ACADEMICCOURSES

Deltid Kurs i Salg i Johannesburg Sør-Afrika 2021

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.

En master av salget grad vil lære deg toppen salg teknikker både nye og gamle. Disse teknikkene vil forbedre salget evne og tillater deg å markedsføre deg selv mer effektivt. Med dette kurset, kan du arbeide i internasjonalt anerkjente selskaper.

Et land som ligger i den sørlige spissen av Afrika, Sør-Afrika, har en rik kultur som du aldri vil få nok av mens touring eller studere her. Språkene her inkluderer Afrikaner og engelsk i tillegg til nederlandsk. Campus livet av den enorme South African University, University of Johannesburg eller noe annet universitet vil bli tankene blåser. Du vil elske samspill med Bantus her og det tropiske klimaet i regionen.

Johannesburg Byen er den største kilden til gull og diamanter i det sørlige Afrika. Det er grunnlaget for Sør-Afrikas konstitusjonelle domstol og er den største og rikeste byen i Gauteng-provinsen. Det er hjem til University of Johannesburg.

Deltid Kurs i Salg i Johannesburg i Sør-Afrika

2 Resultater i Salg, Johannesburg Filter

Kurs i markedsføring - Kort programmet i salg og markedsføringsledelse

Damelin Part Time
Kurs
feb. 2021
<
Deltid
<
50 timer
Campus

Ved vellykket gjennomføring av programmet, vil deltakerne motta Damelin Short Programme Certificate i salg og markedsføring ledelse.

Les mer

Kurs i engros og detaljhandel - Storekeeping og Lagerstyring

Damelin Part Time
Kurs
feb. 2021
<
Deltid
<
64 timer
Campus

Ved vellykket gjennomføring av programmet, vil eleven få Damelin Short Programme i Storekeeping og Lagerstyring sertifikat.

Les mer