ACADEMICCOURSES

Deltid Kurs i Salg i Romania 2021

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.

Et salg Stillingen innebærer gi-og-ta mellom forbrukere og industri samt handel mellom nasjoner. Fagfeltet konsentrerer seg om å lære markedsføring og økonomi for å forstå hva som driver markedet krever og hvordan du kan levere varer samtidig styrke veksten av en bedrift.

Rumensk universitet kvalifikasjoner høyt verdsatt og anerkjent i Europa og utenfor, laveste skolepenger og levende kostnader i Europa. Rumenerne har en gammel og rik historie, spesielt i hovedstaden Bucuresti med sine 2 millioner mennesker. Internasjonale studenter er villige til å studere i Romania kan gjelde enten til Utdannings-og forskningsdepartementet eller til den valgte rumensk universitet, for å motta Letter of Acceptance.

Deltid Kurs i Salg i Romania

2 Resultater i Salg, Romania Filter

Salgsteknikker

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Kurs
<
Deltid
Campus

En 3-dagers modul for selgere som mål å bedre håndtere relasjoner med sine kunder og øke effektiviteten i deres salg innsats.

Les mer

Administrere Salgsteamet

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Kurs
<
Deltid
<
3 dager
Campus

Dette kurset vil hjelpe salgssjefer, key account og området salgssjefer å administrere sine salgsstyrke effektivt.

Les mer