$close

Filtre

Se resultater

Kurs i Juss og finans 2021/2022

Finansmarkedet er i stadig forandring, med den juridiske strukturen i det finansielle systemet blir endret og forbedret på en jevnlig basis. Av denne grunn har et kurs i lov og finans aldri vært mer relevant. Studenter som studerer disse beslektede emner har en lys og innbringende fremtid foran seg. Hva er et kurs i jus og finans? Pensum er ekspansiv, som dekker økonomiske, økonomiske og jur… Les mer

Finansmarkedet er i stadig forandring, med den juridiske strukturen i det finansielle systemet blir endret og forbedret på en jevnlig basis. Av denne grunn har et kurs i lov og finans aldri vært mer relevant. Studenter som studerer disse beslektede emner har en lys og innbringende fremtid foran seg.

Hva er et kurs i jus og finans? Pensum er ekspansiv, som dekker økonomiske, økonomiske og juridiske begreper. Studentene er utstyrt med et grunnlag for å forstå bedriftens økonomiske politikk, konkurransedyktige aktivamarkedene og corporate regulering. Ved hjelp av grunnleggende økonomisk teori, de også lære hvordan å fastslå verdien av selskapstransaksjoner. Andre temaer i kurset omfatter kommersielle utlån, offentlig regulering og forsikring, fusjoner og oppkjøp, og compliance programmer. Ved fullført kurs, du er forventet å ha en grunnleggende forståelse av hvordan finanssystemene fungerer og er regulert.

Ferdigheter ervervet fra kurset kan brukes til et bredt spekter av yrker. I tillegg til å få profesjonell finans kunnskap, du også utvikle sterke analytiske, problemløsning og kommunikasjonsevner. På grunn av din omfattende skillset, har du mange karriereveier åpne for deg.

Mange skoler tilbyr lov og finans kurs, og det koster å melde varierer fra skole til skole. Før du søker til en institusjon, bør du undersøke kostnadene ved påmelding online.

Studenter som studerer jus og finans finne profesjonelle muligheter i en rekke bank- og finansinstitusjoner. Mange sikkert arbeid i regjeringen, advokatfirmaer, bedrifter og ulike frivillige organisasjoner. Studentene velger ofte å bli finansielle tjenester advokater, så det er mange muligheter tilgjengelig for folk i dette yrket. Andre kandidater arbeider som forskning og finansanalytikere, finansielle planleggere, bank sensorer og investering bankfolk.Med kunnskap om lov og finans, kan du bruke på en rekke forskjellige yrker.

Det er mange internasjonale skoler som tilbyr lov og finans kurs, og online-kurs er også tilgjengelig. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
European School of Banking Management
Milan, Italia

Anti-Money Laundering Diploma er i dag anerkjent av eksperterne som toppen av den italienske treningen innen anti-hvitvasking.

Anti-Money Laundering Diploma er i dag anerkjent av eksperterne som toppen av den italienske treningen innen anti-hvitvasking. -
Kurs
Deltid
7 måneder
Italiensk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier