close

Filtre

Se resultater

Kurs i Markedsføringsstudier i Ukraina

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet. Markedsføring og kommunikasjon trening er avgjørende for å skape en reklamekampanje som skal publisere produkter og tjenester i markedet. Studen… Les mer

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.

Markedsføring og kommunikasjon trening er avgjørende for å skape en reklamekampanje som skal publisere produkter og tjenester i markedet. Studenter i disse kursene lære å lage reklame for tv, radio, digitale medier, og print-kampanjer.

Ukraina er et land i Øst-Europa. Hovedstaden Kiev (ukrainsk: Київ - Kiev, russisk: Киев - Kiev) er den og den største byen i Ukraina med - offisielt - over 2,7 millioner innbyggere. Kyiv National University oppkalt etter Taras Shevchenkouniversity er den største og en av de viktigste universitetene.

Kurs i Markedsføringsstudier i Ukraina

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
The International Management Institute (MIM-Kyiv)
Kiev, Ukraina

Målet med programmet er å vise innflytelse og rolle markedsføring beslutninger i økende samlet forretningsverdi.

Målet med programmet er å vise innflytelse og rolle markedsføring beslutninger i økende samlet forretningsverdi. -
Kurs
Fulltid
6 måneder
sep. 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre