Kurs i Intensiv engelsk i Polen

Søk Kurs i Intensiv engelsk i Polen

Intensiv engelsk

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag.

Intensive engelsk kurs er utviklet for å gi et raskt og effektiv språk læringsmiljø, som tillater elevene å raskere fortsette sine studier. De kan ta sine nødvendige grad kurs samtidig endt språkkurs.

 

Polen, offisielt Republikken Polen, er et land i Sentral-Europa. Med en befolkning på 38 millioner mennesker, er Polen den sjette mest folkerike land i EU. EU / EØS-studenter trenger ikke visum for å studere i Polen. Levekostnadene i Polen er blant de laveste i EU.

Kurs i Intensiv engelsk i Polen

Les mer

Ett år / Ett Semester Engelsk Kurs

Lazarski University
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Polen Warsaw

Kurset er beregnet for utlendinger som ønsker å begynne sine studier ved Lazarski Universitetet men trenger ekstra engelskspråklige forberedelse. Med dette i tankene vil de bruke det kommende studieåret lære engelsk. Kurset tar sikte på å forberede studentene til å forfølge studier i engelsk. [+]

Kurset er beregnet for utlendinger som ønsker å begynne sine studier ved Lazarski Universitetet men trenger ekstra engelskspråklige forberedelse. Med dette i tankene vil de bruke det kommende studieåret lære engelsk. Kurset tar sikte på å forberede studentene til å forfølge studier i engelsk. Kurset tar sikte på å forbedre alle aspekter av språk - lytte, forståelse av tekster lese, riktig grammatikk, snakke og skrive. Den første delen av kurset er utformet for å lære elevene engelsk språk i situasjoner i hverdagen. I den andre delen av kurset blir studentene gradvis introdusert til vokabular og terminologi knyttet til sin fremtid fagområde - terminologi som er avgjørende for å forstå forelesninger og delta aktivt i undervisningen.... [-]