close

Filtre

Se resultater

Kurs i Markedsføringsstudier i Hyggelig Frankrike

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag. Forretningsfolk med utdannelse innen markedsføring og kommunikasjon kan åpne opp nye muligheter for deres karrierer. De kan bruke sine ferdigheter til å gi råd om forbrukerundersøkelser og merkenavn eller a… Les mer

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag.

Forretningsfolk med utdannelse innen markedsføring og kommunikasjon kan åpne opp nye muligheter for deres karrierer. De kan bruke sine ferdigheter til å gi råd om forbrukerundersøkelser og merkenavn eller administrere en markedsføring gruppe i bedriften deres.

Frankrike, offisielt Republikken Frankrike, er en enhetlig semi-presidenten republikk ligger hovedsakelig i Vest-Europa, med flere utenlandske regioner og territorier.

Som den femte mest befolkede byen i Frankrike, er Nice hjem til over 300 000 innbyggere. Det er et topp reisemål i Frankrike på grunn av sin skjønnhet og klima. Byen har flere etableringer av høyere utdanning.

Beste studieprogrammer Kurs i Markedsføringsstudier i Hyggelig i Frankrike

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Ecole Supérieure de Commerce de Communication et de Gestion
Agde, Frankrike +3 Mer

For å trene fremtidige profesjonelle markedsføring og kommunikasjon mål for denne DEES.

For å trene fremtidige profesjonelle markedsføring og kommunikasjon mål for denne DEES. -
Kurs
Fulltid
12 måneder
Fransk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre