ACADEMICCOURSES

Kurs i Polen 2020/2021

Polen er et fascinerende land som fungerer som de geografiske og kulturelle knutepunkt i Øst-og Vest-Europa. Gjennom sin turbulente historie dets folk har klart å opprettholde sin identitet, og i dag, har landet en avgjørende posisjon som den største av de tidligere østeuropeiske landene, og den mest folkerike nytt medlem av EU. Det er virkelig en dynamisk sted for pedagogisk og faglig utvikling og tar kurs i Polen kan hjelpe deg å fremme din karriere.

Kurs i Polen dekker et bredt spekter av emner og er rettet for spesialiserte læringsbehov. Kurs i Polen kan lesast på tradisjonelle universiteter, gjennom elektroniske institusjoner, intensivt, eller med en faglig utvikling serie. Det finnes en rekke emner å velge mellom for kurs i Polen, blant annet økonomi, matematikk, økonomi og ingeniørfag, for å nevne noen.

Polen har vist seg å være et mangfoldig, hardt arbeidende og velstående land med heltemot og stolthet, og disse kvalitetene er sett i sine akademiske programmer. Les mer nedenfor for å lære hvordan kurs i Polen kan hjelpe deg å nå dine faglige mål!

treff Filter

Flyselskap Cadet Program

Brics Aviation
Kurs
okt. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
<
14 måneder
Engelsk
Campus

Under dette programmet vil du bli trent fra null til å bli et profesjonelt flyselskaps pilot. Etter vellykket gjennomføring vil du oppnå EASA-frosne ATPL (Flyselskapsflyvnings ...

Les mer

Flyselskap Pilot Program

Brics Aviation
Kurs
okt. 2020
<
Fulltid
Engelsk
Campus

For PPL (A) holdere som allerede har litt erfaring. Vi tar i betraktning at du først vil starte fra modul 3 som vist under på denne siden. Under dette programmet vil du bli op ...

Les mer