Kurs i Internasjonal forvaltning

Beste studieprogrammer Kurs i Internasjonal forvaltning 2019

Internasjonal forvaltning

Et kurs i internasjonal ledelse er ideelt for studenter som har en bakgrunn som inkluderer matematikk, business kommunikasjon og grunnleggende PC-programmer. De som søker en høyere grad i ledelse eller jobber mot sertifiseringer ofte tar denne type kurs.

Noen lurer kanskje på, hva er et kurs i internasjonal ledelse? Det er vanligvis en del av et program som gir studentene kunnskap og ferdigheter til å undersøke, behandle og analysere fasetter av internasjonal handel for selskaper. En instruktør med kompetanse på feltet kan presentere kursmateriell i en rekke formater, med oppgaver og prosjekter som lest elever med problemer som kan oppstå i sine karrierer.

Ved gjennomføring av kurs, kan studenten søke grunnlaget lært i mer avanserte klasser. Denne kunnskapen er umiddelbart gunstig for de som allerede har etablert karrierer.

Kurs i internasjonal ledelse er tilgjengelig over hele verden, og de varierer i dybden av materiale som tilbys og lengden av klassen. Kostnadene varierer mye basert på disse faktorene, men en person som er interessert kan lære om utgifter som er spesifikke for hver institusjon mens forsker kursene som passer behovene hans eller hennes pedagogiske.

Internasjonal styring omfatter en rekke forskjellige felter. Disse inkluderer internasjonal handel forskning, supply chain management, menneskelige ressurser, og salg og markedsføring, for å nevne noen. Studenter med noen kurs fullført kan kvalifisere for entry-level stillinger, mens en grad kan forberede dem for middels nivå posisjoner. Forretningsutvikling ledere, internasjonale salgssjefer og logistikk koordinatorer er bare tre av mange valg tilgjengelig for de som forfølge en jobb på dette feltet.

Et kurs i internasjonal ledelse er vanligvis tatt som en del av en lavere eller høyere nivå program, og mange institusjoner har forutsetninger som må være oppfylt før innmelding er mulig. For å hjelpe elevene i å finne kurset som er riktig for dem, mange universiteter tilbyr distanse-læringsmuligheter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

Internasjonal ledelse og lederskap - im

International Business School Americas
Campus Heltidsstudier July 2019 Italia Altavilla Vicentina Brasil São Paulo + 1 fler

Utvikle grunnleggende ferdigheter i ledelse og skape forretningsledelsene uansett området deltakeren deltar. Den lar deltakeren til å lede lederstillinger og folk og for å forbedre ledelsesprosesser med internasjonal utsikt. [+]

Kurs i Internasjonal forvaltning. Periode: januar og juli Kurs belastning: Full dag klasser og aktiviteter for 3 uker - 80h i klasserommet og 8 timer ekstra aktiviteter. Fakultet: Spesialist professorer fra universitetet, med stor faglig og yrkeserfaring. Dynamikken i klassen: teoretiske klasser, saker diskusjoner og praktiske aktiviteter Studentenes profil: Studenter som er interessert i administrasjon Andre aktiviteter: Besøk til World Trade Organization i Geneve, Sveits, eller Fashion District i Milano, Italia. Antall elever i klassen: fra 15 til 30 Investering: € 5,100 + innmeldingsavgift € 60 - sjekk stipendprogrammer Betalingsbetingelser: opptil 10 terminer Måleperioden: på forespørsel Mål for programmet ... [-]