ACADEMICCOURSES

8 Kurs i Juss 2021

Studenter ved et universitet vanligvis ta kurs som fokuserer på et bestemt emne og vare en hel akademisk sikt. I løpet av denne klassen, elevene ofte lytte til forelesninger, ta tutorials, og motta vurderinger for sitt arbeid. Etter fullført, blir de vanligvis tildelt en klasse, kreditt mot eksamen, og / eller et sertifikat.

Hva er et kurs i loven? Denne kortsiktige studiet kan tilby studentene kunnskap på en rekke juridiske fag før innreise jusstudiet. Fellesfag adressert inkluderer regjeringen, historie, offentlige taler, forretningsjuss, politikk, strafferett, logikk og etikk. Flertallet av loven kurs tilgjengelig blir undervist på campus, og mange gir studentene hands-on læring erfaringer for at de kan benytte sine studier til virkelige situasjoner. Noen studier er kombinert med andre fag som regnskap, business, menneskerettigheter, og mote.

Det er flere unike fordeler ved å studere jus.Hvis du ønsker å bli en advokat, er denne type klasse sannsynlig å være en forutsetning for din juridisk utdannelse. Det kan hjelpe deg å lære det grunnleggende i den juridiske verden slik at du kan bygge videre på dem i løpet av din fremtidige utdanning og karriere.

Kostnaden for å melde deg på et kurs varierer avhengig av den skolen du velger å delta. Siden det er skoler rundt om i verden, er det anbefalt å undersøke kostnadene for undervisning med den spesifikke skolen for å motta informasjon om avgifter.

Personer med juridisk bakgrunn har vanligvis flere karrieremuligheter avhengig av deres skolegang og nivå av kvalifikasjoner. Generelt, de som tar loven kurs tendens til å forfølge karrierer som advokater, politifolk, Courthouse tjenestemenn, dommere og mer. Det er mange muligheter hvis du har de riktige legitimasjon og jobber hardt for å møte dine karrieremål.

For å finne riktig kurs for deg, er det en god idé å se på nettet.Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

8 Resultater i Juss Filter

IT / AI Winter Law School Workshop

Kozminski University
Kurs
<
Deltid
<
4 dager
Engelsk
Nettstudier

Målet med IT / AI Winter Law School er å trekke deltakernes oppmerksomhet til utvalgte aktuelle problemstillinger innen IT-lov og kunstig intelligens.

Les mer

Entreprenørskap: Korte kurs på nett og lov

Northwestern Kellogg School of Management
Kurs
sep. 2021
<
Deltid
<
8 uker
Engelsk
Nettstudier

Start virksomheten din på riktig måte. Ta informerte juridiske og økonomiske avgjørelser på hvert trinn av gründerreisen.

Les mer

Kurs: Berkeley Legal Studies Global Access Program

UC Berkeley Global: Study-Abroad Opportunities
Kurs
Kurs
<
Fulltid
<
4 måneder
Engelsk
Campus

Innvandring. Opphavsrett. Offentlig politikk. Alle fasetter i våre liv er påvirket og formet av de ulike aspektene av loven. Lær hvordan du blir en av morgendagens juridiske i ...

Les mer

Kurs i mote rett

Milano Fashion Institute
Kurs
05 juli 2021
<
Fulltid
<
4 uker
30 juni 2021
Engelsk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Administrere mote- og luksuselskaper krever en dyp forståelse av det juridiske rammeverket som kjennetegner de interne prosessene i selskapene, så vel som forholdet til kunder ...

Les mer

Amsterdam - Law & Criminology

IES Abroad
Kurs
<
Fulltid
Engelsk
Nederlandsk
Campus

Vurderer du å gå på advokatskole etter endt utdanning? Dette programmet gir deg et glimt av fremtiden din i advokatskolen og hva slags juridisk karriere du kan ha glede av. Læ ...

Les mer

Law gap år programmet (i alderen 17-19)

Oxford Royale Academy
Kurs
<
Fulltid
<
10 uker
Engelsk
Campus

Law Gap Year-programmet gir potensielle jurister med mulighet til å utvikle sin faglige forståelse av loven gjennom undervisning og guidet forskning.

Les mer

POLITIAKADEMI

Northland Pioneer College
Kurs
sep. 2021
Engelsk
Campus

Hvis du vil ha en givende karriere med muligheten til å gjøre en forskjell ved å redde og beskytte andre, der du liker kameratskap og ikke sitter bak et skrivebord, kan rettsh ...

Les mer

Skjult bærevåpenkurs (CCW)

Institute Of Technology (All Campuses in CA and OR)
Kurs
sep. 2021
Engelsk
Campus

Institute of Technology tilbyr både innledende og fornyelse opplæring i skjulte bærevåpen. Kursets mål er å gi alle nødvendige lover og rettigheter / ansvar for å bære et skju ...

Les mer