$close

Filtre

Se resultater

Kurs i Sør-Amerikansk virksomhet 2022

Kursene kommer i et bredt spekter. Noen presenteres som en del av et studium mens andre er individuelle, frittstående klasser. De kan være spesifikke for en elevs store eller ikke. Mange varer i et akademisk år, men de kan være så korte som noen uker og så lenge som tre semestre. Hva er kurs i South American business? De introduserer deltakere i forretningspraksis i Sør-Amerika. Noen kurs… Les mer

Kursene kommer i et bredt spekter. Noen presenteres som en del av et studium mens andre er individuelle, frittstående klasser. De kan være spesifikke for en elevs store eller ikke. Mange varer i et akademisk år, men de kan være så korte som noen uker og så lenge som tre semestre.

Hva er kurs i South American business? De introduserer deltakere i forretningspraksis i Sør-Amerika. Noen kurs tilbys i utlandet, slik at studentene har mulighet til å oppleve unike kulturer og bedrifter i Sør-Amerika gjennom selskapsbesøk, byturer, kulturelle aktiviteter, fabrikkturer og serviceprosjekter. Disse kursene kan utforske typer bransjer som bidrar til kultur og lokale skikker i sør-amerikanske nasjoner.

I slike kurs kan studentene ha mulighet til å utvikle en rekke unike ferdigheter som ser bra ut på et CV, og kunnskapen som er innhentet, appellerer ofte til arbeidsgivere. Noen kurs kan lære elevene å være flytende på spansk. Enkeltpersoner kan bli mer dygtige til problemløsing og bygge sterke lederegenskaper.

Fordi det ikke er satt læreplan eller varighet for kurs i Sør-Amerika, kan kostnaden for undervisning variere fra ett kurs til det neste og ett universitet til det neste. Det anbefales at studentene kontakter instituttet som tilbyr spesiell interesse for mer detaljerte priser.

Å utvikle forståelse for Sør-Amerika virksomhet gjennom en rekke kurs kan forberede enkeltpersoner på en rekke profesjonelle stillinger. Nyutdannede kan være kvalifisert for stillinger i akademia som professorer og forelesere eller jobber som konsulenter, regulatoriske inspektører og direktører for markedsføring for internasjonale byråer og selskaper. Noen av de verdifulle ferdighetene kan gjøre studentene godt egnet til å jobbe med Fredskorpset.

Mange kurs er tilgjengelige online gjennom fjernundervisningsprogrammer. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Universidad UADE
Buenos Aires, Argentina

Unik International Management Program, levert 100% på engelsk med internasjonale og lokale studenter fra Argentina.

Unik International Management Program, levert 100% på engelsk med internasjonale og lokale studenter fra Argentina. -
Kurs
Fulltid
14 uker
Engelsk
Campus