ACADEMICCOURSES

Deltid Kurs i Salg i Portugal 2021

Universiteter og høyskoler sette sine egne opptakskrav for høyere utdanning kurs, slik at de varierer i stor grad. Avhengig av kurset, kan graduate student være i stand til å komme inn i høyere utdanning med en rekke kvalifikasjoner. Hvis du 're søker å gjøre en Foundation Degree kurs, kan du oppleve at arbeidserfaring er tatt hensyn til ved siden av noen kvalifikasjoner du har. Noen høyere utdanning institutter og høgskoler tilbyr Foundation år som forberedelse til en viss grad kurs. De vanligvis don 't resultat i egne kriterier som de bare kvalifisere deg til å gå inn i studiet selv. Foundation Years aren 't innen rekkevidde for alle grads studier, imidlertid.

Et salg Stillingen innebærer gi-og-ta mellom forbrukere og industri samt handel mellom nasjoner. Fagfeltet konsentrerer seg om å lære markedsføring og økonomi for å forstå hva som driver markedet krever og hvordan du kan levere varer samtidig styrke veksten av en bedrift.

Portugal er et av de varmeste europeiske land. Universitetet programmer er svært rimelig. Faktisk Portugal har en av de laveste levekostnader for studenter. Nyt de flotte strendene i Algarve eller de gamle vinger historie i hovedstaden Lisboa.

Deltid Kurs i Salg i Portugal

1 Resultater i Salg, Portugal Filter

Neuromarketing i Business Specialization Course

ISAG - European Business School
Kurs
18 jan. 2021
<
Deltid
<
56 timer
11 jan. 2021
Engelsk
Portuguese (Portugal)
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Dette kurset kombinerer et teoretisk rammeverk, med en dominerende praktisk komponent for det sentrale temaet Neurovitenskap anvendt på forbruk, slik at hver enkelt kan identi ...

Les mer