close

Filtre

Se resultater

Kurs i Juss og finans i Italia

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag. Studenter som ønsker å jobbe i finansnæringen kan ønske å fullføre et program i lov og finans. Disse to temaene er studert som de forholder seg til hverandre, inkludert en titt på finansiering forskrifter… Les mer

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag.

Studenter som ønsker å jobbe i finansnæringen kan ønske å fullføre et program i lov og finans. Disse to temaene er studert som de forholder seg til hverandre, inkludert en titt på finansiering forskrifter, bank bransjepraksis og etikk.

Italia, offisielt Republikken Italia, er en enhetlig parlamentarisk republikk innenfor EU, som ligger i Sør-Europa. Mot nord grenser det Frankrike, Sveits, Østerrike og Slovenia langs Alpene.

Kurs i Juss og finans i Italia

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
European School of Banking Management
Milan, Italia

Anti-Money Laundering Diploma er i dag anerkjent av eksperterne som toppen av den italienske treningen innen anti-hvitvasking.

Anti-Money Laundering Diploma er i dag anerkjent av eksperterne som toppen av den italienske treningen innen anti-hvitvasking. -
Kurs
Deltid
7 måneder
Italiensk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre