis utvikling i grammatikk gjennom nybegynner / elementær nivå til mellomliggende / øvre mellomliggende til avanserte. Læring foregår både i og utenfor klasserommet. Klassene er små og studentene får individuell oppmerksomhet fra erfarne veiledere.... [-]


Kurs på engelsk for akademiske formål

Melbourne City College Australia
Campus Heltidsstudier Deltid 5 - 20 uker Åpen påmelding Australia Melbourne + 1 fler

EAP-kurset er utviklet for studenter som ønsker å forfølge videre studier i yrkesopplæring, få ekstra akademisk engelsk i høyere utdanning eller som ønsker å søke på et universitet i fremtiden. [+]

EAP- kurset er utviklet for studenter som ønsker å forfølge videre studier i yrkesopplæring, få ekstra akademisk engelsk i høyere utdanning eller som ønsker å søke på et universitet i fremtiden. Fordelene med akademisk engelsk er at det øker flyt i språk og selvtillit som kreves og brukes i formelle og uformelle faglige sammenhenger. Det er laget for å forberede deg på språket som brukes i yrkesopplæring, universitetsforelesninger og fagbøker.

Kurset gir deg mulighet til å oppfylle engelskspråklige krav til din fremtidige Pathway uten å trekke IELTS (* vilkårene gjelder).

Studieform og vurdering

Dette kurset leveres i et klasseromsmiljø med formative (ukentlige tester) og summative (midtbanenivå test, muntlig presentasjonsprosjekt, oppgaveprosjekt og slutten av studietest) vurderinger.... [-]