Kurs i Kulturstudier

Topp universiteter 40 Kurs i Kulturstudier 2018

Det er mange typer kurs. Studiekurs krever et sett av kjerneplaner som skal tas for å fullføre programmet. Kursene kan også tas individuelt. De har vanligvis en akademisk periode.

Hva er et kurs i kulturstudier? Dette feltet studerer måten kulturen påvirker, skaper og forvandler individuelle erfaringer, sosiale relasjoner, makt og hverdag. Kursene kombinerer styrken i samfunnsvitenskapene og humanioraene mens de tegner seg for metoder og teorier fra sosiologi, historie, økonomi, litteraturstudier, kommunikasjonsstudier og kulturantropologi. Kurs i kulturstudier har en tendens til å fokusere på perspektiver og praksis i ulike kulturer, blant annet asiatiske, afrikanske, amerikanske og latinske regioner. De legger ofte vekt på klassestruktur, ideologi, etikk, generasjoner og andre relevante faktorer.

Studenter av kulturstudier lærer å blande teori med forskning og er i stand til å forstå menneskene rundt dem bedre. I tillegg utvikler elevene internasjonale kulturelle følelser, noe som gjør dem mer følsomme for ulike kulturer.

Fordi kurs kan tilbys av en rekke institusjoner med varierende mål, kan det hende at kostnadene ikke er de samme fra instituttet til det andre. Hvis du finner et kurs du er interessert i, ta kontakt med verten for informasjon om kostnader.

Mange individer i kulturstudier fortsetter å ha vellykkede karrierer som kunstnere, politikere, professorer, advokater, utgivere, regjeringshjelpere og forskere. Sterke skriftlige og muntlige ferdigheter pleier å gjøre studenter kvalifisert for jobber som tekstforfattere, bibliotekarer, journalister, redaktører og litterære agenter. Kreative problemløsningskompetanse forbereder studentene til karriere som reklameassistenter, markedsførere, kinematografer og lærere. Bredden og fleksibiliteten til studentenes forståelse av kulturen, gjør bevegelse blant medieindustrien mulig.

Mange kulturstudier er tilgjengelige online. Dybden og bredden til disse kursene avhenger av universitetet som tilbyr dem og det overordnede målet. Innledende kurs er en fin måte å teste vannet på et potensielt studium på. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

 

Les mer

Selvfølgelig: Den Jamaicanske Kulturelle Nedsenking Program

University of the Commonwealth Caribbean
Campus Heltidsstudier 2 uker September 2018 Jamaica Kingston

Dette programmet er en to (2) ukers lang, tre (3) kredittofferet som utforsker den Jamaicanske kultur gjennom en intensiv (on-campus) studier og felterfaring. [+]

Kurs: Den jamaicanske Cultural Immersion Programme

Dette programmet er en to (2) ukers lang, tre (3) kredittofferet som utforsker den Jamaicanske kultur gjennom en intensiv (on-campus) studier og felterfaring. Temaer er oversikter over de språklige, historiske, geografiske, sosio-politiske, økonomiske og kunstneriske uttrykk av landet.

[-]

Forberedende Kurs I Italiensk Livsstil, Kultur Og Språk

Accademia del Lusso
Campus Heltidsstudier 3 måneder July 2018 Italia Milan

Læringsmål: å forberede studentene på det italienske språket, lære dem om italiensk kultur og livsstil, og gi kunnskap om noen grunnleggende prinsipper for mote og design. [+]

Forberedende kurs er tilgjengelig for de som allerede har registrert seg på en master, 1 år Intensiv, eller 3-årig kurs på Accademia del Lusso. De finner sted i løpet av månedene før hvert studieår starter, vanligvis mellom juli og oktober.

Forberedende Kursene er rettet mot studenter som ønsker å forbedre sine språkkunnskaper før du begynner deres påfølgende Fashion eller Design kurs ved Accademia del Lusso. De tjener også til å hjelpe elevene ta det første skrittet mot en vellykket integrering i deres nye sosiale og faglige miljø i Milano.

Læringsmål

For å forberede studentene på det italienske språket, lære dem om italiensk kultur og livsstil, og gi kunnskap om noen grunnleggende prinsipper for mote og design.... [-]


Academic Gap Year

Tel Aviv University
Campus 1 år July 2018 Israel Tel Aviv

[+]

internasjonale relasjoner

Jødiske studier

loven

Midtøsten studier

Samfunnsvitenskap

Innleggelser

Academic Gap Year programmet er åpent for kvalifiserte høyskole seniorer.

[-]

Course: Milan - Italy Today

IES Abroad
Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre August 2018 Italia Milan Hongkong Hong Kong + 2 fler

[+]

.

AR / CM 260 - Multimedia og interaktiv kommunikasjon for kunst: Italienske casestudier (høst, vår)

FI 356 - Internasjonale finansmarkeder og investeringer (høst, vår) Mote Design - Smykker Design, Herreklær, Dameklær, Barneklær, Stranddrag, Undertøy, Teaterkostyme, Tilbehør og Sko Design

Å jobbe sammen med lokalbefolkningen mot et felles mål, opplever du førstehånds noen av de sosiale problemene som påvirker Milano, samtidig som du bidrar dine ferdigheter til en fellesskapsdrevet løsning.

Få en bedre forståelse av virkeligheten, hverdagslige kulturen i vertslandet ditt Legg til global arbeidserfaring til CV eller søknad om høyere utdanning Forbedre din selvtillit I god stand på hjemme skolen din ... [-]

Course in AQUAS – Academic qualification for University of Applied Sciences

IAS College
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Tyskland Lübeck

Through AQUAS students from abroad have the possibility to receive the final exam certification „Fachhochschulreife“, which allows to pursue further Bachelor studies at German Universities of Applied Sciences afterwards. [+]

About AQUAS

AQUAS – Academic qualification for University of Applied Sciences in Germany by IAS College and Designschule Schwerin:

Through AQUAS students from abroad have the possibility to receive the final exam certification „Fachhochschulreife“, which allows to pursue further Bachelor studies at German Universities of Applied Sciences afterwards.

Students can go on studying any subject of choice offered by the University of Applied Sciences.

Admission Requirements

Who can apply for AQUAS?

- 11th class or 12th class finished and extra certificate of in the broadest sense technical skills ( internship, any job experience or certificate courses,

e.g. gaming, programming, drawing, Photoshop or in any technicl field)... [-]


Esl Kulturelle Eksponeringskurs

International School of Advanced Learning
Campus Heltidsstudier 1 - 4 uker September 2018 USA Allston

Utforsk Boston og opplev kulturen - alt mens du fordyper deg på engelsk og assimilerer til lokalt liv. [+]

"Hei, kompis, jeg har 2 billetter til Sox i kveld på Fenway, er du interessert? Ta deg dame venn, eller du fyr venn, spiller ingen rolle for meg. "

"Hør, har du planer senere? Jeg tenkte på å få tak i en skive og en kald og sittende av Charles. Gi meg beskjed, fyr. "

Vi vil til og med lære deg hvordan du kan perfeksjonere lokalt aksent - så du kan gå hjem som høres ut som en innfødt Bostonian!

PROGRAM INNHOLD

Utforske språk gjennom kultur

[-]

Spansk Kurs - Superintensive (20 T / Uke)

ALICANTE – ELE USAL
Campus Heltidsstudier 1 uke Åpen påmelding Spania Alicante

Dette superintensive kurset gir studentene mulighet til å kombinere en spansk språk og kultur intensivt kurs (15 timer per uke) med en 5-timers per uke samtale eller en spansk for bestemte formål kurset. [+]

Beskrivelse

Våre spansk språk og kultur kurs er beregnet for de studentene som ønsker å lære spansk i Alicante. De tilbys på alle nivåene i det europeiske rammeverket for språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Hovedmålet med denne intensive kurset er å forbedre studentenes språkkompetanse innenfor en nedsenking kulturmiljø og gjennom en kommunikativ metode i klasserommet.

Våre kurs tilbyr menings praksis i grammatikk, ordforråd, muntlig og skriftlig uttrykk, alt ved hjelp av reelle situasjoner og tekster.

Schedule

Mandag til fredag ​​fra 09:00 en 12:30 (med en 30-minutters pause) og 13:00 til 14:00. Du vil bli bedt om å fullføre den muntlige delen av online plasseringstest på den første dagen av klasser, slik at vi kan bestemme nivået av spansk mer presist. Dette superintensive kurs gir studentene mulighet til å kombinere en spansk språk og kultur intensivt kurs (15 timer per uke) med en 5-timers per uke samtale eller en spansk for bestemte formål kurset. ... [-]


GAP YEAR & SEMESTER COURSES

Outward Bound Costa Rica
Campus Heltidsstudier 65 - 85 dager February 2018 Costa Rica San Jose

[+]

Undervisning inkluderer alt rom og brett, teknisk utstyr, kursaktiviteter og landtransport.

[-]

CULTURAL TOUR OF JOHANNESBURG AND GAUTENG

University of Johannesburg
Campus Heltidsstudier 2 uker February 2018 Sør-Afrika Johannesburg

[+]

For mer informasjon kontakt:

University of Johannesburg

[-]

Frivillig Program I Buenos Aires, Argentina

Mente Argentina
Campus Heltidsstudier 4 - 18 uker February 2018 Argentina Buenos Aires

Mente Argentina har utviklet et unikt frivillig opplevelse i Argentina, som er den perfekte måten å møte nye mennesker, fordype deg i argentinsk kultur og gjøre en forskjell i utlandet [+]

Frivillig program i Buenos Aires, Argentina

Mente Argentina har utviklet et unikt frivillig opplevelse i Argentina, som er den perfekte måten å møte nye mennesker, fordype deg i argentinsk kultur og gjøre en forskjell i utlandet.

Som en del av Mente Argentina Volunteer Program i Buenos Aires, Argentina, vil du arbeide med lokalt kjøre prosjekter som gagner samfunnet og forbedre miljøet de lever.

Du vil bli en del av lokalsamfunnet i Buenos Aires og har slags autentisk kulturell opplevelse som turister drømmer om. Mens du arbeider på prosjektet ditt, vil du få venner og møte morsomme reisefølge. Du vil også ha tid fritt til å reise og dra ut på dine egne opplevelser eller utforske Argentina og Sør-Amerika med andre Mente Argentina Deltakere!... [-]


Private Kinesiske + Homestay

Beijing International Chinese College
Campus Heltidsstudier 1 - 44  Åpen påmelding Kina Beijing

Hvis du ønsker å fokusere på spesielle delen av kinesisk, da private klasser er perfekt for deg: 2 timer per klasse, og du kan ta så mange klasser som du vil, er Tidsplanen fleksibel lærerens oppmerksomhet er bare for deg. Etter noen måneder kan du passere HSK 4, [+]

Hvis du ønsker å fokusere på et spesielt område av kinesisk språk, og private klasser er perfekt for deg: 2 timer per klasse, og du kan ta så mange klasser som du vil, er Tidsplanen fleksibel lærerens oppmerksomhet er bare for deg. Etter noen måneder kan du passere HSK 4.

The One-on-One klasse kan holdes enten om morgenen, ettermiddagen eller kvelden, i løpet av uken eller i helgene, Varigheten av klassen: 50 minutter / leksjon.

Under Homestay i Beijing, vil familien gi halvpensjon dvs. frokost og kveldsmat. Hvis du har noen spesielle matbehov, bør du informere oss om dette før du ankommer, slik at vi kan velge den mest passende familie for deg. For homestay, er 1 uke 7 dager og for en semester er 26 uker lang og 1 år er 48 uker. Prisene er for 10 undervisningstimer per uke. Hvis du vil ha flere leksjoner, kan du beregne 135RMB per leksjon (for private klasser) ... [-]


Kurs: Jamaican Kulturelle Nedsenking Program

University College Of The Caribbean
Campus Heltidsstudier 3 uker June 2018 Jamaica Kingston

Programmet er en tre (3) ukers lang, tre (3) kreditt tilbud som utforsker den Jamaicanske kultur gjennom en intensiv (on-campus) studie-og felterfaring. [+]

Den jamaicanske Cultural Immersion Program

Programmet er en tre (3) ukers lang, tre (3) kreditt tilbud som utforsker den Jamaicanske kultur gjennom en intensiv (on-campus) studie-og felterfaring. Emner inkluderer en oversikt over språklige, historiske, geografiske, sosiopolitiske, økonomiske og kunstneriske uttrykk av landet.

Den svært anerkjent merkevare av Jamaica gir en unik kulturell blanding, reflekterende av det globale samfunnet og slik dette er formulert i landets motto: "Out of Many, One People".

Landets internasjonalt anerkjente dyktighet i mat, kunst, idrett, dans og musikk, gir områder av spesialitet grensesnitt for deltakerne, alt i ett geografisk plass, som definerer verdien nytte av UCC jamaicanske Cultural Immersion erfaring.... [-]


Faller Ukrainsk Program

School of Ukrainian Language and Culture - Ukrainian Catholic University
Campus Heltidsstudier 2 - 3 uker October 2018 Ukraina Lviv

De tre-ukers kurs “Ukrainske HØSTEN” vil gi deg en intensiv studie av det ukrainske språket og variert kulturprogram. Kurset omfatter 60 timer med undervisning i det ukrainske språket med innfødte ukrainske lærere (i små grupper fra 3 til 8 personer), 12 timer individuell veiledning og 45 timer med kulturelle programmering. [+]

Spesialintensivkurs for ukrainsk Language & Culture UKRAINIAN FALL

Programbeskrivelse

De tre-ukers kurs “Ukrainske FALL” vil gi deg en intensive studier av det ukrainske språket og variert kulturprogram. Kurset omfatter 60 timer med undervisning i det ukrainske språket med innfødte ukrainske lærere (i små grupper fra 3 til 8 personer), 12 timer individuell veiledning og 45 timer med kulturelle programmering. I dette kurset vil du også ha en mulighet til å ta del i utflukter turer over hele byen og Lviv-regionen.

I løpet av programmet arrangerer vi flere møter med kjente personer (historikere, politikere, musikere). Disse unike møtene gir mulighet for deg til å lære mer om sosiale og kulturelle kontekst i Ukraina.... [-]


Individuell Undervisning

ActiLingua Academy
Campus Heltidsstudier 1 - 12 uker Åpen påmelding Østerrike Wien

Du definerer innholdet i språkkurset selv, noe som resulterer i en maksimering av input i en-til-en økter med din egen lærer (e). [+]

Du definerer innholdet i språkkurset selv, noe som resulterer i en maksimering av input i en-til-en økter med din egen lærer (e).

Lessons: 10-40 timer per uke 2, 4, 6 eller 8 timer daglig + 5 leksjoner kulturell / spesiell interesse program. (1 leksjon = 45 minutter) https://www.actilingua.com/en/german-courses/overview/individual-german-tuition/

[-]

Mestere I Ledelse Av Kulturelle Og Kunstneriske Hendelser

Palazzo Spinelli Group
Campus Heltidsstudier 1500 timer October 2018 Italia Florence

Hovedoppgaven til denne masteren er å gi den nødvendige kunnskapen og ferdighetene til å forberede og organisere utstillinger og kunstarrangementer og til å programmere kulturelle arrangementer i alle trinnene fra første utkast til ledelse av tekniske organisasjonsaspekter som koordinering av Menneskelige ressurser og samarbeidspartnere. [+]

Hovedoppgaven til denne masteren er å gi den nødvendige kunnskapen og ferdighetene til å forberede og organisere utstillinger og kunstarrangementer og til å programmere kulturelle arrangementer i alle trinnene fra første utkast til ledelse av tekniske organisasjonsaspekter som koordinering av Menneskelige ressurser og samarbeidspartnere.

KONTEKST

Forvaltningen av kunst- og kulturarrangementer er et raskt voksende felt innen tjenestesektoren, ikke bare for rekreasjonskvaliteter, men også for kommunikasjonskraft og for forholdet til kulturarvspartnere. For å skape litt mer innovative og tiltalende hendelser, forventes det å utvikle nye og avanserte ferdigheter i form av markedsførings-, kommunikasjons- og styringsstrategier, og å utdype sin kunnskap innen kunsthistorie, museumsarkitektur, museumsarkitektur og fondssammenheng.... [-]