Kurs i Matfag

Beste 62 Kurs i Matfag 2019

Matfag

Kulinariske kunster programmene gir studentene mulighet til å lære å tilberede mat. Disse kursene kan være så omfattende som du ønsker de skal være, eller helt grunnleggende. .

Hva er et kurs i Culinary Arts?

Studenter i en kulinariske kunster programmet vil lære å lage mat og lære om mattrygghet. Elevene lære å lage oppskrifter samt hvordan å lage sine egne.

Hva er fordelene med å ta et kurs i Culinary Arts?

Programmet lærer elevene å lage mat, forberede dem til å jobbe i et utvalg av restauranter. Dette kan hjelpe den enkelte til å avansere i hans eller hennes karriere.

Hvor mye koster det å ta et kurs i Culinary Arts?

Kostnaden for en kulinarisk program varierer betydelig, basert på skolen.Programmet kan omfatte ett til fire år med trening.

Hva er kravene til et kurs i Culinary Arts?

Påmelding er basert på den enkelte 's program. I noen tilfeller, å ha en high school diplom er alt som 's behov. I andre tilfeller kan skolen gi for tilleggskrav.

Hva slags karriere forbedring kan du forvente med et kurs i Culinary Arts?

Profesjonelle kjøkken dører vil være åpne for studenter å skaffe denne type utdanningsbakgrunn.

Hvorfor ta et nettbasert kurs i Culinary Arts?

Online kurs kan gjøre det enklere for studenten å få hans eller hennes kurs fullført raskere. Det gjør også at studenten skal kunne fortsette å jobbe mens du får hans eller hennes utdanning.

Hvor å ta et kurs i Culinary Arts?

Spesialiserte skoler er tilgjengelig, så vel som mange skoler og universiteter.

Hvordan søke til et kurs i Culinary Arts?

Søk etter ditt program nedenfor og ta kontakt med opptakskontoret på skolen til barnet ditt direkte ved å fylle ut skjemaet under.

Les mer

Profesjonelt bakverk og konfekt

Culinary Institute Kul IN
Campus Heltidsstudier 2 måneder March 2019 Kroatia Sisak

Dette intensive to-måneders kurset i moderne konditori og konfekt er designet for å gi studentene et godt grunnlag og avanserte teknikker for aspirante bakverkskokker. Små klassestørrelser gjør det mulig for våre erfarne professor-kokker å gi studentene mye oppmerksomhet og individuell tilbakemelding. Studentene bruker 80% av klassetiden til å få praktisk praktisk erfaring på kjøkkenet. Kurset dekker bakeri og konditorvarer, søte og salte bakverk, samt grunnleggende italienske og franske bakverk. I tillegg er studentene introdusert til vinparing og bedriftsledelse, og de kan velge å utføre en internship i en elite restaurant, hotell eller konditori.

[+]

Det brede utvalget av konfektprodukter som har kommet seg frem på markedet har skapt behovet for å studere søtsaker og desserter som en egen enhet innen kulinarisk kunst. Gitt at klassiske konfekteteknikker har utviklet seg med den moderne teknologien som nå utgjør gastronomiens verden, tilbyr denne søte kulinariske grenen omfattende studiemateriell. På grunn av økende popularitet og etterspørsel etter utdannede fagfolk på dette feltet har Culinary Institute Kul IN skapt et profesjonelt kringleprogram for moderne konfekt.

Oppdag din lidenskap mot gastronomi gjennom Kul IN student nettverk.

Annen kursinformasjon:Leksjonsplan: 5 timer / dag, mandag til fredagSpråk: kroatisk og / eller engelskLære- og lesemateriell (digital): levert av Kul INUniformer: levert av Kul IN... [-]

Profesjonell Chef Kurs

Bangkok Thai Cooking Academy
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 8 uker Åpen påmelding Thailand Bangkok + 1 fler

Vi tilbyr treningsprogrammer på engelsk for nybegynnere og erfarne matlagere. Vi kan ta deg fra hvor du nå er til høyere nivåer av kulinariske ferdigheter sikkert. [+]

Internasjonale kulinariske treningsprogrammer

"Lær å lage mat som en Thai kokk"

Vi tilbyr treningsprogrammer på engelsk for nybegynnere og erfarne matlagere. Vi kan ta deg fra hvor du nå er til høyere nivåer av kulinariske ferdigheter sikkert.

Kulinarisk treningsskole

Trening for yachtkokk, nye restaurantoppstart, og de som ønsker å lære å lage mat Thai som en Thai.

Vårt Akademi

Våre profesjonelle kulinariske trening klasserom er nye og fullt aircondition. Hver kok student har sin egen treningsstasjon komplett med gassfryser, granitt mat forberedelse område, vask og spise området. På treningshodet er stasjon instruktørens demonstrasjonsstasjon der alle oppskrifter er tilberedt og demonstrert av kokkens instruktør.... [-]


Fransk bakverk

Ecole Ritz Escoffier
Campus Heltidsstudier 3 dager March 2019 Frankrike Paris

Avanserte nivåopplæringsprogrammer designet for etablerte bakverk og konditori. [+]

Avanserte nivåopplæringsprogrammer designet for etablerte bakverk og konditori.

Varighet: 3 dagerAntall timer: 21 timerPris: 1.500 € (inkl. Mva)

Et sertifikat tildeles treneren ved slutten av hvert treningsprogram.

Sesjoner vil bli avholdt under forutsetning av at minst 4 studenter er registrert.

Regionale franske spesialiteter og viennoiseries

En sjanse til å ta en deilig tur rundt i Frankrike, og oppdag hemmelighetene til å lage de perfekte viennoiseriene

KursmålOppdag og lag regionale spesialiteter fra hele FrankrikeMaster kneading, folding, forming og breadmakingForstå fermenteringsprosessenPå programmetKlassiske og moderne regionale spesialiteterViennoiseries, klassisk og luksuriøs stilBærbare kaker og kjeks... [-]

Kort kurs i matlaging for helse i Frankrike: fra felt til plate

UniLaSalle
Campus Heltidsstudier 4 - 8 uker May 2019 Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 fler

Short Course in Cooking for helse i Frankrike: fra felt til Plate [+]

Short Course in Cooking for helse i Frankrike: fra felt til Plate Mål

Delta i et intensivt, tverrfaglig program som kombinerer kulinariske kunster, helsefag og yrkesutøvelse og oppleve fransk bærekraftig matproduksjon.

Få praktisk, internasjonal erfaring og samtidig tjene college kreditter. Fordyp deg i fransk kultur.

Datoer

På Campus Program: mai 17 - 16 juni 2017 Internship Program: 19 juni - 19 juli 2017

Opptakskrav

Juniors, seniorer eller mastergradsstudenter i Life Sciences, landbruk, mat, ernæring, folkehelse, Dietetics etc. fra et akkreditert institusjon.

For ikke-engelsk som morsmål: 785 TOEIC, 567 TOEFL papir (eller 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6,5 IELTS. ... [-]


Italiensk matlagingskurs

Accademia Leonardo Salerno
Campus March 2019 Italia Salerno

Accademia Leonardo har lansert et prosjekt kalt Cucina di Classe. Prosjektet inkluderer et kurs med italienske leksjoner holdt om morgenen, etterfulgt av matlagingskurs undervist av kokker som har nasjonal og internasjonal erfaring. [+]

Kurset Cucina di Classe

Accademia Leonardo har lansert et prosjekt kalt Cucina di Classe. Prosjektet inkluderer et kurs med italienske leksjoner holdt om morgenen, etterfulgt av matlagingskurs undervist av kokker som har nasjonal og internasjonal erfaring./>

Kurset foregår fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 14:30 og er delt inn i to deler: fra 9:00 til 11:00 vil du delta på en italiensk kurs på Accademia Leonardo som vil fokusere på profesjonelt vokabular som brukes på kjøkkenet .

Det er en 15-minutters pause, og matlagingskursen holdes fra kl. 15.15 til 14.15 på Accademia

Leonardo's kjøkken. Under matlagingskurset får studentene muligheten til å lære de grunnleggende teknikkene i italiensk mat.... [-]


Fransk konditori

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Heltidsstudier 2 måneder March 2019 Frankrike Yssingeaux

Har du alltid ønsket å lære hemmelighetene til fransk bakverk? Ducasse Education gir deg muligheten til å ta et intenst 2-måneders program for å lære alle de grunnleggende teknikkene i fransk konditori. [+]

Oppdag og lær grunnleggende av tradisjonell fransk konditorivarer gjennom en 2 måneders intensiv faglig opplæring. Fra utarbeidelsen av grunndekter og kremer til opprettelsen av desserter, vil du lære profesjonelle essensielle teknikker. Fullfør opplæringen med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et ekte miljø. Dra nytte av verdens anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging.

KLASSE TYPE • 90% praktisk • 10% teori

MODULER • Grunnleggende deigter, tårter og tartlets • Choux bakverk • Puffdeig • Leavened pastry deig • Brød og viennoiseries • Sjokolade • Moderne entremets • Buffet forberedelse og avsluttende eksamen... [-]


PAN-ASIAN KULINARUTLEDNING

Thai Chef School
Campus Heltidsstudier 7 uker June 2019 Thailand Bangkok

For de som ønsker å lære grunnleggende kulinariske ferdigheter og de mest populære Thai, kinesisk og japansk mat. [+]

Profesjonell - Intensiv - Autentisk

Akkreditert av Thai Ministry of Education

For de som ønsker å lære grunnleggende kulinariske ferdigheter og de mest populære Thai, kinesisk og japansk mat.

Internships

Dette intensive 7-ukers treningsprogrammet er utviklet for å introdusere både thailandske og internasjonale studenter til grunnleggende kulinariske ferdigheter og å lære studentene de mest populære Thai, kinesisk og japansk mat. Dette kurset læres hovedsakelig på engelsk. Etter eksamen kan studentene velge å jobbe som praktikanter på et feriested / hotell i opptil 3 måneder. Dette er en betalt praktik. Praktik er ikke obligatorisk. Arbeidsplasseringshjelp er gitt gratis for studenter som har fullført dette kurset. Klasser er små, og mye personlig oppmerksomhet er tilgjengelig.... [-]


Italiensk matlagingskurs

In Florence Academy
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 20 uker Åpen påmelding Italia Florence + 1 fler

Den italienske matlagingskurs fokus spesielt på toskanske retter og på slutten av hver leksjon er det en smaking. [+]

Italian Cooking - grunnkurs

Den Grunnleggende italiensk matlagingskurs består i utarbeidelsen av en komplett italiensk meny (2 typiske italienske retter + en dessert). Den italienske matlagingskurs fokus spesielt på toskansk mat og ved slutten av hver time er det en smaking.

Grunnkurs funksjoner: Lessons (en uke): 5 praktiske leksjoner i uken (to matlaging økter, hver tirsdag og torsdag ettermiddag) En leksjon = 50 minutter Entry nivåer: 0-9 Varighet: Fra 1 til 12 uker Også tilgjengelig på engelsk. Kursprisen (per uke): 70 EUR Påmelding Fee: Ingen innmeldingsavgift vil bli belastet dersom en student er registrert i et kurs i italiensk. Dersom studenten registrerer i dette kurset uten å ta et språkkurs vil det være en € 15 ikke refunderbart innmeldingsavgift. Dette € 15 må betales bare en gang skal studenten melde i mer enn ett ekstra kurs (dvs. registrerer i Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italian Cooking - profesjonelt kurs ... [-]

Artisan Pasta 1 uke Program

Manuelina Culinary
Campus Heltidsstudier 1 uke April 2019 Italia Brescia

Pasta er blitt en gjentakende gjenstand på restaurantmenyer over hele verden, uansett restaurantretning. For forbrukeren er pasta et sunt og velsmakende menyelement, og for kokker representerer det betydelig fortjeneste og en tallerken som ikke har noen begrensninger, noe som gjør det alltid enkelt og fleksibelt. Hver dag tilbyr komplette praktiske leksjoner hvor elevene lærer regionalisme, forstår hvor pasta kommer fra, og kan derfor velge egnede krydder og sauser for hvilken pasta de bruker. [+]

Programoversikt

Pasta er blitt en gjentakende gjenstand på restaurantmenyer over hele verden, uansett restaurantretning. For forbrukeren er pasta et sunt og velsmakende menyelement, og for kokker representerer det betydelig fortjeneste og en tallerken som ikke har noen begrensninger, noe som gjør det alltid enkelt og fleksibelt. Hver dag tilbyr komplette praktiske leksjoner hvor elevene lærer regionalisme, forstår hvor pasta kommer fra, og kan derfor velge egnede krydder og sauser for hvilken pasta de bruker. Kurset dekker alle særpregete preparater: tørket pasta, fylt fersk pasta, gnocchi, ris og risottos. Alle retter vil bli foreslått ved å sammenligne den tradisjonelle versjonen av oppskriften med den kreative gjenfortolkingen av kokken, for å gjøre dem enda bedre og mer behagelig estetisk. Denne uken er en fargerik buffet av en av Italias mest verdifulle menyelementer.... [-]


Grand diplôme

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Heltidsstudier Åpen påmelding Canada Ottawa

GRAND DIPLÔME® oppnås når studenten fullfører grunnleggende, mellomliggende og overlegen kurs i både mat og konditori. I tillegg skal studenten tjene et kjøkkenbevis og et konditori. Studenten vil også motta et sertifikat for hvert emne som er vellykket gjennomført. [+]

GRAND DIPLÔME® oppnås når studenten fullfører grunnleggende, mellomliggende og overlegen kurs i både mat og konditori. I tillegg skal studenten tjene et kjøkkenbevis og et konditori. Studenten vil også motta et sertifikat for hvert emne som er vellykket gjennomført.

PENSUM:

GRAND DIPLÔME® kombinerer kjøkken- og konditorivarer: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 inntak hvert år: januar, april, juni, oktober

[-]

Professional Pastry Programme

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Campus Heltidsstudier 3 måneder July 2019 De forente arabiske emirater Dubai

Profesjonelt bakverk er 3-måneders baking, bakverk og desserter program som tilbys på SCAFA, Dubais skole for kulinarisk og etterbehandlingskunst. Det er det beste studieprogrammet for studenter som ser etter faglige bakverkskvalifikasjoner og ferdigheter. [+]

Profesjonelt kringleprogram

Profesjonelt bakverk er 3-måneders baking, bakverk og desserter program som tilbys på SCAFA, Dubais skole for kulinarisk og etterbehandlingskunst. Det er det beste studieprogrammet for studenter som ser etter faglige bakverkskvalifikasjoner og ferdigheter.

Etter vellykket gjennomføring av programmet vil studentene få et Nivå II-diplom fra City and Guilds, London og en attestert sertifisering fra KHDA (Govt. Dubai)

Programavgift dekker: - Alt kurs og studiemateriell - Ingredienser, verktøy og utstyr - Uniformer - Eksamenavgift Programgebyr: AED 33.000 Registrering er nå åpen. Klasser, gjennomført i vårt nye, spesialbygde konditori, er strengt begrenset til 12 studenter.... [-]


Kort kurs på italiensk kulinarisk kunst

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Heltidsstudier 3 måneder February 2019 Italia Turin

Kortkurset i italiensk mat og økologi er omtalt i to deler: Den første består av teoretisk-praktiske leksjoner ved ICIF hovedkvarter, suppleres med pedagogiske feltturer; Den andre, bestående av et profesjonelt internship (valgfritt, ikke inkludert i abonnementskostnadene), på en restaurant valgt av skolen. [+]

Kort kurs i italiensk mat og økologi

Fire uker med teoretiske og praktiske leksjoner og muligheten for en praktisk opplæringsperiode på de beste italienske restaurantene

Kortkurset i italiensk mat og økologi er omtalt i to deler: Den første består av teoretisk-praktiske leksjoner ved ICIF hovedkvarter, suppleres med pedagogiske feltturer; Den andre, bestående av et profesjonelt internship (valgfritt, ikke inkludert i abonnementskostnadene), på en restaurant valgt av skolen.

Kortkurset er designet for fagfolk eller studenter som ønsker å gjennomgå et raskere treningsprogram på tradisjonelt og moderne kreativt kjøkken, med innsikt i oljer, balsamicoeddik, urter og krydder, tradisjonelle første kurs, oster, bakverk og vin.... [-]


Kurs: Kommersiell matlaging pluss eksternship

Culinary Tech Center
Campus Heltidsstudier Deltid 6 - 9 måneder Åpen påmelding USA New York White Plains + 2 fler

På Culinary Tech Center , forbereder vi studenter for å belønne karriere i kulinarisk kunst. Ved å slå sammen kommersiell matlagingsteori med praktisk opplæring i industristandardskjøkken, kan vi hjelpe fremtidige profesjonelle kokker til å lære de ferdigheter som trengs for å konkurrere om opplæring på opplæringsnivå i kulinariske felt. [+]

Oversikt

På Culinary Tech Center , forbereder vi studenter for å belønne karriere i kulinarisk kunst. Ved å slå sammen kommersiell matlagingsteori med praktisk opplæring i industristandardskjøkken, kan vi hjelpe fremtidige profesjonelle kokker til å lære de ferdigheter som trengs for å konkurrere om opplæring på opplæringsnivå i kulinariske felt.

Kommersiell Cooking Plus Externship: 600 timer

Med fokus på hands-on læring fremhever Commercial Cooking Plus Externship-programmet den praktiske siden av kommersiell matlaging. Nyutdannede fra dette programmet er godt forberedt på karriere i restauranter, bedrifts- og andre næringsmiddelavdelinger og for opplæringsstillinger, inkludert prep cook, line cook, eller garde manger. Nødvendige kurs for Commercial Cooking Plus Externship-programmet er som følger:... [-]


Tittel Gastronomica Technical Expert

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Deltid 3 måneder February 2019 Spania Castellón de la Plana

Læreplanen i dette kapittel er basert på en nesten eksklusiv læring kjøkken. de mest klassiske teknikker vil bli undersøkt og de mest avant-garde skapelse. Alt dette for en perfekt behandling av råstoffet fra pre-utvikling til ferdigstillelse av en tallerken. Programmet vil vare i 3 måneder. [+]

titrering dataKvalifisering: Expert TittelRettet mot: Fagfolk som ønsker å gjenopprette øke din karriere med en trening på høyeste nivåVarighet: 3 måneder (18 februar til mai 18)Antall timer: 240HStudiepoeng: 17 studiepoengPris: 2200 €Lærte: Mandag og tirsdagTilbys i: SpanishDet undervises i: Castellón (Spania)presentasjon

Dykker ned i den tekniske

Læreplanen i dette kapittel er basert på en nesten eksklusiv læring kjøkken. de mest klassiske teknikker vil bli undersøkt og de mest avant-garde skapelse. Alt dette for en perfekt behandling av råstoffet fra pre-utvikling til ferdigstillelse av en tallerken. Programmet vil vare i 3 måneder.

Et team av de beste

Vi har de beste produkteksperter, tekniske, cutting-edge innovasjon og trender i kjøkken. Du kan lære sammen mange av de internasjonale referanse kokkene er en del av vår kokkelandslaget. høyt spesialiserte fagfolk som gjør våre lærere en av våre særtrekk.... [-]


Kurs i catering og matlaging (kulinariske selvfølgelig)

International Career Institute
Nettstudie Heltidsstudier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

ICI catering og matlagingskurs gjør din lidenskap til en svært givende yrke! Mange har tatt spise ute i sine vanlige aktiviteter om å fremme personlige eller profesjonelle relasjoner. [+]

ICI s catering og matlagingskurs gjør din lidenskap i en svært givende yrke! Mange har tatt spise ute i sine vanlige aktiviteter om å fremme personlige eller profesjonelle relasjoner. I tillegg behovet for å ha mat tilberedt av en profesjonell er en nødvendighet i flere anledninger. Derfor vil det alltid være arenaer for en dyktig kulinarisk ekspert som deg!

Course Outline Commercial Cookery - Identifisere og tilberede kjøtt Commercial Cookery - Plan og tilberede mat for Buffets Commercial Cookery - Utarbeide og Cook fjærkre og vilt Commercial Cookery - Utarbeide og Cook Seafood Commercial Cookery - Forbered Forretter og salater Commercial Cookery - Forbered varme og kalde desserter Commercial Cookery - Forbered bakverk, kaker og gjær varer Commercial Cookery - Forbered Smørbrød Commercial Cookery - Forbered Supper Commercial Cookery - Forbered Aksjer og sauser Commercial Cookery - Forbered grønnsaker, egg og pasta Retter Catering forretningspraksis catering Employment Menneskelig Mat og ernæring Kjøkken & Catering Management Planlegging A Meny drikkevarer Omfanget og arten av Catering Services Karrieremuligheter ... [-]