Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp 3 Kurs i Juridisk engelsk 2019

Advokater og andre jurister bruker en unik form for engelsk i sitt arbeid. Ofte kalt "juridisk " eller "lawspeak, " denne form for engelsk bruker terminologi og grammatikk som ikke er vanlig. Noen elever kan ha nytte av et kurs dedikert til denne juridiske engelsk.

Hva er en juridisk engelsk Course?

En juridisk engelskkurs lærer stilen av engelske advokater og juridisk profesjonell bruk i skriftlige dokumenter og domstol presentasjoner. Den dekker også utarbeidelse av skriftlig juridisk materiale.

Hva er fordelene med å ta et kurs i Legal engelsk?

Juridisk Engelsk er mye annerledes enn muntlig engelsk. Begge engelsktalende og ikke-engelsk som morsmål kan ha nytte av et kurs i juridisk engelsk som vil lære dem dette juridisk og hjelpe dem i fremtiden juridisk arbeid.

Hvor mye koster det å ta et kurs i Legal engelsk?

Kostnaden for et kurs i juridisk engelsk vil variere avhengig av land og universitet som presenterer programmet.

Hva slags karriere forbedring kan du forvente med et kurs i Legal engelsk?

Et kurs i juridisk engelsk vil hjelpe advokater og andre jurister bedre forstå tonen og ordforråd for juridiske skriftlig. Dette kan gi den profesjonelle kanten ved utarbeidelse skriftlig materiale. Siden engelsk er det juridiske språket i den Europeiske Union, åpner dette døren for å praktisere loven globalt.

Hvorfor ta et nettbasert kurs i Legal engelsk?

Engelsk er det foretrukne språket for juridisk arbeid i mange deler av verden, inkludert USA, Australia, Kenya, Sør-Afrika og Europa. Et kurs i juridisk engelsk gir språket grunnlaget for en karriere som jurist.

Hvor å ta et kurs i Legal engelsk?

Mange høyskoler og universiteter som tilbyr juridisk embetseksamen og pre-lov programmer av et kurs i juridisk engelsk.

Hvordan søke til en juridisk engelsk Course?

Søk etter dine programmene nedenfor og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.

 

 

Les mer Minimér
Other options within this field of study:
MA

3 Resultater i Juridisk engelsk

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Hvis du leter etter et program som vil gi deg den juridiske terminologien, språk- og skriveferdighetene du trenger for å lykkes i juridisk utdannet studier eller i din ju ... [+]

Programoversikt

Hvis du leter etter et program som vil gi deg den juridiske terminologien, språk- og skriveferdighetene du trenger for å lykkes i juridisk utdannet studier eller i din juridiske yrkeskarriere i Canada, er det intensive programmet ved York Universitys engelsk språkinstitutt designet med du husker. Gjennom dette programmet vil du:

forbedre på 6,5 eller 7,0 IELTS eller ekvivalent språkpoeng og studer lovens språk i en liten gruppe, lovfokusert miljøperfekt grammatikk og struktur i skrivingarbeid med juridisk terminologi og dokumenter som er nødvendige for vellykket LLM-studietrene dine profesjonelle tales og presentasjonsferdigheterHvem er dette programmet for?

Hvis du er en internasjonalt utdannet juridisk kandidat og er interessert i å forbedre dine språkkunnskaper med en intensjon om å forfølge kandidatstudier, gjennomføre prosessen med akkreditering for å øve eller søke juridisk ansettelse i Canada, vil dette programmet hjelpe deg med å nå dine faglig utviklingsmål.... [-]

Canada Toronto
August 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Crest Schools of English

Dette kurset er utformet for å gi deg grundig forberedelse for Cambridge ILEC, et høyt nivå ... [+]

Dette kurset er utformet for å gi deg grundig forberedelse for Cambridge ILEC, en høy-nivå språk kvalifisering for jusstudenter og praktiserende advokater.

Hvem er den Cambridge ILEC kurset for?

Dette er en kort, intensivt kurs som passer for studenter som har en god kjennskap til engelsk og ønsker å utvikle denne kunnskapen for bruk i et juridisk miljø.

Cambridge ILEC ble opprettet for å møte behovene til både arbeidsgivere og advokater. Det er også egnet for jusstudenter som trenger å forbedre sine juridiske engelskkunnskaper.

Målene i Cambridge ILEC eksamen: Å vurdere kandidatenes evne til å operere i engelsk i et internasjonalt juridisk miljø - for å tillate kandidater til å demonstrere for arbeidsgivere deres evne til å kommunisere på engelsk med kunder og kolleger - for å tillate kandidater til å demonstrere for utdannings-og opplæringsinstitusjoner deres evne til å følge et kurs av juridiske studier der en vesentlig del av undervisningen er på engelsk - for å ha en positiv og gunstig innvirkning på innhold og levering av engelskspråklige kurs for juridiske formål - å gi en undersøkelse for å gjøre dette som er rettferdig for alle kandidater, og som leveres til internasjonale standarder - for å tillate testbrukere å sammenligne kandidatenes resultater med andre kvalifikasjoner som er knyttet til den felles europeiske rammeverket for språk. ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edgware
August 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
The New England School of English

Juridisk engelsk er et etter skoletid Course utviklet for å introdusere studentene til de amerikanske juridiske og lovgivende systemer. Dens fokus er vokabular og termino ... [+]

Hva Juridisk engelsk er; Hva Juridisk engelsk er det ikke.

Juridisk engelsk er et etter skoletid Course utviklet for å introdusere studentene til de amerikanske juridiske og lovgivende systemer. Dens fokus er vokabular og terminologi USA rettssystem. Studentene vil diskutere ulike grener av loven, studere landemerke tilfeller og besøke et lokale tinghuset for å se søksmål. Juridisk engelsk er ikke en lov kurs, og derfor kan elevene forvente deres instruktør til å fokusere på juridiske språket og kjenner amerikansk lov i generelle vendinger, i stedet for i detalj.

Hvem lærer Juridisk engelsk?

Juridisk engelsk blir undervist av en erfaren engelsk instruktør. Selv om dette kurset blir undervist av noen som kanskje ikke har juridisk bakgrunn, vil det bli undervist av en dyktig NESE lærer som er i stand til å gi deg en forståelse av juridisk språk.... [-]

USA Cambridge
Åpen påmelding
Heltid studier
4 - 48 uker
Campus
Les mer på norsk