ACADEMICCOURSES

7 Kurs i Kriminologi 2021

Innen kriminologi ser på kriminalitet fra et vitenskapelig ståsted. Den omfatter mange områder av studien som sosiologi, psykologi og jus. Ta et kurs i kriminologi kan gi studentene mer inngående kunnskap om et bestemt emne, noe som kan gi en fordel når forfølge sysselsetting.

Hva er et kurs i kriminologi? Det finnes en rekke forskjellige klasser inkludert i kriminologi kategori. Generelle introduksjonskurs er svært populære. Andre klasser undersøke emner som ungdomskriminalitet, straffeprosess, kriminologisk teori og kriminelle profilering. Et annet alternativ er et kurs på den amerikanske kriminelle rettssystemet. Kriminologi klasser tilbys året rundt fra akkrediterte institusjoner til tider for å imøtekomme noen tidsplan.

Melde deg på et kurs i kriminologi kan hjelpe studentene utvikle kritisk tenkning og analytiske ferdigheter, og gi bredere innsikt på et bestemt aspekt av dette feltet.Fullføre en klasse kan også være nødvendig for karriereutvikling eller en lønnsøkning.

Kostnaden for et kurs i kriminologi er forskjellig fra skole til skole og land, og det er mange alternativer. Det anbefales å bekrefte alle avgifter og utgifter før du melde deg i en klasse. Å ha en samtale med den personen som vil lære din klasse kan være en god måte å sikre at det oppfyller dine behov.

Det er mange jobber innen kriminologi og et tall er i rettssystemet. De omfatter politi, fengsel og prøvetid offiserer. Andre ledige stillinger er sosiale og samfunnsutviklingsarbeidere. Advokater som tiltale og forsvarer kriminelle kan være lurt å vurdere et kurs i kriminologi å øke deres forståelse av et bestemt tema.

Det er mange kriminologi kurs som tilbys over hele verden som tar alle typer saksområdet. Vår omfattende database er et ideelt sted å begynne å lete i alle alternativene.Ta online klasser kan være det beste alternativet for personer med begrenset fleksibilitet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

7 Resultater i Kriminologi Filter

Fra kriminalitet til straff: en introduksjon til Criminal Justice Course - University of York

FutureLearn
Kurs
<
Deltid
<
4 uker
Engelsk
Nettstudier

Hva er en forbrytelse? Hvordan fungerer strafferettspleie i England og Wales? Finn ut mer ved å følge en sak gjennom systemet.

Les mer

Kurs i rettssystemet og kriminologi

International Career Institute
Kurs
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

ICI leverer en rettssystemet og kriminologi kurs som forbereder deg for de ulike utfordringene i yrket. Utviklet av eksperter på feltet, kan vi tilby et omfattende kurs som vi ...

Les mer

Amsterdam - Law & Criminology

IES Abroad
Kurs
<
Fulltid
Engelsk
Nederlandsk
Campus

Vurderer du å gå på advokatskole etter endt utdanning? Dette programmet gir deg et glimt av fremtiden din i advokatskolen og hva slags juridisk karriere du kan ha glede av. Læ ...

Les mer

Vitenskapen om å løse kriminalitet

Morley College
Kurs
aug. 2021
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette endagskurset vil introdusere vitenskapen bak åstedet etterforskning. Lær om hvordan rettsmedisinske forskere kan bruke fingeravtrykk og DNA for å løse mysterier gjennom ...

Les mer

Strafferett

Huntingdon College AL
Kurs
sep. 2021
Engelsk
Campus

Criminal Justice major er en del av Institutt for kommunikasjonsstudier, Criminal Justice og Psychology.

Les mer

Criminal Justice Technology

Durham Technical Community College
Kurs
sep. 2021
Engelsk
Campus

Læreplanen Criminal Justice Technology er designet for å gi kunnskap om strafferettssystemer og operasjoner.

Les mer

Strafferettslige programmer

Northshore Technical Community College
Kurs
sep. 2021
Engelsk
Campus

Criminal Justice Programs oppdrag er å forberede studentene på sysselsettings- eller markedsføringsmuligheter innen strafferettsfeltet og / eller på jakten på avanserte grader ...

Les mer