Kurs i Kulturstudier

Topp universiteter 50 Kurs i Kulturstudier 2018

Det er mange typer kurs. Studiekurs krever et sett av kjerneplaner som skal tas for å fullføre programmet. Kursene kan også tas individuelt. De har vanligvis en akademisk periode.

Hva er et kurs i kulturstudier? Dette feltet studerer måten kulturen påvirker, skaper og forvandler individuelle erfaringer, sosiale relasjoner, makt og hverdag. Kursene kombinerer styrken i samfunnsvitenskapene og humanioraene mens de tegner seg for metoder og teorier fra sosiologi, historie, økonomi, litteraturstudier, kommunikasjonsstudier og kulturantropologi. Kurs i kulturstudier har en tendens til å fokusere på perspektiver og praksis i ulike kulturer, blant annet asiatiske, afrikanske, amerikanske og latinske regioner. De legger ofte vekt på klassestruktur, ideologi, etikk, generasjoner og andre relevante faktorer.

Studenter av kulturstudier lærer å blande teori med forskning og er i stand til å forstå menneskene rundt dem bedre. I tillegg utvikler elevene internasjonale kulturelle følelser, noe som gjør dem mer følsomme for ulike kulturer.

Fordi kurs kan tilbys av en rekke institusjoner med varierende mål, kan det hende at kostnadene ikke er de samme fra instituttet til det andre. Hvis du finner et kurs du er interessert i, ta kontakt med verten for informasjon om kostnader.

Mange individer i kulturstudier fortsetter å ha vellykkede karrierer som kunstnere, politikere, professorer, advokater, utgivere, regjeringshjelpere og forskere. Sterke skriftlige og muntlige ferdigheter pleier å gjøre studenter kvalifisert for jobber som tekstforfattere, bibliotekarer, journalister, redaktører og litterære agenter. Kreative problemløsningskompetanse forbereder studentene til karriere som reklameassistenter, markedsførere, kinematografer og lærere. Bredden og fleksibiliteten til studentenes forståelse av kulturen, gjør bevegelse blant medieindustrien mulig.

Mange kulturstudier er tilgjengelige online. Dybden og bredden til disse kursene avhenger av universitetet som tilbyr dem og det overordnede målet. Innledende kurs er en fin måte å teste vannet på et potensielt studium på. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

Les mer

Selvfølgelig: Den Jamaicanske Kulturelle Nedsenking Program

University of the Commonwealth Caribbean
Campus Heltidsstudier 2 uker September 2018 Jamaica Kingston

Dette programmet er en to (2) ukers lang, tre (3) kredittofferet som utforsker den Jamaicanske kultur gjennom en intensiv (on-campus) studier og felterfaring. [+]

Kurs: Den jamaicanske Cultural Immersion Programme

Dette programmet er en to (2) ukers lang, tre (3) kredittofferet som utforsker den Jamaicanske kultur gjennom en intensiv (on-campus) studier og felterfaring. Temaer er oversikter over de språklige, historiske, geografiske, sosio-politiske, økonomiske og kunstneriske uttrykk av landet.

[-]

Kjærlighet En ... Kjærlighet Alt Program

LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program
Campus Heltidsstudier 1 semester January 2019 USA Santa Fe

Din sønn eller datter vil få muligheten til å nyte sin ungdoms-livlige, energiske og nysgjerrighet for å utforske de mange forskjellige kulturer på fire kontinenter. [+]

Vårt program

Ingenting vil forberede deg på når du kommer på løve av løver som hviler under et tre i Atosha National Park, Namibia. Det samme gjelder når plutselig catwalken du har gått på ender, og du står overfor "djevelens hals" og en visning av naturens utrolige makt i Iguazú Falls, Argentina / Brasil. De store Himalaya vil fascinere deg i Darjeeling, India, Pokhara og Jomsom, Nepal.

En mer subtil demonstrasjon av verdens storhet opplever og lever blant folk i deres unike regioner. Samfunn som Varanasi, India, Medina (vedlagte gamle byer i gamle vegger) i Fez, Meknes og Marrakesh, Marokko fremhever hvordan folk har levd kontinuerlig i hundrevis av år. Å bli en del av det samfunnet er mest minneverdig og en forståelse for hvordan det er borgere som fortsetter å leve med hell.... [-]


Spansk Kurs - Superintensive (20 T / Uke)

ALICANTE – ELE USAL
Campus Heltidsstudier 1 uke Åpen påmelding Spania Alicante

Dette superintensive kurset gir studentene mulighet til å kombinere en spansk språk og kultur intensivt kurs (15 timer per uke) med en 5-timers per uke samtale eller en spansk for bestemte formål kurset. [+]

Beskrivelse

Våre spansk språk og kultur kurs er beregnet for de studentene som ønsker å lære spansk i Alicante. De tilbys på alle nivåene i det europeiske rammeverket for språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Hovedmålet med denne intensive kurset er å forbedre studentenes språkkompetanse innenfor en nedsenking kulturmiljø og gjennom en kommunikativ metode i klasserommet.

Våre kurs tilbyr menings praksis i grammatikk, ordforråd, muntlig og skriftlig uttrykk, alt ved hjelp av reelle situasjoner og tekster.

Schedule

Mandag til fredag ​​fra 09:00 en 12:30 (med en 30-minutters pause) og 13:00 til 14:00. Du vil bli bedt om å fullføre den muntlige delen av online plasseringstest på den første dagen av klasser, slik at vi kan bestemme nivået av spansk mer presist. Dette superintensive kurs gir studentene mulighet til å kombinere en spansk språk og kultur intensivt kurs (15 timer per uke) med en 5-timers per uke samtale eller en spansk for bestemte formål kurset. ... [-]


Studieår I Utlandet

Chichester College
Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Pulborough Chichester + 1 fler

Mer enn bare et språkkurs, studier i Utlandet kan du studere fag sammen med britiske studenter. Varighet: 1, 2 eller 3 terms.This kurset er en perfekt mulighet til å ha et gap års erfaring i Storbritannia. [+]

Mer enn bare et språkkurs, studier i Utlandet kan du studere fag sammen med britiske studenter. Varighet: 1, 2 eller 3 ledd. Dette kurset er en perfekt mulighet til å ha et gap års erfaring i Storbritannia.

Du kan studere A-nivå eller yrkesfag med britiske studenter og forbedre dine språkkunnskaper med internasjonale studenter i General engelsk klasser.

Akademisk Studie År

Velg mellom 10 forskjeller leie lagt par

B2 engelsk er nødvendig for oppføring Studer to fag med UK A-nivå studenter og studere engelsk med andre internasjonale studenter Programmet er laget for å utvikle din akademiske fag kunnskap og forbedre din engelsk. Det gir også en full britisk studie i utlandet erfaring Velg de to fagene som best passer dine interesser og vi vil forberede ditt studium timeplanen - plasser er begrenset, så kan du søke tidlig Yrkes studieår ... [-]

Academic Gap Year

Tel Aviv University
Campus 1 år July 2018 Israel Tel Aviv-Yafo

[+]

internasjonale relasjoner

Jødiske studier

loven

Midtøsten studier

Samfunnsvitenskap

Innleggelser

Academic Gap Year programmet er åpent for kvalifiserte høyskole seniorer.

[-]

Esl Kulturelle Eksponeringskurs

International School of Advanced Learning
Campus Heltidsstudier 1 - 4 uker September 2018 USA Boston

Utforsk Boston og opplev kulturen - alt mens du fordyper deg på engelsk og assimilerer til lokalt liv. [+]

"Hei, kompis, jeg har 2 billetter til Sox i kveld på Fenway, er du interessert? Ta deg dame venn, eller du fyr venn, spiller ingen rolle for meg. "

"Hør, har du planer senere? Jeg tenkte på å få tak i en skive og en kald og sittende av Charles. Gi meg beskjed, fyr. "

Vi vil til og med lære deg hvordan du kan perfeksjonere lokalt aksent - så du kan gå hjem som høres ut som en innfødt Bostonian!

PROGRAM INNHOLD

Utforske språk gjennom kultur

[-]

Kurs I AQUAS - Faglig Kvalifikasjon For Universitetet For Anvendt Vitenskap

IAS College
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Tyskland Lübeck

Gjennom AQUAS studenter fra utlandet har muligheten til å få slutteksamen sertifisering "Fachhochschulreife", som gjør det mulig å fortsette videre bachelorstudier ved tysk universiteter av anvendt vitenskap etterpå. [+]

Om AQUAS

AQUAS - Faglig kvalifikasjon for Universitetet for Anvendt Vitenskap i Tyskland av IAS College og Designschule Schwerin:

Gjennom AQUAS studenter fra utlandet har muligheten til å få slutteksamen sertifisering "Fachhochschulreife", som gjør det mulig å fortsette videre bachelorstudier ved tysk universiteter av anvendt vitenskap etterpå.

Studentene kan fortsette å studere ethvert fagvalg som tilbys av Universitetet for Anvendt Vitenskap.

Opptakskrav

Hvem kan søke om AQUAS?

- 11. klasse eller 12. klasse ferdig og ekstra sertifikat av i videste forstand tekniske ferdigheter (praktik, noen arbeidserfaring eller sertifikat kurs,

for eksempel spill, programmering, tegning, Photoshop eller i et hvilket som helst teknikkfelt)... [-]


GAP YEAR & SEMESTER COURSES

Outward Bound Costa Rica
Campus Heltidsstudier 65 - 85 dager February 2019 Costa Rica San José

[+]

Undervisning inkluderer alt rom og brett, teknisk utstyr, kursaktiviteter og landtransport.

[-]

Engelsk PLUS Kurs

Loxdale English Centre
Campus Heltidsstudier 1 - 30 uker August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Brighton

Den engelske "Plus" -kursen kombinerer vårt svært populære General English-kurs med et spennende utvalg av kulturelle og pedagogiske fag som kunst, hagearbeid, mote, drama, skjermutskrift, fotografi, miljøstudier, medier, britisk kultur og kreativ engelsk. [+]

Kurs i Kulturstudier.

Den engelske "Plus" -kursen kombinerer vårt svært populære General English-kurs med et spennende utvalg av kulturelle og pedagogiske fag som kunst, hagearbeid, mote, drama, skjermutskrift, fotografi, miljøstudier, medier, britisk kultur og kreativ engelsk.

På mandag ettermiddager har du en ukentlig snakk og så på onsdag og torsdag ettermiddag, vil du studere engelsk pluss emnet du har valgt.

Når du blir involvert, vil dette unike programmet gi deg en enda bredere forståelse av det engelske språket på et dypere, kulturelt nivå. Du kan velge å studere så mange fag som du vil, og du vil få vennlig støtte og oppmuntring fra våre kvalifiserte lærere hvert trinn på veien.... [-]


Forberedende Kurs I Italiensk Livsstil, Kultur

Accademia del Lusso
Campus Heltidsstudier 3 måneder July 2018 Italia Milan

Kursmål: Å forberede studentene på italiensk, lære dem om italiensk kultur [+]

Forberedende kurs er tilgjengelig for de som allerede har deltatt på en master, 1-årig intensiv eller 3-årig kurs på Accademia del Lusso . De foregår i løpet av månedene før hvert studieår starter, vanligvis mellom juli og oktober.

Forberedende kurs er rettet mot studenter som ønsker å forbedre sine språkkunnskaper før de påbegynner deres påfølgende mote- eller designkurs i Accademia del Lusso . De tjener også til å hjelpe elevene til å ta det første skrittet mot en vellykket integrasjon i sitt nye sosiale og faglige miljø i Milano.

Kursmål

For å forberede studentene på italiensk språk, lær dem om italiensk kultur

Noen av emnene undervises i dette programmetItaliensk språk: grammatikkTeknisk sjargong knyttet til moteområdetLaget i ItaliaItaliensk kulturStrukturVarighet: 3 månederDeltidsmodus: Heltid (obligatorisk)Språk: ItalienskBegrenset klassestørrelseInntakskrav... [-]

Evolusjonen Av Chicago: En Innvandrerby

Columbia College Chicago Online
Nettstudie 8 uker June 2019 USA USA Online

Forstå den fantastiske utviklingen av en av Amerikas største og mest historisk viktige byer. Fra den første kontakten mellom urfolk og franskmenn i det 17. århundre til slutten av det 20. århundre valg av den andre ordføreren Daley, fokuserer dette kurset på Chicagos sosiale, økonomiske og kulturelle utvikling. [+]

EVOLUTION OF CHICAGO: EN IMMIGRANT CITYOversikt

Forstå den fantastiske utviklingen av en av Amerikas største og mest historisk viktige byer. Fra den første kontakten mellom urfolk og franskmenn i det 17. århundre til slutten av det 20. århundre valg av den andre ordføreren Daley, fokuserer dette kurset på Chicagos sosiale, økonomiske og kulturelle utvikling. Undersøk politiske organisasjoner, etnisk mangfold, rasefordeler og utvidelse av økonomien, samt virkningen av de industrialisering og teknologisk innovasjon for å bedre forstå Chicago sted i urbane verden.

Utforsk store historiske temaer samtidig som du utvikler forståelse for samfunn og forandring i Chicago.Bevar historiene og identiteten til fremtidige og forbi Chicagoans, mens du samarbeider med andre kreative og forretningsfaglige.Lær hvilke historiske milepæler som har formet Chicago inn i byen vi kjenner det som i dag - alt på egen plan.Den berømte Chicago-historikeren, Dominic Pacyga, vil gi deg et innbydende multimedieutseende i Chicagos unike nabolag.... [-]

Amsterdam - Studie I Amsterdam

IES Abroad
Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Nederland Amsterdam

Vår studie i Amsterdam-programmet utnytter byen [+]

Oversikt

Er du ivrig etter å ta et uavhengig, friskt blikk på verden - og til deg selv? La Amsterdam omdefinere perspektivet ditt. Denne progressive byen er kjent for sin banebrytende bidrag til kunst, næringsliv, politikk og sosialpolitikk, og for dens betydning i Europas og verdens historie.

Vår studie i Amsterdam-programmet utnytter byens unike balanse mellom historie og moderne kultur, og lar deg strukturere studiene på den prestisjetunge Universiteit van Amsterdam (UvA) og på IES Abroad Center.

Med et sterkt fokus på internasjonalisme tilbyr UvA et bredt spekter av kurs for deg å melde deg på, blant annet Konflikt og kulturell mangfold, globalisering og internasjonale relasjoner og sosiologi. Du kan også velge fra IES Abroad kurstilbud, i studio kunst, nederlandsk språk, forskning og andre fag.... [-]


CULTURAL TOUR OF JOHANNESBURG AND GAUTENG

University of Johannesburg
Campus Heltidsstudier 2 uker February 2019 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

For mer informasjon kontakt:

University of Johannesburg

[-]

Kurs I Exploring Engelsk: Språk Og Kultur

FutureLearn
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 6 uker Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online + 1 fler

Dette kurset for elever i engelsk ser på britisk kultur og undersøker engelsk i bruk for å hjelpe deg å forbedre dine språkkunnskaper. [+]

Hvorfor delta på kurset?

Dette kurset er for folk som er å lære engelsk og som er interessert i å finne ut mer om britisk kultur og forbedre sine engelskkunnskaper.

Kurset vil bruke korte videoer for å presentere et annet tema hver uke, inkludert engelsk som globalt språk, miljø, entreprenørskap og litteratur. Filmet i Storbritannia, vil disse videoene hjelpe deg til å utvikle dine lytteferdigheter mens du ser autentiske eksempler på folk som snakker engelsk. Våre erfarne veileder vil undersøke noen av språket som brukes i videoene, og vil trekke oppmerksomheten til nyttige punkter som vil hjelpe deg med å forbedre muntlig og skriftlig engelsk.

Kurset følger ikke et språk pensum, men tar autentisk engelsk i sammenheng som sitt utgangspunkt. ... [-]


Ukrainsk Vårprogrammet

School of Ukrainian Language and Culture - Ukrainian Catholic University
Campus Heltidsstudier 2 - 3 uker May 2019 Ukraina Lviv

De tre-ukers kurs “Ukrainske SPRING” vil gi deg en intensiv studie av det ukrainske språket og variert kulturprogram. [+]

Velkommen til vårt intensive ukrainske vårprogrammet, tilbringe tid på ukrainsk katolske universitetet!

Programbeskrivelse

De tre-ukers kurs “Ukrainske SPRING” vil gi deg en intensive studier av det ukrainske språket og variert kulturprogram. Kurset omfatter:

60 timer av leksjoner i det ukrainske språket med innfødte ukrainske lærere (i små grupper fra 3 til 7 personer), 15 timer av individuell veiledning, 18 timer interaktiv klasser eller gjeste leksjoner og 45 timer kulturell programmering.

I dette kurset vil du også ha en mulighet til å ta del i utflukter turer over hele byen og Lviv-regionen.

I løpet av programmet arrangerer vi flere møter med kjente personer (historikere, politikere, musikere). Disse unike møtene gir mulighet for deg til å lære mer om sosiale og kulturelle kontekst i Ukraina.... [-]