132 Kurs Programmer i Italia for 2024

Kurs Programmer i Italia for 2024Filter
    • Milan, Italia

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Intensivkurset i interiør og detaljhandel ved Accademia del Lusso Milan forbereder studentene til å bli profesjonelle som er i stand til å oppfinne og lage en grafisk design for interiørrom ved hjelp av både manuelle og digitale representasjonsverktøy. Kurset tar sikte på å gi studentene grundig teoretisk kunnskap og praktiske evner som betyr at de vil være i stand til å identifisere og koordinere stilene, trendene og materialene ...

    • Milan, Italia

    Fulltid

    9 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Gjennom programmet Interior Design Academic year får studentene en grundig og praktisk introduksjon til italiensk design og 'Made in Italy' -konseptet med spesiell oppmerksomhet til samtidens trender, mens de er utstyrt med alle nødvendige instrumenter for å komme inn på dette feltet. Studentene skal lære å designe interiører både for kommersiell og privat bruk, fra det første konseptet og den første skissen til 3D -visningen, og å realisere en modell som representerer et offentlig rom. Videre utvikler kurset studentenes bevissthet om farge, form og form og gir dem de nødvendige ferdighetene til å velge interiør.

    • Pontedera, Italia

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Italiensk

    CAD Apparel Pattern Making-kurset trener fagfolk på høyt nivå med et omfattende utvalg av ferdigheter, fra tradisjonelle mønsterfremstillingsteknikker til de mest avanserte digitale verktøyene. I løpet av dette CAD-kurset for motedesign lærer deltakerne hvordan de profesjonelt bruker Lectra Suite-programvaren (Modaris, Diamino), den mest utbredte programvaren for CAD-mønsterproduksjon i bransjen; et fagkurs som gjør studentene i stand til å møte behovene til bedrifter innenfor sektoren og gir en sterk og oppdatert utdanning.

    • Milan, Italia

    Fulltid, Deltid

    3 måneder

    Blandet, Fjernundervisning

    Engelsk, Italiensk

    Blockchain Developer Course blir promotert som den eneste beste sjansen i 2023 til å forbedre ditt profesjonelle liv og fremme karrieren din i en revolusjonerende bransje. Se for deg en fremtid der karrieren din ikke lenger begrenses av ordinær ansettelse. En fremtid der du innleder en ny æra.

    • Metropolitan City of Florence, Italia

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk, Italiensk

    The Sacred Art School gir undervisning i klassiske metoder for maleri, skulptur og metallhåndverk for studenter som ønsker å forfølge karrierer som profesjonelle kunstnere. Våre kurs fremmer kreativitet i kunst og kunstnerisk håndverk med en grenseløs åpenhet for det hellige.

    • Metropolitan City of Rome, Italia

    Deltid

    300 timer

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Høyere utdanning i interiørdesign er det optimale utvalget for individer med en forkjærlighet for kreativitet, tydelig oppmerksomhet på detaljer og en lidenskap for å definere og foredle alle aspekter av det som uten tvil er den mest intime og personlige dimensjonen ved design.

    • Pisa, Italia

    Fulltid

    5 dager

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Sesongskolen vil tilby en oversikt over spesifikke emner innen eksperimentell biologi og biomedisin til støtte for menneskelig utforskning av verdensrommet. Med begynnelsen av kommersiell tilgang og utnyttelse av verdensrommet, planlegger de store romfartsorganisasjonene, inkludert den italienske romfartsorganisasjonen og European Space Agency, med industriell støtte og investeringer, utposter for menneskelige mannskaper som kan bo og jobbe i verdensrommet.

    • Perugia, Italia

    Fulltid

    4 uker

    Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk, Italiensk

    Vi tilbyr italiensk språk- og kulturkurs, på campus og på avstand, som er blant de mest kjente i Italia. De tar sikte på å fremme språklig interaksjon på italiensk mellom elever og lærere, og innebærer et aktivt engasjement i en av de mest interessante og autentiske italienske byene - Perugia. Selv på avstand holdes alle kurs "ansikt til ansikt" (synkrontimer), derfor med aktiv involvering av studentene.

    • Milan, Italia

    Deltid

    8 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Få et omfattende verktøysett for ledelse, strategi og økonomistyring for å utvikle et konkurransefortrinn i dagens komplekse forretningslandskap.

    • Milan, Italia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Italiensk, Engelsk

    Learning by doing er prinsippet bak de treårige kursene til Raffles Milano, et treningskurs som strukturerer sinnet, gir en solid teknisk bakgrunn og gir deg lyst til å utvide livshorisonten.

    • Rome, Italia

    Fulltid

    3 år

    På universitetsområdet

    Italiensk

    • Rende, Italia

    Deltid

    1 år

    Fjernundervisning

    Engelsk, Italiensk

    Online Music Theory Diploma-kurset er tilgjengelig for studenter med alle bakgrunner. Vi har aktive kurs som starter fra klasse 1 til klasse 8, som fører til den relaterte London College of Music-sertifiseringen.

    • Florence, Italia

    Fulltid

    1 semester

    På universitetsområdet

    Engelsk

    • Florence, Italia

    Fulltid

    4 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Mote er nært knyttet til kommunikasjon ettersom det lar merkevarer kommunisere sine produkter, identitet og strategi. Av denne grunn er det veldig viktig å kunne designe reklamekampanjer samt å identifisere og organisere salgsfremmende aktiviteter, gjennom de mest passende kommunikasjonskanalene, for å formidle kjennetegnene til et merke og annonsere dets produkter. I denne forbindelse tillater høstsemesteret i motekommunikasjon deg å implementere kunnskap og ferdigheter i bruk av kommunikasjonskanaler som sosiale nettverk, dedikerte portaler, installasjoner og organisering av arrangementer, moteshow, konferanser og PR for å nå og forholde seg til et stadig bredere publikum. I tillegg til å gi en grunnleggende historisk og kulturell kunnskap, knyttet til utviklingen av stiler, tar kurset sikte på å stimulere og utvikle de kritiske og analytiske ferdighetene som er nødvendige for å tolke moderne trender.

    • Pisa, Italia

    Fulltid

    12 dager

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Vinterskolen "R 4 arkeologer" tar sikte på en fruktbar kombinasjon av arkeologi og statistikk gjennom undervisning i dataanalyse, datautvinning og datavisualiseringsteknikker. Det utføres gjennom R, programmeringsspråk og gratis programvaremiljø for statistisk databehandling og grafikk R.