$close

Filtre

Se resultater

Kurs i Hovedkontoforvaltning KAM) 2022

De fleste bedrifter har visse klienter som er avgjørende for deres suksess. Holde et godt forhold til klienter kan noen ganger være en fulltidsjobb, og det er derfor Key Account Managers er nødvendig. Et kurs i Key Account Management kan hjelpe elevene lære riktige teknikker for å tilrettelegge for gode relasjoner med verdifulle kunder i løpet av kort tid. Hva er et kurs i Key Account Mana… Les mer

De fleste bedrifter har visse klienter som er avgjørende for deres suksess. Holde et godt forhold til klienter kan noen ganger være en fulltidsjobb, og det er derfor Key Account Managers er nødvendig. Et kurs i Key Account Management kan hjelpe elevene lære riktige teknikker for å tilrettelegge for gode relasjoner med verdifulle kunder i løpet av kort tid.

Hva er et kurs i Key Account Management? Key Account Management kurs fokusere på å utvikle vellykkede og effektive kundeforhold i næringslivet. Mer enn bare tradisjonelle pitching av salg, disse typer kurs involverer ofte intensive studier av strategisk planlegging og analyse for å opprettholde store forretningskontoer. Kurs ofte vare bare noen få dager, og kulminerer i et sertifikat av trening. Emner kan inkludere utviklingsstrategier, ledelse og effektiv klientadministrasjon.

En fordel for Key Account Management kurs er at de ofte er ganske kort.Disse kursene kan ende med en sertifisering, noe som betyr at elevene ikke nødvendigvis trenger å bruke år å ta klasser for å lære hva de bør vite om gode kunderelasjoner. Noen kurs kan også være tilgjengelig på stedet for bedrifter.

Kostnaden for å delta på et kurs i Key Account Management avhenger av kursleverandør og plasseringen av kurset. For å lære om avgifter og undervisning involvert i kurset du velger, kan du kontakte kursleverandør.

Studenter som fullfører kurs i Key Account Management kan finne massevis av karrieren alternativer tilgjengelige i lederstillinger over hele verden. Key account manager og klient relations manager er to stillinger spesielt egnet for studenter sertifisert gjennom slike kurs. Disse lederstillinger fokusere på høyprofilerte klienter for en gitt virksomhet og på å utvikle og vedlikeholde et sterkt forhold til disse klientene.Mange lederstillinger kan kreve noen års erfaring før ansettelse, imidlertid.

En god forståelse av key account management er ofte nødvendig for å opprettholde gode relasjoner med viktige forretningskunder. For å melde deg på et slikt kurs, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
جامعة الملك عبد العزيز - كلية الاقتصاد والإدارة
Jeddah, Saudi-Arabia

Under den oppvarmede økonomiske raske veksten vi for tiden lever i, står vårt elskede land overfor mange utfordringer. Den ene er å utvikle arbeidsstyrkens kapasitet til å møt ... +

Under den oppvarmede økonomiske raske veksten vi for tiden lever i, står vårt elskede land overfor mange utfordringer. Den ene er å utvikle arbeidsstyrkens kapasitet til å møte det saudiske markedets behov. Denne utfordringen kan bare møtes når høyskolens kandidater er godt utstyrt med de nødvendige faglige og praktiske ferdighetene. -
Kurs
Engelsk, Spansk, Arabisk, Fransk