Kurs på New Zealand

Topp universiteter Kurs på New Zealand 2018

Master

Folk fra hele verden velger New Zealand for faglig utvikling, pedagogisk utvikling, og forretningsmuligheter. New Zealand er en ofte glemt markedet, men er en blomstrende ett for enhver foretaksom gründer og er utstyrt med internasjonale muligheter, verdens markeder og kulturell berikelse. Det er også et voksende område for medier og sosiale relasjoner, og har nylig blitt en svært ettertraktet destinasjon for fagfolk. Det er av disse grunnene som tar kurs i New Zealand kan være et utmerket valg for alle som søker å fremme sin karriere.

Det finnes en rekke kurs i New Zealand i en rekke bransjer, inkludert informasjonsteknologi, sosiologi, næringsliv, helsevesen administrasjon, investeringer, økonomi og andre. Kurs i New Zealand er ofte tilbudt i forbindelse med studieprogrammene, sertifikat programmer eller etterutdanning.Det planlegger muligheter for kurs i New Zealand for å møte behovene til de fleste studenter, og disse inkluderer online kurs, fjernundervisning og klasseromsundervisning.

Lær mer om programmet og studietilbud for kurs i New Zealand ved å lese gjennom de mulighetene nedenfor. Ta neste skritt mot dine faglige mål i dag!

Les mer

Tenåringer: Engelsk Pluss Aktiviteter; Superintensiv For Tenåringer; High School Combi.

Dominion English Schools
Campus Heltidsstudier February 2018 New Zealand Auckland

(13-17 år) - Få mest mulig ut av skolens ferie og studer engelsk på morgenen og nyt vårt varierte aktivitetsprogram om ettermiddagen. Eller studer våre fulltidsprogram med prosjekter og en aktivitet per uke. Våre tenåringer er overvåket, morsomt og en fin måte å møte nye venner fra hele verden. [+]

Teenage School

(13-17 år) - Få mest mulig ut av skolens ferie og studer engelsk på morgenen og nyt vårt varierte aktivitetsprogram om ettermiddagen. Eller studer våre fulltidsprogram med prosjekter og en aktivitet per uke. Våre tenåringer er overvåket, morsomt og en fin måte å møte nye venner fra hele verden.

Engelsk Plus-aktiviteter

◆ 12,5 timer engelsk i uken i klassen, morgen; 15 timers aktiviteter i uken, ettermiddager

◆ Kurslengde: minimum 2 uker. Det er en 4 ukers aktivitetssyklus

◆ Kurset starter: hvilken som helst mandag: januar, februar, mars, april, juni, juli, august og desember

◆ Kursinnhold: Engelskundervisning og aktiviteter (eskorte, transport, inngangsavgifter og utstyr). Kulturelle, sosiale og sportslige aktiviteter er arrangert for at studentene skal kunne nyte New Zealand-opplevelsen... [-]


Lærerutdanning: Tesol Og Tecsol

Dominion English Schools
Campus Heltidsstudier 4 uker March 2018 New Zealand Auckland

Dominion TESOL Kurset tilbys til engelskspråklige som ønsker å lære de grunnleggende konseptene for å undervise engelsk til unge voksne og voksne elever. Det forbereder også kandidater til å ta Cambridge TKT (Teaching Knowledge Test). [+]

TESOL

(Undervisning engelsk til høyttalere av andre språk)

Dominion TESOL Kurset tilbys til engelskspråklige som ønsker å lære de grunnleggende konseptene for å undervise engelsk til unge voksne og voksne elever. Det forbereder også kandidater til å ta Cambridge TKT (Teaching Knowledge Test).

◆ 25 timer i uken i klassen

◆ Klassestørrelse: maksimum 12 studenter per klasse

◆ Kurslengde: 4 uker

◆ Kursstart: referer til timeplan på avgiftsblad

◆ Avgift inkluderer: 4 ukers intensiv opplæring, vurdert lærerøvelse, observasjon av erfarne lærere. Opptak i TKT-undersøkelsen er valgfri.

◆ Opptakskrav: send inn Dominion TESOL oppføringstest eller IELTS nivå 5... [-]


English for Academic Purposes (EAP)

Dominion English Schools
Campus Heltidsstudier 10 uker March 2018 New Zealand Auckland

[+]

Kursinnhold

◆ akademisk lytting: instruksjoner, forelesninger og presentasjoner, seminar og deltakelse i klassen

◆ snakke: seminarer, deltakelse i opplæring, samspill ferdigheter for kommunikasjon med forelesere, veiledere og jevnaldrende

◆ akademisk ordforråd: analyse av mening, form og uttale av et bredt spekter av vokabular

EAP 1

Inngangsnivå: bestått Dominion test eller IELTS 4.5. Etter å ha fullført dette kurset, vil vellykkede kandidater ha:

◆ et engelskspråklig nivå nok til oppføring i EAP 2 og Certificate Level kurs i New Zealand.

◆ et pass indikerer et nivå på omtrent IELTS 5.0... [-]


Exam Courses: Cambridge FCE, CAE and CPE; IELTS

Dominion English Schools
Campus Heltidsstudier 6 - 12 uker February 2018 New Zealand Auckland

[+]

◆ Eksamenskostnader / tekst / materialer: spesialavgift gjelder

◆ Sertifikat: Utstedt av University of Cambridge (UCLES) med undersøkelsesresultater

◆ Klassestørrelse: maksimum 15 studenter

CAMBRIDGE ADVANCED (CAE) : Formålet med arbeidsstyrken. Bredt akseptert av arbeidsgivere som bevis for kompetanse i arbeidsbasert engelsk på avansert nivå.

CAMBRIDGE PROFICIENCY (CPE) : Bredt akseptert av teknikere og universiteter som bevis på engelskspråkkompetanse.

[-]

Forretningsengelsk

Dominion English Schools
Campus Deltid 6 uker May 2018 New Zealand Auckland

Business English er et deltids ettermiddagsprogram designet for å hjelpe elevene til å kommunisere nøyaktig og flytende i en forretningsforbindelse. Lese- og lyttetekster bruker forretningskontekster slik at det nye ordforrådet for ny virksomhet blir introdusert naturlig. Å snakke og skrive oppgaver fokuserer også på kommunikasjon i en forretningskontekst. [+]

Business English er et deltids ettermiddagsprogram designet for å hjelpe elevene til å kommunisere nøyaktig og flytende i en forretningsforbindelse. Lese- og lyttetekster bruker forretningskontekster slik at det nye ordforrådet for ny virksomhet blir introdusert naturlig. Å snakke og skrive oppgaver fokuserer også på kommunikasjon i en forretningskontekst.

Nivåer: pre-intermediær +

Kurslengde: 6 uker

Klassestørrelse: maksimum 15, gjennomsnittlig 11

Opptakskrav: Inngangstest

Timer: 12,5 timer i uken i klassen (kl. 12.45-15.30)

[-]

TOEIC

Dominion English Schools
Campus Deltid 6 uker June 2018 New Zealand Auckland

TOEIC er et engelsk kurs som er designet for å hjelpe deg med å forbedre alle områder av Business English. TOEIC er spesielt populær i asiatiske land, og er referansen til engelsksprogkompetanse for mange arbeidsgivere i Japan og Korea. Språksystemene og ferdighetene som studeres på kurset, vil hjelpe deg med å takle et forretningsmiljø. Dominion English Schools, Auckland er et eget TOEIC test senter, noe som betyr at studenter som studerer TOEIC på Dominion kan ta eksamen på skolen noen dager etter avtale. [+]

TOEIC: Test av engelsk for internasjonal kommunikasjon

TOEIC er et engelsk kurs som er designet for å hjelpe deg med å forbedre alle områder av Business English. TOEIC er spesielt populær i asiatiske land, og er referansen til engelsksprogkompetanse for mange arbeidsgivere i Japan og Korea. Språksystemene og ferdighetene som studeres på kurset, vil hjelpe deg med å takle et forretningsmiljø. Dominion English Schools, Auckland er et eget TOEIC test senter, noe som betyr at studenter som studerer TOEIC på Dominion kan ta eksamen på skolen noen dager etter avtale.

Inngangsnivå: lav mellomliggende

Kurslengde: 6 uker

Klassestørrelse: maksimum 15

Timer: 12,5 timer i uken i klassen, ettermiddager (kl. 12.45-15.30)... [-]


General English

Dominion English Schools
Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 52 uker Åpen påmelding New Zealand Auckland + 1 fler

Våre generelle engelskkurs er designet for å hjelpe deg med å kommunisere nøyaktig og flytende, og du kan starte en hvilken som helst mandag på året. [+]

Oversikt

Våre generelle engelskkurs er designet for å hjelpe deg med å kommunisere nøyaktig og flytende, og du kan starte en hvilken som helst mandag på året.

Morgenklatene (9:00 - 10:30, 10:45 - 11:45) fokuserer på grammatikk- og vokabularinngang og ettermiddagskursene (12:45 - 14:15, 14:30 - 15:30) bidrar til å forbedre dine kommunikative ferdigheter, med den endelige timen dedikert til å snakke.

[-]

Auckland Summer Direct Enrollment – University of Auckland Film Production

IES Abroad
Campus Heltidsstudier Deltid June 2018 New Zealand Auckland

[+]

Oppdag den første hånden som trekker den globale filmindustrien til New Zealand og lage din egen korte drama-episode. Strukturert rundt en praktisk produksjonsprosess basert på profesjonell fjernsynsindustri praksis, er dette programmet en praktisk opplevelse designet for å sette deg opp med verktøyene du trenger for å starte din karriere innen film, fjernsyn og digital media. På grunn av den lille størrelsen og intensiviteten til programmet er opptaket svært selektivt.

Studier

IES Utlands oppdrag er enkelt: å gi deg den beste studien i utlandet programmet mulig - som inkluderer høyeste kvalitet faglige og kulturelle erfaringer. Derfor samarbeidet vi med University of Auckland.... [-]


Christchurch Direkte Påmelding - University Of Canterbury

IES Abroad
Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre March 2018 New Zealand Christchurch

I løpet av din tid i Christchurch, registrerer du deg direkte på University of Canterbury, et av de tre beste universitetene i New Zealand, og i de 3% av verdens høyeste universiteter. Du har også tilgang til mer enn 50 akademiske avdelinger og mer enn 100 på-campus klubber og organisasjoner-ideelle muligheter for å koble sammen med kiwi (lokale) studenter. [+]

Oversikt

Når du ser utenfor vinduet ditt i Christchurch, vet du leting venter på fotturer, fiske, kajakk eller svømming. Det er bare en typisk dag her. Nyt den eventyrlystne, men likevel avslappede, livsstilen som Christchurch har å tilby.

I løpet av din tid i Christchurch, registrerer du deg direkte på University of Canterbury, et av de tre beste universitetene i New Zealand, og i de 3% av verdens høyeste universiteter. Du har også tilgang til mer enn 50 akademiske avdelinger og mer enn 100 på-campus klubber og organisasjoner-ideelle muligheter for å koble sammen med kiwi (lokale) studenter.

Spredt over 215 hektar med vakkert anlagt hage og hage, ligger universitetets campus kun 15 minutter fra byen. Skibakker, fjell, innfødt busk, elver, innsjøer, varme kilder og strender er alle innen 1,5 timer fra Christchurch, noe som gjør dette til et ideelt sted å studere og oppleve New Zealands utendørs livsstil.... [-]


Auckland Direkte Innmelding - University Of Auckland

IES Abroad
Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre July 2018 New Zealand Auckland

Vår studie i utlandet programmet i Auckland gir deg muligheten til å direkte registrere deg på University of Auckland, et prestisjefylt forskningsuniversitet som har kurs i mer enn 150 disipliner. [+]

Oversikt

2015 Mercer Quality of Living Survey rangerte Auckland tredje i verden for livskvalitet. Med vakre vulkaner og lavastrømmer, vil en dynamisk blanding av europeisk, asiatisk og Stillehavsinnflytelse, vennlige beboere og fantastisk kystutsikt faller for Aucklands unike sjarm.

Vår studie i utlandet programmet i Auckland gir deg muligheten til å direkte registrere deg på University of Auckland, et prestisjefylt forskningsuniversitet som har kurs i mer enn 150 disipliner. Universitetet har et vell av muligheter i Māori-studier og har en maraj (Māori hellig bakke) på campus, som tyder på Aucklands mangfold og New Zealands Māori-arv.

Auckland blir din klasserom. Besøk Auckland War Memorial Museum for å utforske sine samlinger i naturlig og menneskelig historie. Lær om Aucklands mangfoldige geografi fra Auckland Volcanic Field til isthmusen som Auckland ligger på. Alt du gjør og se er en del av din internasjonale utdanning.... [-]


Ledertrening Og Utvikling I USA Eller Canada Eller Storbritannia (14 år Til 18)

Kingdom Education
Campus Heltidsstudier Deltid July 2018 New Zealand Dunedin Auckland Christchurch Wellington + 3 fler

Dette kurset er for deg hvis du føler at du har potensial til å bli en leder - eller kanskje hvis andre føler det, men du har ikke lagt merke til det ennå. Vi viser deg noen av de ferdigheter som du trenger, og hvordan du kan utvikle disse, selv om du ikke er full av selvtillit ennå. Ved slutten av kurset, vil du merke forskjellen! [+]

Lederopplæring og utvikling i USA, Canada eller Storbritannia (Alder 14-18)

Dette kurset er for deg hvis du føler at du har potensial til å bli en leder - eller kanskje hvis andre føler det, men du har ikke lagt merke til det ennå. Vi viser deg noen av de ferdigheter som du trenger, og hvordan du kan utvikle disse, selv om du ikke er full av selvtillit ennå. Ved slutten av kurset, vil du merke forskjellen!

Ledelse og styring: Du vil starte med å vurdere ulike lederroller folk tar på, og se på linken med ledelsen - som ikke er det samme som lederskap, men det er viktige forbindelser. Personlighetstyper: Her vil du finne ut mer om hvordan personlighetstyper er klassifisert, og konsekvensene av disse for lederskap - og kanskje overraskende at mange forskjellige typer person kan lykkes i visse lederroller. Lederstil: Gjennom en studie av noen av de store lederne i det siste, vil du identifisere forskjellige stiler, og se hvordan folk har brukt sine talenter og omstendigheter for å oppnå fremtredende og suksess. Ledelse og teamarbeid: Lederskap innebærer å samarbeide med andre. Hva er de ferdighetene du trenger for å lage, og være en del av, et godt team? Overtalelse og forhandling: Hvis folk er å følge føre du trenger for å få dem på din side. Men noen ganger må man inngå kompromisser, og selv innrømme at du kan være galt. Hvordan gjør du dette, og likevel beholde autoritet? Offentlige taler: Ledere må ofte stå opp og... [-]

Engelsk For Akademiske Formål I Storbritannia (alder 14-18)

Kingdom Education
Campus Heltidsstudier Deltid July 2018 New Zealand Dunedin Auckland Christchurch Wellington + 3 fler

Du vil ikke være alene hvis du føler deg litt nervøs for den dag-til-dag virksomhet av universitetsstudium - og morsmål er ofte like bekymret som du er! Dette kurset viser deg hvordan du kan møte utfordringene som ligger foran deg. [+]

Engelsk for vitenskapelige formål i Storbritannia (Alder 14-18)

Du vil ikke være alene hvis du føler deg litt nervøs for den dag-til-dag virksomhet av universitetsstudium - og morsmål er ofte like bekymret som du er! Dette kurset viser deg hvordan du kan møte utfordringene som ligger foran deg.

Språk guide: for dette kurset, anbefaler vi minst disse nivåer av engelsk: 6,5 (IELTS) / 110 (TOEFL IBT) / C1 (CEF) / CAE.

Hva er EAP? Som en introduksjon til kurset, vil du være å se på omfanget av EAP og hvordan den fungerer med generelle studieteknikk. Reading: Hvordan vil du takle en lang leseliste? Her vil du finne ut hvordan du kan absorbere informasjon raskt og effektivt. Lytte: I en akademisk sammenheng, lytting gjelder i hovedsak forelesninger. Du vil plukke opp noen virkelig verdifulle tips for å lytte godt, og også for å ta nyttige notater. Skrive: For mange fag, må du skrive essays. I dag, vil du jobbe mot å forbedre din tilnærming til essays, og til andre deler av akademisk skriving. Snakker: De fleste universitet kurs vil kreve at du delta på seminarer, muligens for å ta en ledende rolle, men sikkert å si noe! Denne enheten vil hjelpe deg å få den tilliten som trengs for å dra nytte av seminarer. Forberedelse for et seminar (a): For resten av kurset, vil du jobbe på et seminar der alle i klassen vil ta del. Men først av alt, må du bruke dine leseferdigheter (og muligens lytte ferdigheter) for å... [-]

Handling Og Satte Forberedelse I Usa Bare (alder 14-18)

Kingdom Education
Campus Heltidsstudier Deltid July 2018 New Zealand Dunedin Auckland Christchurch Wellington + 3 fler

Hvis du planlegger å studere i USA, må du vanligvis ta en eller den andre av disse testene. Jo høyere score, jo bedre sjansene dine for å få komme til en av de beste universitetene. I dette kurset vil du finne ut hvordan testene fungerer, og hva du kan gjøre for å oppnå et flott resultat. [+]

ACT & SAT forberedelse i bare USA (Alder 14-18)

Hvis du planlegger å studere i USA, må du vanligvis ta en eller den andre av disse testene. Jo høyere score, jo bedre sjansene dine for å få komme til en av de beste universitetene. I dette kurset vil du finne ut hvordan testene fungerer, og hva du kan gjøre for å oppnå et flott resultat.

Språk guide: for dette kurset, anbefaler vi minst disse nivåer av engelsk: 6,5 (IELTS) / 110 (TOEFL IBT) / C1 (CEF) / CAE.

ACT og SAT: Du starter ved å sammenligne de to testene, ser på innholdet, scoring - og bruk som er laget av dem. Matematikk: Begge testene inkluderer matematikk delen. Du skal se på den type spørsmål, og få noen verdifull praksis i en eller begge testene. Lesing og skriving: Her vil du skal se på ulike måter som lese- og skriveferdigheter er testet i SAT og ACT og starte arbeidet med å utvikle disse ferdighetene. Reading: I denne enheten, du skal jobbe på den slags tekster som er valgt, og hva slags spørsmål du vil bli spurt. Uansett hvor vanskelig teksten, ved å utvikle de riktige ferdigheter, kan du gjøre det bra. Skrive: Du vil se her på ulik vektlegging av de to testene, men også jobbe med å eliminere de grammatiske feil som koster deg markerer hvilken test du tar. Essayet: For mange studenter, er dette den mest utfordrende delen av testen, som du trenger ikke bare å skrive godt, men... [-]

Foundation Engelsk Program

IPU New Zealand
Campus Heltidsstudier March 2018 New Zealand Palmerston North

Det er viktig for elevene å ha en høy grad av lesing, lytting, skrive, snakke og forståelse ferdigheter hvis de skal lykkes på noe høyere nivå institusjon. I Foundation engelsk Programme, studentene deltar små klasser i henhold til deres nivå i engelsk evne. Programmet gir studentene med nødvendige verktøy for å utvikle sine engelskkommunikasjonsferdigheter til ... [+]

Det er viktig for elevene å ha en høy grad av lesing, lytting, skrive, snakke og forståelse ferdigheter hvis de skal lykkes på noe høyere nivå institusjon.

I Foundation engelsk Programme, studentene deltar små klasser i henhold til deres nivå i engelsk evne. Programmet gir studentene med nødvendige verktøy for å utvikle sine engelskkommunikasjonsferdigheter til det nødvendige nivået for innreise til høyere utdanning. I tillegg til å få akademisk engelsk ferdigheter, kan elevene også forbedre deres samtale og forståelse ferdigheter som er avgjørende for å nyte hverdagen i engelsktalende land.

IPU New Zealand tilbyr Stiftelsen Norsk Programme for førsteårsstudenter, slik at de kan oppnå engelskkunnskaper og et sett med nyttige studie ferdigheter, samt utvikle sin kritiske sans i forberedelse til et høyere nivå utdanning.... [-]


TESOL Kurs

IPU New Zealand
Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 2 - 5 år March 2018 New Zealand Palmerston North

Treenigheten Cert TESOL er en kvalifisering egnet for de som ønsker å lære engelsk som andrespråk, men har liten eller ingen erfaring i å gjøre det. Dette programmet utstyrer elevene med grunnleggende ferdigheter og kunnskap som kreves for ESOL lærere. Programmet gir også studentene et solid grunnlag for egenevaluering og muligheter for videre faglig utvikling. Det er også egnet for ... [+]

Treenigheten Cert TESOL er en kvalifisering egnet for de som ønsker å lære engelsk som andrespråk, men har liten eller ingen erfaring i å gjøre det. Dette programmet utstyrer elevene med grunnleggende ferdigheter og kunnskap som kreves for ESOL lærere. Programmet gir også studentene et solid grunnlag for egenevaluering og muligheter for videre faglig utvikling. Det er også egnet for erfarne lærere som ikke har opplæring i TESOL.

The Trinity Cert TESOL kan tas som et frittstående kurs, eller som en del av Graduate Diploma of International Studies (GDIS). Detaljer om hver av disse kan sees nedenfor:

Frittstående kurs struktur

Det er to deler til kurset, den første var en fjernundervisning komponent, den andre en on-campus kurs. The Distance Education komponenten består av en rekke studier guider med tilhørende oppgaver basert på de tre faste tekster. Traineer må gjennomføre denne ekstramural studien før de starter på-campus program. The on-campus komponent er en fem-ukers intensivkurs hvor pensum er dekket av en rekke foredrag, seminarer og workshops. Praksisopplæringen er integrert ved å relatere kurs komponenter til praktisk undervisning av ulike ESOL klasser.... [-]