$close

Filtre

Se resultater

4 Kurs i Molekulærbiologi 2022/2023

Har du noen gang hevdet, hvorfor og hvordan eksisterer vi? Enten du har eller du ikke har, vil kurs i molekylærbiologi gi deg en vitenskapelig forståelse av denne eldgamle vitenskapelig spørsmål. Så, hva er et kurs i molekylær biologi? Kurs er variert og fordype deg i biologiske praksis som omhandler struktur og funksjon av makromolekyler som proteiner og nukleinsyrer, som er avgjørende f… Les mer

Har du noen gang hevdet, hvorfor og hvordan eksisterer vi? Enten du har eller du ikke har, vil kurs i molekylærbiologi gi deg en vitenskapelig forståelse av denne eldgamle vitenskapelig spørsmål.

Så, hva er et kurs i molekylær biologi? Kurs er variert og fordype deg i biologiske praksis som omhandler struktur og funksjon av makromolekyler som proteiner og nukleinsyrer, som er avgjørende for livet. Typiske kurs inkluderer emner som mobilnettet biokjemi, genomikk, og nevrogenetikk. Tatt sammen eller sekvensielt, kurs tilbyr en omfattende oversikt over menneskelig cellestruktur og gener. De fleste kurs tilbys på en semester basis.

Det er en rekke fordeler ved å ta molekylærbiologiske baner, særlig av hvilke er en generell forståelse av cellestrukturen og sminke som er nødvendig for å forstå menneskeliv. Videregående kurs i molekylærbiologi tilbyr omfattende oversikter over bestemte genomisk aktivitet.

Kostnader forbundet med molekylærbiologiske kurs varierer fra skole til skole og fra sted til sted. En ekstra hensyn er kostnaden for laboratorium forsyninger og materialer, som vanligvis kreves av de fleste kurs.

Studenter som fullfører kurs i molekylærbiologi ofte går på å forfølge høyere utdanning i biologiske fag. Studenter som tjener grader i molekylærbiologi kan bli laboratorieteknikere, genetiske forskere, eller cellebiologer. Mange studenter også gå på å undervise, enten for undergraduate eller graduate-programmer. Feltet er en høyt respektert ett og har opplevd eksponentiell vekst de siste 10 årene. Studenter med erfaring eller opplæring i molekylær biologi har blitt svært ettertraktet av potensielle arbeidsgivere.

Det finnes en rekke nasjonale og internasjonale muligheter til å ta kurs i molekylærbiologi.Mange institusjoner tilbyr også nettbaserte kurs i dette fagfeltet, noe som kan være ideell for å arbeide fagfolk, stay-at-home partnere, eller de personer som befinner seg et stykke fra det pedagogiske anlegget. For å komme i gang, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Rhodes College Memphis
Memphis, USA

Biokjemi og molekylærbiologi (BMB) er en tverrfaglig hovedfag, som studerer livet på molekylært nivå.

Biokjemi og molekylærbiologi (BMB) er en tverrfaglig hovedfag, som studerer livet på molekylært nivå. -
Kurs
Engelsk
 
Claremont McKenna College
Claremont, USA

This interdisciplinary major is focused on biology and the physical sciences and incorporates a significant amount of mathematics.

This interdisciplinary major is focused on biology and the physical sciences and incorporates a significant amount of mathematics. -
Kurs
Engelsk
Campus
 
Ursinus College
Collegeville, USA

BCMB -hovedfag får en sterk kjerneforståelse av det grunnleggende innen biologi, biokjemi, kjemi og molekylærbiologi og skreddersyr sine videregående kurs etter deres interess ... +

BCMB -hovedfag får en sterk kjerneforståelse av det grunnleggende innen biologi, biokjemi, kjemi og molekylærbiologi og skreddersyr sine videregående kurs etter deres interesser. -
Kurs
Engelsk
Campus
 

Få et stipend på inntil USD 10 000

Se hvilke muligheter du kan få med stipendet vårt.
The City University Of New York (CUNY Colleges & Schools)
New York, USA

CUNY høyskoler er forskjellige i rekkefølgen av de to introduksjonskursene i biologi.

CUNY høyskoler er forskjellige i rekkefølgen av de to introduksjonskursene i biologi. -
Kurs
Engelsk
Campus