$close

Filtre

Se resultater

Kurs i Interiørarkitektur 2022

Når du søker på et kurs, kan det være en introduksjon til et emne eller en dypere titt på en gren innenfor et emne. Kursene varer overalt fra noen få uker til et helt semester og kan være online eller i et klasserom. Hva er et kurs i interiørarkitektur? Det er noen forskjellige retninger som et kurs kan ta, inkludert strukturell integritet, fargekoordinasjon og menneskelig psykologi. Du… Les mer

Når du søker på et kurs, kan det være en introduksjon til et emne eller en dypere titt på en gren innenfor et emne. Kursene varer overalt fra noen få uker til et helt semester og kan være online eller i et klasserom.

Hva er et kurs i interiørarkitektur? Det er noen forskjellige retninger som et kurs kan ta, inkludert strukturell integritet, fargekoordinasjon og menneskelig psykologi. Du kan bruke tid på å studere hvordan ulike materialer fungerer for å skape forskjellige rom, oppsett som kan støtte vekt, eller hvordan farger, møbler og planter skaper balanse i et rom. Noen kurs går også inn i hvordan romoppsettet kan påvirke humøret til folk som bruker rommet eller hvor effektivt folk passerer gjennom rommet.

Kreativitet, organisering og oppmerksomhet på detaljer er alle mulige ferdigheter du kan lære i et interiørarkitekturs kurs. Å være organisert kan hjelpe deg med å bli mer ferdig på en dag, mens kreativitet og oppmerksomhet på detaljer er gode ferdigheter for å løse problemer.

Når du planlegger budsjettet ditt for å ta ett eller flere kurs, trenger du litt informasjon om skolen og nødvendige forsyninger. Andre faktorer som påvirker prisen på kurset, er om det er online eller personlig og hvor lang tid kurset tar å fullføre.

De vanligste jobbtittelene du kanskje kvalifiserer for etter å ha fullført et emne i interiørarkitektur, er innredningsarkitekt, kontorarkitekt og bygningsdrafter. Kunnskapen du får i dette kurset kan brukes til å designe, bygge eller dekorere innsiden av et rom. Enkelte selskaper som ansetter noen med denne kunnskapen, inkluderer arkitektfirmaer, hoteller, kontorbygg og ombygging av entreprenører.

Interiørarkitektur er et vanlig emne på mange skoler, spesielt de med kunstneriske eller ingeniørfaglige programmer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
IED – Istituto Europeo di Design Milan
Milan, Italia

Gjennom programmet Interior Design Academic year får studentene en grundig og praktisk introduksjon til italiensk design og 'Made in Italy' -konseptet med spesiell oppmerksomh ... +

Gjennom programmet Interior Design Academic year får studentene en grundig og praktisk introduksjon til italiensk design og 'Made in Italy' -konseptet med spesiell oppmerksomhet til samtidens trender, mens de er utstyrt med alle nødvendige instrumenter for å komme inn på dette feltet. Studentene skal lære å designe interiører både for kommersiell og privat bruk, fra det første konseptet og den første skissen til 3D -visningen, og å realisere en modell som representerer et offentlig rom. Videre utvikler kurset studentenes bevissthet om farge, form og form og gir dem de nødvendige ferdighetene til å velge interiør. -
Kurs
Fulltid
9 måneder
Engelsk
sep. 2022
02 aug. 2022
Campus