ACADEMICCOURSES.NO

Topp universiteter Fjernundervisning Kurs i Microsoft-sertifisering 2019/2020

Universiteter og høyskoler sette sine egne opptakskrav for høyere utdanning kurs, slik at de varierer i stor grad. Avhengig av kurset, kan graduate student være i stand til å komme inn i høyere utdanning med en rekke kvalifikasjoner. Hvis du 're søker å gjøre en Foundation Degree kurs, kan du oppleve at arbeidserfaring er tatt hensyn til ved siden av noen kvalifikasjoner du har. Noen høyere utdanning institutter og høgskoler tilbyr Foundation år som forberedelse til en viss grad kurs. De vanligvis don 't resultat i egne kriterier som de bare kvalifisere deg til å gå inn i studiet selv. Foundation Years aren 't innen rekkevidde for alle grads studier, imidlertid.

Mens fjernundervisning ha forfallsdatoer som må være oppfylt, er det en fantastisk deal for etterlevelse for når du kan utføre oppdrag når en skal studere på avstand. Med den elektroniske alternativet, kan du avslutte diskusjonen gruppen som kreves for å gå tilbake til jobb og deretter bli etter jobb hvis nødvendig. Fjernundervisning kan tas i hva stedet du har tilgang til Internett. Du kan også fullføre klasser fra Internett salongen i et hotell rundt om i verden hvis du trenger en ferie.

Fjernundervisning Kurs i Microsoft-sertifisering

7 Resultater i Microsoft-sertifisering, Fjernundervisning Filter

Microsoft Office Courses

TrainUp
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid September 2019 USA McKinney + 1 fler

MOS ord 2016 kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 100 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

MOS Word 2016 Course (Desktop / Office 365) dekker Microsoft Office Specialist eksamen mål å hjelpe studentene forberede for Word 2016 77-725 Kjerne opprettelse av dokumenter, samarbeid og kommunikasjon eksamen og Ordet 2016 Expert 77-726 Opprette dokumenter for effektiv kommunikasjon eksamen .

Microsoft MCSA - Windows 7 (70-680, 70-685, 70-686) med live labs

E-Careers
Nettstudier Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online Slough

Starter søket etter nye muligheter i IT-bransjen ved å få kunnskap om en av verdens mest gjenkjennelige navn. Dette kurset vil gi deg en grundig forståelse av Windows 7-operativsystemet og gir deg mulighet til å konfigurere, administrere, støtte og vedlikeholde systemet ved ferdigstillelse, forbereder deg for de offisielle eksamener.

Microsoft MCTS - System Center 2012 (70-243) med live labs

E-Careers
Nettstudier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online Slough

Søke muligheter i IT-bransjen i spesialist roller ved å ta denne Microsoft System Centre 2012 kurs og få ferdigheter validering for å konfigurere og administrere fysiske og virtuelle IT-miljøer på tvers av datasentre.

Microsoft sertifiserte løsninger ekspert mega kurs bunt

SuperSkilz
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år August 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online London + 2 fler

Microsoft Certified Solution Expert (MCSE) sertifiseringen fokuserer på evnen til å designe og bygge teknologiske løsninger, som kan inkludere og integrere flere teknologiske produkter, og bestå av flere versjoner av en enkelt teknologi, enten lokalt eller i skyen.

Microsoft office 2013 kurs bunt

SuperSkilz
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 år August 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online London + 2 fler

Microsoft Office Specialist er en globalt anerkjent kvalifikasjon. Å ha en Microsoft Office Specialist sertifisering på din CV viser at du har fått den nødvendige kompetanse til kompetent bruke Microsoft-programmer

Profesjonelt program sertifikat i Microsoft Professional Program i DevOps (Microsoft)

edX
Nettstudier Heltid studier Deltid 128 - 240 timer September 2019 USA Cambridge + 1 fler

Raskt få kvalitetsapplikasjoner til å markedsføre ved å lære ferdigheter og verktøy som trengs for å være en profesjonell profesjonell.