ACADEMICCOURSES

Kurs på Jamaica 2020

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.

Noen universiteter i USA har forlengelse programmer i ulike deler av Jamaica. De fleste av studentene som melder i disse deltid arbeider fagfolk som ønsker å fortsette sin utdanning uten å måtte flytte nærmere til nasjonen 's universiteter. Jamaica er den tredje største øya i Karibien.

Kurs på Jamaica

treff Filter

Internt revisjonsprogram

University of New Orleans College of Business Administration
Kurs
<
Deltid
Engelsk
Campus

Programmet tilbys på bare noen få universiteter i USA. Ved gjennomføring av programmet skal IIA utstede et fullføringsbevis.

Les mer

Kurs: engelsk som andrespråk

University College Of The Caribbean
Kurs
<
Fulltid
<
9 uker
Campus

Dette kurset er beregnet på studenter som allerede har noe kjennskap til engelsk eller som har studert engelsk i det siste.

Les mer

Kurs: jamaican kulturelle nedsenking program

University College Of The Caribbean
Kurs
<
Fulltid
<
3 uker
Campus

Programmet er en tre (3) ukers lang, tre (3) kreditt tilbud som utforsker den Jamaicanske kultur gjennom en intensiv (on-campus) studie-og felterfaring.

Les mer

Kurs: ferie esl

University College Of The Caribbean
Kurs
<
Fulltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 uker
Campus

Disse kort to og tre ukers intensiv kurs er utviklet for å forbedre studentenes evne til å bruke engelsk i virkelige situasjoner.

Les mer