close

Filtre

Se resultater

Kurs i Heroica Veracruz i Mexico 2021

Et kurs er studiet av et bestemt emne innenfor et bredere fagområde og er grunnlaget for en kvalifisering. Et typisk forløp omfatter forelesninger, vurderinger og veiledninger.Mexico, offisielt forente meksikanske stater, er en føderal konstitusjonell republikk i Nord-Amerika. Arbeide kan kreve et arbeid visum, noe som er vanskelig å få hvis du bare ønsker å freelance for en kort tid. De fl… Les mer

Et kurs er studiet av et bestemt emne innenfor et bredere fagområde og er grunnlaget for en kvalifisering. Et typisk forløp omfatter forelesninger, vurderinger og veiledninger.

Mexico, offisielt forente meksikanske stater, er en føderal konstitusjonell republikk i Nord-Amerika. Arbeide kan kreve et arbeid visum, noe som er vanskelig å få hvis du bare ønsker å freelance for en kort tid. De fleste offentlige finansierte universitetene på ordfører byer (delstatshovedstaden) har korte kurs om historie, gastronomi og kulturelle fag, de fleste av dem er nesten gratis.

Veracruz er et hjem for mange kjente universiteter i Mexico. Den mest kjente universitetet i byen er Universidad Veracruzana som gir studentene 56 bachelor-grader programmer, 37 herrer og 5 doktorgrader.

Kurs i Heroica Veracruz i Mexico

Minimér
format_list_bulleted Filtre

University of Veracruz - Universidad Veracruzana
Heroica Veracruz , Mexico

tilbyr seks nivåer av spansk.

tilbyr seks nivåer av spansk. -
Kurs
Fulltid
2 - 6 uker
Engelsk, Spansk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre