Kurs i Luftfart

Beste 181 Kurs i Luftfart 2018

Luftfart

Individuelle kurs kan være en fin måte for elevene å lære en verdifull kompetanse i en kortere periode. Begge fokusområder og løypelengder kan variere sterkt, slik at studentene en fleksibel tilnærming til sine tidsplaner. I mange tilfeller kan individuelle emner tas i tillegg til en totale studie fokus, og gir dermed et godt avrundet utdannelse.

Hva er et kurs i luftfart? For potensielle piloter, kan en luftfart selvfølgelig være den perfekte måten å starte en lang og suksessfull karriere. Dette kurs inkluderer en rekke viktig trening for piloter, inkludert de som søker arbeid med kommersielle flyselskaper og forberedelse til flyinstruktør programmer. Kurs dekker en rekke emner, fra initiering registreringsprosessen til selve flytrening. Student kan få tilgang til ivrige innsikt fra fagfolk, samt lære mer om praktisk flyging kunnskap.

Studenter forfølge luftfart kurs vil mest sannsynlig være kjennskap til en rekke spennende muligheter over hele verden. Dette kurs gir også studentene muligheten til å starte sine egne bedrifter utnytte kunnskapen periodiseres over varigheten av studiene, så vel som arbeider innenfor flyet industrien i en rekke funksjoner.

Som med andre typer kurs, kan skolepenger bli påvirket av en rekke faktorer. Disse kan omfatte utdanningsinstitusjonen hvor kurs finner sted, samt den totale lengden på kurset i spørsmålet. Hver student må ta disse faktorene med i betraktning når du gjør en beslutning.

Luftfart feltet kan gi en rekke spennende karrieremuligheter for akademikere. I tillegg til flytrening, kan elevene også forfølge en rekke andre vellykkede stillinger ved eksamen.Disse inkluderer stillinger som dispatchers, jobber i lufttrafikk feltet, og selv fly vedlikeholds prospekter. For de som er interessert i virksomheten sysler, lederstillinger i store flyselskapene er også en mulighet.

 

Mange utdanningsinstitusjoner tilbyr en rekke alternativer for kurset passer for studenter over hele verden. For de studentene som søker mer fleksibel arbeidstid, kan online kurs være en fin måte å få den nødvendige utdanning for framtidig utvikling. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Les mer

FAA Kommersiell Pilot Trening

Epic Flight Academy
Campus Heltidsstudier 6 - 8 måneder September 2018 USA New Smyrna Beach

Epic Professional Pilot-programmet er den ledende del 141 godkjent akselerert FAA kommersiell pilot kurs. [+]

Epic Professional Pilot program er den ledende del 141 godkjent akselerert FAA kommersiell pilot kurs.

Dette kurset er utformet for å ta en student med null flytrening erfaring til Multi Engine Commercial Pilot nivå i så lite som 6-8 måneder. Fokus for dette kommersiell pilot kurs er for studenten å først få en sterk forankring i allmennflyging kunnskap. Når dyktig i det grunnleggende strategisk, full nedsenking programmet er lansert for studentens spesielle læringsstil.

Det neste trinnet er for studentene til å utvikle sine faktiske flight ferdigheter og øve grunnleggende sikkerhetsrutinene ved hjelp av sanntids simulering i vår Frasca Tru Flite og Mentor nivå 5 felt trening enheter. Dette kombinert scenario basert trening med databasert undervisning innrømmer studenten komfort for læring og gjøre feil på bakken. Dette øker tilliten til at de vet og kan med hell utføre prosedyrer og manøvrer før du begynner selve fly i flyet, noe som sparer både tid og penger i løpet av kommersiell pilot trening. Våre Professional pilotprogram ligner det av større flyselskap trening, forbereder deg for flyselskapet fra dag én.... [-]


Flyvedlikeholdsprogram (b2)

Georgian Aviation University
Campus August 2018 Georgia Tbilisi

Georgian Aviation University starter opplæringsprosess fra oktober 2017 på følgende yrkesprogrammer: "Flyutnyttelse av fly (kommersiell pilot av helikopter)"; "Vedlikehold av fly (B1.1)" og "Vedlikehold av fly (B.2) [+]

Georgian Aviation University starter opplæringsprosess fra oktober 2017 på følgende yrkesprogrammer: "Flyutnyttelse av fly (kommersiell pilot av helikopter)"; "Vedlikehold av fly (B1.1)" og "Vedlikehold av fly (B.2)

Implementering av nevnte yrkesopplæringsprogrammer ble mulig etter at Georgian Aviation University ble en konkurransevinner av Millennium Challenge Account - Georgia (MCA) og Millennium Challenge Corporation (MCC) prosjektet Industrial Development Skills and Workforce Development (ISWD). Innenfor rammeprosjektet ble yrkesopplæringsprogrammer og utdanningsmateriale-teknisk base utviklet i henhold til standarder og krav fra European Aviation Safety Agency (EASA)

... [-]

Course - ATP Airline Transport Pilot

Stockholm Flight Academy
Campus Heltidsstudier 15 måneder September 2018 Sverige Stockholm

[+]

Vi har et stort utvalg av ulike opplevelser og som vi tror, ​​er nøkkelen til en vellykket organisasjon.

SFA er i dag i hovedsak basert på Västerås lufthavn. Andre treningssentre er Stockholms Arlanda lufthavn.

Vi er glade for å tilby høy standard studentboliger i tilknytning til treningssenteret. Vi kan tilby felles overnatting til fullt møblerte ett-roms leiligheter.

All-inclusive er et vanlig begrep i vår organisasjon. En av våre viktigste prinsipper er å hjelpe studenten med alle nødvendige tiltak utenfor selve treningen. Hvorfor? Slik at studenten kan fokusere på det som virkelig teller: flygetreningen.

Kontakt oss og vi vil gjerne fortelle deg mer om vårt akademi, og hvorfor vi bør være ditt førstevalg.... [-]


Kurs - Multi Crew Samarbeid (MCC)

FLY FOR FUN S.R.O.
Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 45 timer September 2018 Tsjekkia Praha + 1 fler

Målet med opplæringen er å få faglige kunnskaper, ferdigheter og erfaring som en del av multi-pilot crew (MCC) for å trygt fly flerpilot- flermotors fly. Det er en forutsetning for å fly for flyselskapene. [+]

MCC Course

MCC kurs (Multi Crew Cooperation) er nødvendig for hver pilot som ønsker å fly som en del av en flerpilotbesetning.

Målet med opplæringen er å få faglige kunnskaper, ferdigheter og erfaring som en del av multi-pilot crew (MCC) for å trygt fly flerpilot- flermotors fly. Det er en forutsetning for å fly for flyselskapene.

Opptakskrav for MCC-kurs

Aldersgrense er 18 år og studenter trenger minst ha gyldig helseerklæring II klasse i henhold til Part-MED. 25 timer i klasserommet opplæring kreves før du starter den praktiske treningen. Studentene må ha en instrumentrettighet IR for flermotorsfly og må ha tilstrekkelig kunnskap om den tsjekkiske språket.... [-]


Aircraft Engineering

Keilir Academy in Iceland
Campus Heltidsstudier Deltid 5 semestre August 2018 Island Reykjavik + 1 fler

Det europeiske flysikkerhetsbyrået (EASA) regulerer all luftfart aktivitet i Europa. Ingeniører er lisensiert på samme måte som piloter og flygeledere. [+]

Aircraft Engineering

Det europeiske flysikkerhetsbyrået (EASA) regulerer all luftfart aktivitet i Europa. Ingeniører er lisensiert på samme måte som piloter og flygeledere. En ingeniør som har alle rettigheter, kan sertifisere arbeid, som har blitt utført på et fly, og returnere det til himmelen. Air Service Training Ltd. i Perth Skottland i samarbeid med Keilir Aviation Academy har satt opp en lokal felt kontor på Keilir beliggenhet i Ásbrú i Reykjanesbær hvor kurs for sertifisert Aircraft Engineering foregår. AST er godkjent av UKCAA (Storbritannia Luftfartstilsynet).

Dette er en 5 semester akkreditert program for Aircraft Engineering'Approved IR Part 66 Kategori B'som er både teoretisk og praktisk kurs inkludert læretid for Aircraft Engineers. Kurset følger både læreplanen utgitt av EASA i henhold til europeisk utgivelse av sertifikater og AST, som er faglig ansvarlig for gjennomføringen og kvaliteten på hvert kurs. De som oppgraderer fra AST erverve full del 66 lisens.... [-]


Fast Track Pilot Opplæring (18 Måneder)

Andorra Aviation Academy
Campus Heltidsstudier 18 måneder February 2018 Andorra Andorra La Vella

Dette programmet er utviklet for å oppfylle kravene til en flygebesetningen posisjon med europeisk flyselskap og å jobbe som flyger på amerikansk registrerte fly. [+]

Presentasjon

Dette programmet er utviklet for å oppfylle kravene til en flygebesetningen posisjon med europeisk flyselskap og å jobbe som flyger på amerikansk registrerte fly.

Etter eksamen, vil du være kvalifisert med minst:

EASA CPL kommersiell flysertifikat og instrumentrettighet EASA ATPL teori EASA MCC Airbus A320 (Multi Crew Cooperation) kurs FCL 1.055 Norsk språktest FAA kommersielle og instrument vurdering kvalifikasjoner.

Programmet kan være ferdig i 18 måneder. Det gir fleksibilitet under trening ved å la studenter som allerede har EASA PPL å delta i programmet og får en rabatt.

Fast track Pilot Program Visa typen som kreves for (USA / Europa) M1 / ​​Schengen EASA ATPL (Universitetet i Andorra) FAA / PPL (Florida, USA) FAA instrument Rating (Florida, USA) FAA kommersiell lisens (Florida, USA) EASA CPL lisens EASA Instrument rating (Europa) Språkkunnskaper Check (University of Andorra) EASA MCC A320 (Airbus Training Center Toulouse, Frankrike) Overnatting (Andorra) Overnatting (Florida, Europa) Fly til USA Transport under EASA konvertering og MCC FAA / EASA lisenser eksamensavgift [-]

Instrument Rating Course

Legacy Aviation
Campus Heltidsstudier 110 timer September 2018 USA Philadelphia

Alle elevene trent kraftig på instrument som flyr i flysimulatoren og i et fysisk fly. Navigasjon i både en simulator eller et aktuelt fly krever stort fokus på hvert enkelt instrument, slik at studenten kan perfeksjonere instrumentets flyveferdigheter uten bruk av visuelle referanser. Under treningen vil studenten bli trent til å fly på instrumenter under klatrer, nedkjøringer, straight og level flight, standard rate svinger, bratte svinger, holdemønstre, presisjon og ikke-presisjon tilnærminger, normale prosedyrer, unormale prosedyrer og nødprosedyrer. [+]

Forbedre sikkerheten ved å bli en instrumentpilot.

Det er et kjent faktum at flygende om natten er mye vanskeligere enn å flykte om dagen. Når det er sagt, i både Canada og Europa, er det nødvendig med en instrumentkvalitet ved lov for å fly om natten. Med en instrument vurdering er en profesjonell privat pilot ikke lenger begrenset til å flyve bare ved visuelle referanser. Han kan nå komme inn i skyene for første gang, flyr utelukkende av instrumentene i cockpiten. Å ha en instrumentklassifisering gir deg trygghet i lavsiktighet og situasjoner med lav takhøyde.

Alle elevene trent kraftig på instrument som flyr i flysimulatoren og i et fysisk fly. Navigasjon i både en simulator eller et aktuelt fly krever stort fokus på hvert enkelt instrument, slik at studenten kan perfeksjonere instrumentets flyveferdigheter uten bruk av visuelle referanser. Under treningen vil studenten bli trent til å fly på instrumenter under klatrer, nedkjøringer, straight og level flight, standard rate svinger, bratte svinger, holdemønstre, presisjon og ikke-presisjon tilnærminger, normale prosedyrer, unormale prosedyrer og nødprosedyrer. Tilleggsemner som dekkes av dette kurset, er ATC-kommunikasjon, navigasjon fra en flyplass til en annen, planlegging før planlegging, drivstoffplanlegging, instrumenttesting før start, værvaluering og Cockpit Resource Management. CRM er utnyttelsen av alle tilgjengelige ressurser som inkluderer situasjonsbevissthet, optimal beslutningstaking, kommunikasjon, stress og en diskusjon av ulike scenarier som en instrumentpilot kan støte på.... [-]


Privat Pilot

AFT Center: Accelerated Flight Training Center
Campus September 2018 USA Chino

Private Pilot Rating er starten på alt. Enten du er ute etter å starte en karriere i luftfart som til slutt vil medføre deg med en stor jernfugl, r, vil du bare teste vannet og få den muligheten til å fly med venner eller familie, det er her du må begynne. Å velge riktig flyeskole for pilotopplæringen er svært viktig for evnen til å lære og holde seg på målet og i budsjettet. [+]

PRIVATE PILOT

Private Pilot Rating er starten på alt. Enten du er ute etter å starte en karriere i luftfart som til slutt vil medføre deg med en stor jernfugl, r, vil du bare teste vannet og få den muligheten til å fly med venner eller familie, det er her du må begynne. Å velge riktig flyeskole for pilotopplæringen er svært viktig for evnen til å lære og holde seg på målet og i budsjettet. Vi tilbyr ny teknologi Glass Cockpit fly og tradisjonelle cockpit layouter også. Dette kurset er inkludert i vårt profesjonelle pilotprogram.

INNTAKSKRAV Må være i stand til å lese, snakke, skrive og forstå det engelske språket. FAA (61.103) Må være minst 17 år for å få ditt lisens. (16 år til Solo) Skaff et medisinsk sertifikat fra en autorisert medisinsk eksaminator (Tredje klasse) HVA DU KOMMER 35 timers flytid i et Cessna 172 eller Piper-fly 25 timers flyveinstruksjon 10 timer solo tid 25 timer med jordinstruksjon Vitnemål Ved fullføring vil du kunne: Flyg for moro med familie og venner Start din profesjonelle piloter karriere opplæring Legg til mer avanserte fly til ditt ferdighetssett Bli med 3% av verdensbefolkningen i Pilots familie [-]

Atpl Integrert

Superior Air
Campus Heltidsstudier 16 - 16 måneder Åpen påmelding Hellas Megara

Vår ATPL integrert Course er designet for å tilby høyt nivå opplæring for studenter som ønsker å bli profesjonelle piloter i bare ett år. Ingen tidligere erfaring er nødvendig å starte dette kurset. Ved hjelp av state-of-the-art utstyr og fly, vil Superior Air gi opplæring på høyeste nivå for å fremme din kommende luftfart karriere. [+]

Vår ATPL integrert kurs Er designet for å tilby høyt opplæring til studenter som ønsker å bli profesjonelle piloter på bare ett år. Ingen tidligere erfaring er nødvendig å starte dette kurset. Ved hjelp av state-of-the-art utstyr og fly, vil Superior Air gi opplæring på høyeste nivå for å fremme din kommende luftfart karriere.

Når du er ferdig med vår ATPL integrert kurs Du vil ha et kommersielt pilotcertifikat CPL (A), Multi Engine Class Rating (ME), Instrument Rating (IR) og ATPL Theory-kreditt, samt MCC-kurset. Det betyr at når du er ferdig med trening vil du vite alt du trenger og vil ha mottatt all nødvendig opplæring for å starte din karriere som pilot.

... [-]

Privatflygersertifikat

San Diego Flight Training International
Campus Heltidsstudier Deltid 8 uker September 2018 USA San Diego + 1 fler

The Private Pilot Sertifiseringskurs vil være studentens første innføring i moderne luftfart. Søker vil motta et minimum av 35 timer flygetrening og 70 timer med bakken og / eller klasseromsundervisning. [+]

The Private Pilot Sertifiseringskurs vil være studentens første innføring i moderne luftfart.

Søker vil motta et minimum av 35 timer flygetrening og 70 timer med bakken og / eller klasseromsundervisning.

Første skole opplæring omfatter aerodynamikk og prinsippene for flyturen; fly systemer; meteorologi og vær datatjenester; luftrom; luft trafikk kontroll; radiokommunikasjon; Federal Aviation forskriften; aero medisinske faktorer; luftfartskart og tilhørende publikasjoner; fly ytelse og begrensninger; grunnleggende og radionavigering; natt flygende prosedyrer; flygeplanlegging; flymanøvrer; og bakkeoperasjoner.

Flight Treningsplanen omfatter forhåndsprosedyrer; flyplassdriften; takeoffs og landinger; ytelses manøvrer; bakkereferanse manøvrer; navigasjon og langrenns operasjoner; grunnleggende instrument manøvrer; boder; nødhjelpsoperasjoner; natt operasjoner; og post-flight briefing.... [-]


Privatflygersertifikat Kurs (ppl)

Martinair Flight Academy
Campus Deltid 12 - 16 måneder September 2018 Nederland Lelystad

PPL (Private Pilot License) er en EASA License, som nesten alle små fly kan bli fløyet VFR, uten begrensning av Europas grenser. Når du har PPL lisens du kan få flere karakterer for Multi Engine Piston eller en instrumentrettighet. Utvalg og medisin Aksept: Det er ingen forhåndsutvalgskriteriene for å få din PPL, bortsett fra minimum 17 år. Før du starter PPL Course er det viktig å ha din Medical Class 2. Spørsmål som: forhold syn, fargeblindhet, hørselstest og en generell helseundersøkelse, vil bli kontrollert. Når du har din PPL lisens, vil det gir deg det privilegium å fly VFR. Den teoretiske PPL Emnet blir oppnådd til og med E-læring. Dette betyr Computer basert opplæring i engelsk. De teoretiske eksamener, forklart nedenfor, vil bli holdt i Belgia CAA. [+]

PPL (Private Pilot License) er en EASA (European Aviation Safety Agency) lisens, som nesten alle enmotors fly kan flys. PPL Lisens kan utvides med en rekke kvalifikasjoner. For eksempel flying blind kvalifisering (Instrument Rating), som er nødvendig for instrumentflyging.

I løpet av dette kurset vil du lære å fly et fly og gradvis utforske egenskapene til flyet. Alle grunnleggende flyr teknikker blir diskutert. Dette innebærer å ta av, landing, klatring, level flight, svinger, boder, utforkjøringer, krets flygende, nødprosedyrer, etc.

Som student pilot du jobber mot dine første soloflyging, som betyr å fly uten instruktør ved siden av deg. Det neste trinnet etter din første soloflyging er å lære å navigere ved hjelp av diagrammer, kompass, radiofyr osv Først fly deg til andre flyplasser med instruktør ved siden av deg, og senere du gjøre dette under soloflyging.... [-]


India Profesjonelt Pilotprogram - Gondia

CAE Oxford Aviation Academy
Campus Heltidsstudier 19 måneder August 2018 India Gondia Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford + 2 fler

CAE Gondia tilbyr et fokusert 19 måneders program designet for å forberede deg til å bli et profesjonelt flyselskaps pilot. [+]

CAE Gondia tilbyr et fokusert 19-måneders program designet for å forberede deg til å bli et profesjonelt flyselskaps pilot. Alle kursene møter International Civil Aviation Organization (ICAO) og Generaldirektoratet for Civil Aviation (DGCA) pensumstandarder. Etter vellykket gjennomføring vil du ha oppnådd alle nødvendige ab-initio-karakterer, inkludert Commercial Pilot License (CPL), med Instrument Rating (IR) og Multi-Engine Rating (ME). Du vil bli opplært ved hjelp av beste praksis utviklet fra CAEs omfattende erfaring med å trene profesjonelle piloter - gjennom CAE-nettverket, samt CAEs verdensomspennende treningssenter, hvor titusenvis av flyselskaper og flyselskaper flyr hvert år.... [-]


ICAO Til EASA Konverteringskurs

Olympus Aviation Academy
Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid September 2018 Hellas Thessaloniki

Gyldig ICAO CPL / IR / MEP [+]

Forhåndskrav: Gyldig ICAO CPL / IR / MEP EASA Medical (klasse 1) Sertifikat Minst ett X-country turen 300 NM

Teoretisk opplæring / e - Fjernundervisning program for CPL / ATPL lisensiert:

Avansert e-læring online program via OAA nettside 13500 spørsmål for 14 emner av Oxford bøker 56 progresjonsprøver valgt av et automatisk program i henhold til HCAA eksamener 14 Slutt tester en fremgang test er lik for 12 timer lesetid 650 timer min lesetid Private økter med våre teoriinstruktører 65 timer revisjon-progresjonsprøver i samsvar med OAA opplæring manualer OAA endelig sertifikat HCAA eksamener

Varighet / Kostnad for e-DL: i henhold til EASA minimum fjernundervisning varighet er 3 måneder / 2500 €... [-]


EASA Part 66. Basic Lisens Kurs

Aviatec Training Center
Campus Heltidsstudier 2 år Åpen påmelding Hellas Athen

Å være en lisensiert Mechanic er en svært dyktig og ansvarsfull jobb, og det tar to år med teoretiske studier og to nye år med praktisk erfaring i en vedlikeholdsorganisasjon, for å være kvalifisert for å få lisensen. Selv dette er bare begynnelsen for de fleste Lisensiert Mechanics, som gjør mer forskning, får mer erfaring mot spesialisering i flytyper og derfor er mest sannsynlig til å jobbe på en slik posisjon. [+]

For en vellykket lisensiert mekaniker

DEL 66 grunnleggende opplæring

Å være en lisensiert Mechanic er en svært dyktig og ansvarsfull jobb, og det tar to år med teoretiske studier og to nye år med praktisk erfaring i en vedlikeholdsorganisasjon, for å være kvalifisert for å få lisensen. Selv dette er bare begynnelsen for de fleste Lisensiert Mechanics, som gjør mer forskning, får mer erfaring mot spesialisering i flytyper og derfor er mest sannsynlig til å jobbe på en slik posisjon.

Kurs kan starte når som helst, men kandidatene kan ikke søke om lisens til fylte 18 år. Opplæringen omfatter både teoretiske og praktiske deler, etterfulgt av undersøkelser og praktiske vurderinger.... [-]


EASA Integrert Pilot Trening - Flyselskapet Trafikkflygersertifikat - Oxford, UK

Airways Aviation
Campus Heltidsstudier August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford

Den Airways Aviation EASA Integrert pilot trening ordningen er kjent som Elite Pathways Programme, som er utviklet for å møte den voksende industrien behovet for kunnskapsrike, dyktige og arbeidsføre nyutdannede. [+]

Den Airways Aviation EASA Integrert pilot trening Ordningen er kjent som Elite Pathways Programme, som er utviklet for å møte den voksende industrien behovet for kunnskapsrike, dyktige og arbeidsføre nyutdannede.

Vår læreplanen er utformet i samråd med ledende flyselskaper og sentrale bransjeorganisasjoner, og er fullt på linje med IATA Trening og kvalifisering Initiative.

Denne fullt integrert program tar deg fra ingen flyerfaring (ab initio) til EASA lisensiert, industri-ready pilot.

Gjennomføring TRINN 1 - ATPL Teori +

STORBRITANNIA

Den første fasen av treningen består av 26 uker med ATPL teori. Du vil foreta en rekke moduler, inkludert fly generell kunnskap, air lov og IFR kommunikasjon gjennom å fly ytelse og operasjonelle prosedyrer. Du vil også delta i vår Airline Forberedelse opplæring levert av aktuelle flyselskapet piloter. ... [-]