$close

Filtre

Se resultater

Kurs i Korporativ finans 2022

Finans kurs blir brukt til å støtte eksisterende akademiske og profesjonelle erfaringer. De er ivaretatt av studenter som allerede har sikret behagelige stillinger, og er også brukt av de som håper å gjøre endringer i sin karriere. Disse kursene kan gi deg et forsprang på konkurrentene dine når du søker attraktive stillinger eller høyere lønn. Hva er et kurs i corporate finance? Denne… Les mer

Finans kurs blir brukt til å støtte eksisterende akademiske og profesjonelle erfaringer. De er ivaretatt av studenter som allerede har sikret behagelige stillinger, og er også brukt av de som håper å gjøre endringer i sin karriere. Disse kursene kan gi deg et forsprang på konkurrentene dine når du søker attraktive stillinger eller høyere lønn.

Hva er et kurs i corporate finance? Denne type kurs er ofte utviklet for å gi viktige videreutdanning muligheter for deltakerne. Virkelige verden business situasjoner og utfordringer presenteres for analyse og for diskusjon av løsninger. Sentrale emner som netto nåverdi teknikker og effektiviteten i finansmarkedene er en del av fagstoffet. Studenter ofte delta i diskusjoner om den økonomiske strategier, metoder som benyttes i bedriftens finansnæringen, og trinnene som brukes for å integrere økonomi og investeringsbeslutninger for å bedre verdiskapningen.

Studenter i disse kursene har ofte tilgang til senior fakultetet medlemmer og ledende fagfolk i bransjen. Kursene er planlagt å presentere reelle problemer som kan analyseres. Studentene er da i stand til å ta løsninger og sette dem ut i praksis i arbeidslivet. Som med andre løpende ed muligheter, disse kursene ofte gjør det mulig for fagfolk å legge til kvalifikasjoner og sertifiseringer til sine gjenopptas.

Disse kursene er tilgjengelig over hele verden, slik at kostnaden for deltakelse kan variere mye fra en skole til en annen. Kontakte de akademiske institusjoner av interesse individuelt for å få nøyaktig informasjon om undervisning og avgifter.

Corporate finance fagfolk kan fungere som regnskapsførere, bedriftsledere, eller finansielle rådgivere. Stillinger er funnet i finansiell planlegging kontorer og bedriftens skattkammer. Jobbtitler kan inkludere Chief Financial Officer, leder for økonomistyring avdeling, og Controller.Mange fagfolk jobber i samarbeids stillinger som analytikere. Med gjennomføring av et kurs i corporate finance, kan etablerte fagfolk har tilgang til nye muligheter og bedre lønn skalaer.

Hvis du er interessert i fordelene med dette kurset, kan du bruke kalenderen nedenfor for å identifisere skolene i ditt valg og bruk ledelsen skjema for å få mer informasjon. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Franklin University Switzerland
Sorengo, Sveits

I hovedfaget motestudier studerer kurs historien om design og bildeskaping, de sosiologiske og kommunikative prosessene for å lage mote, rollen til teknologisk innovasjon, sam ... +

I hovedfaget motestudier studerer kurs historien om design og bildeskaping, de sosiologiske og kommunikative prosessene for å lage mote, rollen til teknologisk innovasjon, samt teorier om produktledelse, merkevarebygging og markedsføring. I sammenheng med liberal arts BA-graden ved Franklin University Switzerland , gir den tverrfaglige hovedfaget motestudier muligheten for studenter å konstruere spesielle vekter i henhold til deres interesse for feltet. Programmet forbereder studentene til entry-level stillinger i karrierer innen mote så vel som trendforskning innen en rekke felt, inkludert arkiver, museer, gallerier, media, rådgivning, forlagssektoren, detaljhandel, distribusjon, design og motebransjen. Studentene kan også velge å forfølge designkarrierer eller avansert forskning på mote mot en MA eller Ph.D. grad. -
Kurs
Fulltid
4 år
Engelsk
17 jan. 2022
Campus