Kurs i Matfag

Beste 75 Kurs i Matfag 2019

Matfag

Kulinariske kunster programmene gir studentene mulighet til å lære å tilberede mat. Disse kursene kan være så omfattende som du ønsker de skal være, eller helt grunnleggende. .

Hva er et kurs i Culinary Arts?

Studenter i en kulinariske kunster programmet vil lære å lage mat og lære om mattrygghet. Elevene lære å lage oppskrifter samt hvordan å lage sine egne.

Hva er fordelene med å ta et kurs i Culinary Arts?

Programmet lærer elevene å lage mat, forberede dem til å jobbe i et utvalg av restauranter. Dette kan hjelpe den enkelte til å avansere i hans eller hennes karriere.

Hvor mye koster det å ta et kurs i Culinary Arts?

Kostnaden for en kulinarisk program varierer betydelig, basert på skolen.Programmet kan omfatte ett til fire år med trening.

Hva er kravene til et kurs i Culinary Arts?

Påmelding er basert på den enkelte 's program. I noen tilfeller, å ha en high school diplom er alt som 's behov. I andre tilfeller kan skolen gi for tilleggskrav.

Hva slags karriere forbedring kan du forvente med et kurs i Culinary Arts?

Profesjonelle kjøkken dører vil være åpne for studenter å skaffe denne type utdanningsbakgrunn.

Hvorfor ta et nettbasert kurs i Culinary Arts?

Online kurs kan gjøre det enklere for studenten å få hans eller hennes kurs fullført raskere. Det gjør også at studenten skal kunne fortsette å jobbe mens du får hans eller hennes utdanning.

Hvor å ta et kurs i Culinary Arts?

Spesialiserte skoler er tilgjengelig, så vel som mange skoler og universiteter.

Hvordan søke til et kurs i Culinary Arts?

Søk etter ditt program nedenfor og ta kontakt med opptakskontoret på skolen til barnet ditt direkte ved å fylle ut skjemaet under.

Les mer

Kokkekunster

Culinary Institute Kul IN
Campus Heltidsstudier 2 måneder January 2019 Kroatia Sisak

Culinary Arts kurset er vårt flaggskipprogram og er ideelt for de som planlegger en profesjonell karriere i matindustrien eller vurderer en karriereendring. I løpet av dette to-måneders kurset får studentene en omfattende forståelse av matlagingsmetoder og teknikker som brukes i fransk og italiensk mat, og en dypere forståelse av HoReCa-bransjen og standarder, mathygiene og restaurantforvaltning. Kurset er svært praktisk, og studentene bruker 80% av klassetiden på kjøkkenet og får erfaring med kjøtt, skalldyr, pasta, kaker og mer. I tillegg tar studentene undervisning i enologi og vinparing. På slutten av kurset kan studentene velge å praktisere i en elite restaurant eller hotell i Kroatia. [+]

Kurs: Kulinarisk kunst

I løpet av dette to måneders programmet vil deltakerne få en bred og intens utdannelse innen profesjonell matlaging og bakverk. Den dynamiske kursplanen er designet for folk som ønsker å forbedre sine kulinariske ferdigheter eller som retter seg mot en karriere innen profesjonell gastronomi. Programmet tar en praktisk tilnærming til matlagingsteknikk, med daglig matlagingslaboratorier som supplerer leksjoner, samt flere utflukter til lokale matproduksjonssentre og gjestelesninger fra å besøke kroatiske og internasjonale kokker. Studentene vil bli forsynt med grunnleggende kunnskaper som kreves for å begynne å jobbe i et kulinarisk yrke. Studentene vil lære om termisk og mekanisk matvarebehandling, identifisere ingredienskvalitet, krydder krydder, knivarbeid, skape kvalitetsrestaurantmenyer, arrangere og servere retter, profesjonelle matlagingsstandarder, matdeler, matbevarelse og gastronomiets historie. Sammen med de faglige ferdighetene studentene lærer under dette programmet, vil de også få muligheten til å møte suksessfulle kokker som arbeider i moderne gastronomi og danne et nettverk med fagfolk i bransjen. Oppdag din lidenskap mot gastronomi gjennom Kul IN student nettverk. ... [-]


Kurs: Intensivt kulinarisk program

Le Cordon Bleu Istanbul
Campus 10 uker March 2019 Tyrkia Istanbul

Intensive Culinary Program er et helgprogram designet for kulinariske entusiaster med begrenset tid for å hjelpe dem med å utvikle sine kulinariske ferdigheter og forbedre selvtilliten. [+]

Oversikt

Intensive Culinary Program er et helgprogram designet for kulinariske entusiaster med begrenset tid for å hjelpe dem med å utvikle sine kulinariske ferdigheter og forbedre selvtilliten.

Hver lørdag i 10 uker vil du tilbringe 6 timer med Le Cordon Bleus erfarne kokkinstruktører som vil lære deg et bredt utvalg av kulinariske teknikker og dele med deg deres kulinariske hemmeligheter.

De teknikkene du vil lære av Le Cordon Bleus mesterkokker, vil hjelpe deg med å lage smakfulle retter og tilberede fantastiske tabeller som er bundet til å forlate dine kjære i ærefrykt, samt gi deg den nødvendige kunnskapen og øvelsen for å være din egen kokk hus.

Videre vil du bli tildelt Le Cordon Bleu-sertifikatet ved slutten av dette treningsprogrammet.... [-]


Profesjonell Chef Kurs

Bangkok Thai Cooking Academy
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 8 uker Åpen påmelding Thailand Bangkok + 1 fler

Vi tilbyr treningsprogrammer på engelsk for nybegynnere og erfarne matlagere. Vi kan ta deg fra hvor du nå er til høyere nivåer av kulinariske ferdigheter sikkert. [+]

Internasjonale kulinariske treningsprogrammer

"Lær å lage mat som en Thai kokk"

Vi tilbyr treningsprogrammer på engelsk for nybegynnere og erfarne matlagere. Vi kan ta deg fra hvor du nå er til høyere nivåer av kulinariske ferdigheter sikkert.

Kulinarisk treningsskole

Trening for yachtkokk, nye restaurantoppstart, og de som ønsker å lære å lage mat Thai som en Thai.

Vårt Akademi

Våre profesjonelle kulinariske trening klasserom er nye og fullt aircondition. Hver kok student har sin egen treningsstasjon komplett med gassfryser, granitt mat forberedelse område, vask og spise området. På treningshodet er stasjon instruktørens demonstrasjonsstasjon der alle oppskrifter er tilberedt og demonstrert av kokkens instruktør.... [-]


Kort kurs i matlaging for helse i Frankrike: fra felt til plate

UniLaSalle
Campus Heltidsstudier 4 - 8 uker May 2019 Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 fler

Short Course in Cooking for helse i Frankrike: fra felt til Plate [+]

Short Course in Cooking for helse i Frankrike: fra felt til Plate Mål

Delta i et intensivt, tverrfaglig program som kombinerer kulinariske kunster, helsefag og yrkesutøvelse og oppleve fransk bærekraftig matproduksjon.

Få praktisk, internasjonal erfaring og samtidig tjene college kreditter. Fordyp deg i fransk kultur.

Datoer

På Campus Program: mai 17 - 16 juni 2017 Internship Program: 19 juni - 19 juli 2017

Opptakskrav

Juniors, seniorer eller mastergradsstudenter i Life Sciences, landbruk, mat, ernæring, folkehelse, Dietetics etc. fra et akkreditert institusjon.

For ikke-engelsk som morsmål: 785 TOEIC, 567 TOEFL papir (eller 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6,5 IELTS. ... [-]


Italiensk matlagingskurs

Accademia Leonardo Salerno
Campus March 2019 Italia Salerno

Accademia Leonardo har lansert et prosjekt kalt Cucina di Classe. Prosjektet inkluderer et kurs med italienske leksjoner holdt om morgenen, etterfulgt av matlagingskurs undervist av kokker som har nasjonal og internasjonal erfaring. [+]

Kurset Cucina di Classe

Accademia Leonardo har lansert et prosjekt kalt Cucina di Classe. Prosjektet inkluderer et kurs med italienske leksjoner holdt om morgenen, etterfulgt av matlagingskurs undervist av kokker som har nasjonal og internasjonal erfaring./>

Kurset foregår fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 14:30 og er delt inn i to deler: fra 9:00 til 11:00 vil du delta på en italiensk kurs på Accademia Leonardo som vil fokusere på profesjonelt vokabular som brukes på kjøkkenet .

Det er en 15-minutters pause, og matlagingskursen holdes fra kl. 15.15 til 14.15 på Accademia

Leonardo's kjøkken. Under matlagingskurset får studentene muligheten til å lære de grunnleggende teknikkene i italiensk mat.... [-]


Italiensk matlagingskurs

In Florence Academy
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 20 uker Åpen påmelding Italia Florence + 1 fler

Den italienske matlagingskurs fokus spesielt på toskanske retter og på slutten av hver leksjon er det en smaking. [+]

Italian Cooking - grunnkurs

Den Grunnleggende italiensk matlagingskurs består i utarbeidelsen av en komplett italiensk meny (2 typiske italienske retter + en dessert). Den italienske matlagingskurs fokus spesielt på toskansk mat og ved slutten av hver time er det en smaking.

Grunnkurs funksjoner: Lessons (en uke): 5 praktiske leksjoner i uken (to matlaging økter, hver tirsdag og torsdag ettermiddag) En leksjon = 50 minutter Entry nivåer: 0-9 Varighet: Fra 1 til 12 uker Også tilgjengelig på engelsk. Kursprisen (per uke): 70 EUR Påmelding Fee: Ingen innmeldingsavgift vil bli belastet dersom en student er registrert i et kurs i italiensk. Dersom studenten registrerer i dette kurset uten å ta et språkkurs vil det være en € 15 ikke refunderbart innmeldingsavgift. Dette € 15 må betales bare en gang skal studenten melde i mer enn ett ekstra kurs (dvs. registrerer i Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italian Cooking - profesjonelt kurs ... [-]

PAN-ASIAN KULINARUTLEDNING

Thai Chef School
Campus Heltidsstudier 7 uker June 2019 Thailand Bangkok

For de som ønsker å lære grunnleggende kulinariske ferdigheter og de mest populære Thai, kinesisk og japansk mat. [+]

Profesjonell - Intensiv - Autentisk

Akkreditert av Thai Ministry of Education

For de som ønsker å lære grunnleggende kulinariske ferdigheter og de mest populære Thai, kinesisk og japansk mat.

Internships

Dette intensive 7-ukers treningsprogrammet er utviklet for å introdusere både thailandske og internasjonale studenter til grunnleggende kulinariske ferdigheter og å lære studentene de mest populære Thai, kinesisk og japansk mat. Dette kurset læres hovedsakelig på engelsk. Etter eksamen kan studentene velge å jobbe som praktikanter på et feriested / hotell i opptil 3 måneder. Dette er en betalt praktik. Praktik er ikke obligatorisk. Arbeidsplasseringshjelp er gitt gratis for studenter som har fullført dette kurset. Klasser er små, og mye personlig oppmerksomhet er tilgjengelig.... [-]


Kurs: Kommersiell matlaging pluss eksternship

Culinary Tech Center
Campus Heltidsstudier Deltid 6 - 9 måneder Åpen påmelding USA New York White Plains + 2 fler

På Culinary Tech Center , forbereder vi studenter for å belønne karriere i kulinarisk kunst. Ved å slå sammen kommersiell matlagingsteori med praktisk opplæring i industristandardskjøkken, kan vi hjelpe fremtidige profesjonelle kokker til å lære de ferdigheter som trengs for å konkurrere om opplæring på opplæringsnivå i kulinariske felt. [+]

Oversikt

På Culinary Tech Center , forbereder vi studenter for å belønne karriere i kulinarisk kunst. Ved å slå sammen kommersiell matlagingsteori med praktisk opplæring i industristandardskjøkken, kan vi hjelpe fremtidige profesjonelle kokker til å lære de ferdigheter som trengs for å konkurrere om opplæring på opplæringsnivå i kulinariske felt.

Kommersiell Cooking Plus Externship: 600 timer

Med fokus på hands-on læring fremhever Commercial Cooking Plus Externship-programmet den praktiske siden av kommersiell matlaging. Nyutdannede fra dette programmet er godt forberedt på karriere i restauranter, bedrifts- og andre næringsmiddelavdelinger og for opplæringsstillinger, inkludert prep cook, line cook, eller garde manger. Nødvendige kurs for Commercial Cooking Plus Externship-programmet er som følger:... [-]


Fransk sjokolade

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2019 Frankrike Yssingeaux

Et intensivt 2-måneders program for å lære alle de grunnleggende og utdypede teknikkene til sjokolade og konfektekunst. [+]

Behandle grunnleggende av sjokolade og konditorivirksomhet gjennom en 2 måneders intensiv profesjonell opplæring. Du vil lære og bruke profesjonelle essensielle teknikker for å produsere sjokolade, konditori, sjokoladebaserte bakverk og kunstneriske stykker. Fullfør opplæringen med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et ekte miljø. Dra nytte av anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging. KLASSE TYPE • 80% hands-on • 20% teori

MODULER • Sjokolade • Konditori • Sjokoladebaserte bakverk • Kunstnerisk sjokolade og sukkerbiter • Buffet forberedelse og avsluttende eksamen... [-]


Artisan Pasta 1 uke Program

Manuelina Culinary
Campus Heltidsstudier 1 uke April 2019 Italia Brescia

Pasta er blitt en gjentakende gjenstand på restaurantmenyer over hele verden, uansett restaurantretning. For forbrukeren er pasta et sunt og velsmakende menyelement, og for kokker representerer det betydelig fortjeneste og en tallerken som ikke har noen begrensninger, noe som gjør det alltid enkelt og fleksibelt. Hver dag tilbyr komplette praktiske leksjoner hvor elevene lærer regionalisme, forstår hvor pasta kommer fra, og kan derfor velge egnede krydder og sauser for hvilken pasta de bruker. [+]

Programoversikt

Pasta er blitt en gjentakende gjenstand på restaurantmenyer over hele verden, uansett restaurantretning. For forbrukeren er pasta et sunt og velsmakende menyelement, og for kokker representerer det betydelig fortjeneste og en tallerken som ikke har noen begrensninger, noe som gjør det alltid enkelt og fleksibelt. Hver dag tilbyr komplette praktiske leksjoner hvor elevene lærer regionalisme, forstår hvor pasta kommer fra, og kan derfor velge egnede krydder og sauser for hvilken pasta de bruker. Kurset dekker alle særpregete preparater: tørket pasta, fylt fersk pasta, gnocchi, ris og risottos. Alle retter vil bli foreslått ved å sammenligne den tradisjonelle versjonen av oppskriften med den kreative gjenfortolkingen av kokken, for å gjøre dem enda bedre og mer behagelig estetisk. Denne uken er en fargerik buffet av en av Italias mest verdifulle menyelementer.... [-]


Kurs på italiensk bakverk

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Heltidsstudier 3 uker May 2019 Italia Turin

Kursets program tilbyr demonstrasjonsleksjoner holdt av profesjonelle Pastry Chefs, Master Ice Cream Makers og Master Chocolatier, instruert av Italian Pastry Federation. [+]

Kurs på italiensk bakverk

Tre uker teoretiske og praktiske leksjoner og muligheten til å trene som profesjonell av italiensk bakverk.

ICIF har laget kurset på italiensk bakverk i samarbeid med italiensk konditori, iskrem og sjokoladeforbund .

Kursets program tilbyr demonstrasjonsleksjoner holdt av profesjonelle Pastry Chefs, Master Ice Cream Makers og Master Chocolatier, instruert av Italian Pastry Federation. Emnene i kurset fokuserer på alle forberedelsene til italiensk bakverk og konfekt Italiensk kunst, fra grunndeig til italiensk stil kremer, til små bakverk, med innsikt på regionale tradisjonelle søtsaker og moderne kreative desserter, kake design og manuell sjokolade temperering metoder, dekorasjoner med sjokolade og iskrem leksjoner. Opplæringen suppleres med utdanningsbesøk til selskapene i konfektindustrien. Kurset er på italiensk språk og lærere støttes av en tolk på engelsk .... [-]


Grand diplôme

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Heltidsstudier Åpen påmelding Canada Ottawa

GRAND DIPLÔME® oppnås når studenten fullfører grunnleggende, mellomliggende og overlegen kurs i både mat og konditori. I tillegg skal studenten tjene et kjøkkenbevis og et konditori. Studenten vil også motta et sertifikat for hvert emne som er vellykket gjennomført. [+]

GRAND DIPLÔME® oppnås når studenten fullfører grunnleggende, mellomliggende og overlegen kurs i både mat og konditori. I tillegg skal studenten tjene et kjøkkenbevis og et konditori. Studenten vil også motta et sertifikat for hvert emne som er vellykket gjennomført.

PENSUM:

GRAND DIPLÔME® kombinerer kjøkken- og konditorivarer: Diplôme de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 inntak hvert år: januar, april, juni, oktober

[-]

Hjem Profesjonelt Program

SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts
Campus Deltid 3 måneder October 2019 De forente arabiske emirater Dubai

Home Professional Programmet er et 3-måneders program for å hjelpe studenter som holder på heltidsjobber eller ikke kan delta i et heltidsutdanningsprogram, men som elsker håndverket og er ivrige etter å forfølge en kulinarisk karriere. [+]

Home Professional Programmet er et 3-måneders program for å hjelpe studenter som holder på heltidsjobber eller ikke kan delta i et heltidsutdanningsprogram, men som elsker håndverket og er ivrige etter å forfølge en kulinarisk karriere. Hovedtrekkene til programmet er: • Programmet leveres gjennom 40 intensive klasser, 3 ganger i uken om kveldene.

• Det kondenserte programmet er avledet fra det profesjonelle programmet og dekker mange av de samme matlagingsteknikkene som dekkes av profesjonelle full-time programmer.

• Programmet fokuserer på å undervise i alle grunnleggende teknikker for matlaging og mathåndtering, og forbereder studentene til å bli profesjonelle kokker som er egnet for inngangsposisjoner (commis) i ethvert restaurantkjøkken globalt.... [-]


Kurs i catering og matlaging (kulinariske selvfølgelig)

International Career Institute
Nettstudie Heltidsstudier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

ICI catering og matlagingskurs gjør din lidenskap til en svært givende yrke! Mange har tatt spise ute i sine vanlige aktiviteter om å fremme personlige eller profesjonelle relasjoner. [+]

ICI s catering og matlagingskurs gjør din lidenskap i en svært givende yrke! Mange har tatt spise ute i sine vanlige aktiviteter om å fremme personlige eller profesjonelle relasjoner. I tillegg behovet for å ha mat tilberedt av en profesjonell er en nødvendighet i flere anledninger. Derfor vil det alltid være arenaer for en dyktig kulinarisk ekspert som deg!

Course Outline Commercial Cookery - Identifisere og tilberede kjøtt Commercial Cookery - Plan og tilberede mat for Buffets Commercial Cookery - Utarbeide og Cook fjærkre og vilt Commercial Cookery - Utarbeide og Cook Seafood Commercial Cookery - Forbered Forretter og salater Commercial Cookery - Forbered varme og kalde desserter Commercial Cookery - Forbered bakverk, kaker og gjær varer Commercial Cookery - Forbered Smørbrød Commercial Cookery - Forbered Supper Commercial Cookery - Forbered Aksjer og sauser Commercial Cookery - Forbered grønnsaker, egg og pasta Retter Catering forretningspraksis catering Employment Menneskelig Mat og ernæring Kjøkken & Catering Management Planlegging A Meny drikkevarer Omfanget og arten av Catering Services Karrieremuligheter ... [-]

Kurs i Halal Advanced Professional Chef Course (550 timer)

Chef Academy London
Campus Heltidsstudier 6 måneder January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Mayfair

Med dette kurset tilbyr Chef Academy of London 100 timers trening i vårt Development Kitchen med vår kvalifiserte Chef Trainer. Studentene vil lære og forbedre ferdighetene som trengs, ved hjelp av bare Halal kjøtt, for å hoppe inn i et fagmiljø med en av våre partnere i løpet av de neste 450 timene av kurset. På slutten av programmet, vil studenten oppnå all nødvendig erfaring for å starte sin karriere i en profesjonell Chef's World. [+]

Med dette kurset tilbyr Chef Academy of London 100 timers trening i vårt Development Kitchen med vår kvalifiserte Chef Trainer.

Studentene vil lære og forbedre ferdighetene som trengs, ved hjelp av bare Halal kjøtt, for å hoppe inn i et fagmiljø med en av våre partnere i løpet av de neste 450 timene av kurset.

På slutten av programmet, vil studenten oppnå all nødvendig erfaring for å starte sin karriere i en profesjonell Chef's World.

Kursprogram

Kursets varighet: 550 timer / 6 måneder

Utviklingstrening (100 timer)

Online HACCP trening skal fylles ut før du begynner på kurset.Introduksjon til et profesjonelt kjøkken med vår lederutviklingstrener.Kjøkken turBrannsikkerhetHelse og sikkerhetRegler for kjøkkenetManuell håndteringKjøkkenmaskiner, kjøkkenutstyr og kniverSkjære teknikkerMise en plass og kjøkken seksjonermise et sted for aksjer, sauser og suppermise en plass for kjøtt, fisk og skalldyrmise en plass for grønnsaker og friske urterFlavoursForskjeller mellom forretter, strømnettet, sider og desserter (porsjoner og timing osv.)KjøttFiskSauser og supperPasta og risottolapskausAksjer og dressingerTilberedningsteknikker (grilling, broiling, steking, sautéing, pannekake, stekepanne, damping, nedsenkende matlaging, braising og stewing)Presentasjons ferdigheterBakeri og gjærprodukterKonditori (bakverk, desserter og konditori)... [-]