$close

Filtre

Se resultater

2 Kurs i Pengestyring 2022

Enten det er på nettet eller i et klasserom, er kursene et strukturert blikk på ett eller flere fag. De tjener ofte til å gjøre en student kjent med nytt materiale eller å bygge bro mellom et felt mellom feltene. Kurs tar vanligvis et helt semester, men noen tar bare noen få uker. Hva er et kurs i pengehåndtering? Det er to hovedområder som omhandler denne typen økonomiske bekymringer:… Les mer

Enten det er på nettet eller i et klasserom, er kursene et strukturert blikk på ett eller flere fag. De tjener ofte til å gjøre en student kjent med nytt materiale eller å bygge bro mellom et felt mellom feltene. Kurs tar vanligvis et helt semester, men noen tar bare noen få uker.

Hva er et kurs i pengehåndtering? Det er to hovedområder som omhandler denne typen økonomiske bekymringer: personlig og forretningsmessig. Personlig pengeforvaltning kan veilede elevene gjennom måter å lage og holde seg til et budsjett eller lære dem om pensjon og andre spareplaner. Business money management er ofte mer komplekst og kan se på hvordan kontantstrøm fungerer for selskaper med mange millioner i inntekter.

Noen ferdigheter du kan lære i et pengeforvaltningskurs, inkluderer et godt hode for tall, kritisk tenkning og beslutningstaking. Du kan bruke disse til din personlige økonomi eller bruke dem i omtrent enhver bedrift eller sosial setting.

Budsjettering for et kurs i pengeadministrasjon er en god ide og kan fungere som praksis for ditt senere kursarbeid. Faktorer å vurdere inkluderer bøker, rekvisita og reise, dersom kurset ikke er online.

Å fullføre et kurs for kursstyring hjelper deg vanligvis med å få en jobb i den finansielle verden. Men kurs som fokuserer mer på personlig økonomi kan være en del av et større program med et annet fokus. Hvis du er på utkikk etter en finansiell jobb, kan noen jobbtitler du kanskje kvalifiseres for, omfatte banker, megler, handelsforhandler, regnskapsfører og finansiell rådgiver. Hvis du allerede jobber med økonomi, kan det være en del av å øke sjansene for økning eller forfremmelse ved å fullføre et kurs for kursstyring.

Money management er undervist på en rekke skoler over hele verden. Noen ganger er dette kurset en del av bedriftsavdelingen og andre ganger økonomisk. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
European School of Banking Management
Milan, Italia

Anti-Money Laundering Diploma er i dag anerkjent av eksperterne som toppen av den italienske treningen innen anti-hvitvasking.

Anti-Money Laundering Diploma er i dag anerkjent av eksperterne som toppen av den italienske treningen innen anti-hvitvasking. -
Kurs
Deltid
7 måneder
Italiensk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier
 
London Academy of Trading
London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

I dagens økonomiske klima er det viktigere enn noensinne å forstå dine økonomiske prioriteringer og sørge for at du kan tjene penger til å fungere for deg. I løpet av dette to ... +

I dagens økonomiske klima er det viktigere enn noensinne å forstå dine økonomiske prioriteringer og sørge for at du kan tjene penger til å fungere for deg. I løpet av dette to-ukers Wealth Management-kurset vil LAT hjelpe deg med å nå dine spesifikke økonomiske mål. Gjennom en kombinasjon av forhåndsinnspilte foredrag og interaktive live-økter, vil våre spesialveiledere hjelpe deg med å forstå begrepene formuesforvaltning, skatteplanlegging og langsiktig investering. -
Kurs
Fulltid
2 uker
Engelsk
06 jan. 2022
Nettstudier