ACADEMICCOURSES

8 Kurs i Rettsmedisin 2021

Ta et kurs i rettsmedisin forbereder studentene til å jobbe som kriminologer, åstedet etterforskere eller rettsmedisinske psykologer. Fullføre en klasse i dette feltet eller studien gir studentene å forberede seg på en karriere i etterforskning.

Du lurer kanskje på, hva er et kurs i rettsmedisin? Rettsmedisinske forskere er fakta-finnerne. De samler bevis, gjennomføre analyser og skrive detaljerte notater om sine funn. De faktiske forhold som de oppdager kan brukes i rettssalen for å avgjøre dødsårsaker, skyld eller uskyld, hva som forårsaket spesifikke hendelser til å skje, og så videre. Individer 'forskning må være metodisk, nøyaktig og objektiv. Sine rapporter må være nøyaktig og profesjonelt skrevet, og deres krav må være støttet opp av faktiske data og bevis. Mens innrullert i et kurs om dette emnet, kan studentene utføre på stedet analyser, finne dokumenter og samle bevis.Kursinnhold kan dekke detaljer som toksikologi, Crime Scene Investigation taktikk, døds prober og psykologi.

Ved å fullføre et kurs i rettsmedisin, kan elevene flytte videre langs sine eksisterende karriereveier eller lære nye ferdigheter i gransking, analyse og rapportskriving. Kunnskap gjennom utdanning gir arbeidstakere en kant i konkurranseutsatte arbeidsmarkeder.

Skolepenger varierer sterkt mellom internasjonale og regionale høyskoler og universiteter. Noen kurs blir undervist på campus, mens andre tilbys via elektroniske formater. Det ville være lurt å kontakte den spesifikke skolen du er interessert i å delta for å finne ut eksakte kostnader.

Å bli dyktigere i rettsmedisin kan føre til jobber i en rekke organisasjoner, både offentlige og private. For eksempel, disse ferdighetene er nyttige for kriminalitet etterforskere, detektiver, biologer, forskere og instruktører ved politi akademier eller community colleges.Enkeltpersoner kan også bruke kunnskap gjennom denne kurs for å bli rettsmedisinske psykologer eller sosialarbeidere som jobber hos unge haller, mental helse enheter og fengsler.

Hvis du er detalj-orientert, organisert, saklig og trukket til å jobbe i en verden av rettsmedisin, tar et kurs i dette faget kan være det perfekte valget for deg. Å gjelde i dag, søke etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

8 Resultater i Rettsmedisin Filter

Rettsmedisinsk ansiktsrekonstruksjon: Finne Mr. X-kurs - University of Sheffield

FutureLearn
Kurs
<
Deltid
<
2 uker
Engelsk
Nettstudier

Lær om den rettsmedisinske teknikken for ansiktsrekonstruksjon fra ekspertene som er involvert i en virkelig kriminalsak.

Les mer

International Career Institute
Kurs
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Les mer

Rettsmedisinske vitnemålskurs

Harley Oxford
Kurs
<
Fulltid
<
Deltid
<
15 timer
Engelsk
Nettstudier

Enten du tenker på å lære rettsvitenskap som en hobby eller du har interesse av å jobbe som rettsmedisin og vil øke karrieren din til neste nivå, vårt rettsmedisinske vitnemål ...

Les mer

Rettsmedisinske revisjon

MISTI MIS Training Institute
Kurs
sep. 2021
Engelsk

Lær den dynamiske måten å innlemme svindel og korrupsjon i revisjonsmetoden din. Finn og følg gjennom de unnvikende svindelene som andre savner, og vær forberedt på å bruke fu ...

Les mer

Vitenskapen om å løse kriminalitet

Morley College
Kurs
aug. 2021
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Dette endagskurset vil introdusere vitenskapen bak åstedet etterforskning. Lær om hvordan rettsmedisinske forskere kan bruke fingeravtrykk og DNA for å løse mysterier gjennom ...

Les mer

Rettsmedisin og teknologi

Louisiana Delta Community College
Kurs
sep. 2021
Engelsk
Campus

Rettsvitenskapelig og teknologiprogrammets oppgave er å gi klasseroms- og laboratorieinstruksjoner av høy kvalitet i tråd med gjeldende praksis for å forberede studentene på k ...

Les mer

Introduksjon til rettsvitenskapelig kurs - University of Strathclyde

FutureLearn
Kurs
<
Deltid
<
6 uker
Engelsk
Nettstudier

Lær kriminalteknologi på nettet, fra etterforskning av kriminalitetsscenen til rapportering av bevisverdi i en sak.

Les mer

Rettsmedisinske arkeologi- og antropologikurs - Durham University

FutureLearn
Kurs
<
Deltid
<
6 uker
Engelsk
Nettstudier

Gå inn i den fascinerende rettsmedisinske verden, og lær hvordan avdøde er lokalisert, gjenfunnet og analysert ved hjelp av DNA og patologi.

Les mer