12 Kurs Programmer i Saudi-Arabia for 2024

Kurs Programmer i Saudi-Arabia for 2024Filter
    • Taif, Saudi-Arabia

    Engelsk, Avestan

    Department of Marketing ble etablert med etableringen av College. Det tar sikte på å gi studenten den nyeste informasjonen og utvikle sine regnskapsevner. Studenten skal studere 131 enheter i henhold til godkjente planer for å oppnå en bachelorgrad i markedsføring.

    • Taif, Saudi-Arabia

    Engelsk, Avestan

    Institutt for medie- og kommunikasjonsvitenskap ble etablert i 1437H, og den første gruppen studenter ble mottatt i det første semesteret i studieåret 1438 AH / 1439H gjennom det nye mediekurset. Troen er at vi bør holde oss oppdatert på den raske utviklingen i media og på grunn av behovene til medieorganisasjoner for kompetanse.

    • Rabigh, Saudi-Arabia

    Engelsk, Avestan

    For å gjøre det mulig for studenter å utføre plassering av ledninger og kabler i ledninger og kabelbrett og lage tilkoblinger og avslutninger i en koblingsboks ved hjelp av forskjellige systemer. Designet for akademiske studenter som ønsker praktisk erfaring.

    • Rabigh, Saudi-Arabia

    Engelsk, Avestan

    For ingeniører som leter etter utvikling og innovasjon for å øke sin praktiske erfaring innen sitt felt. For å gjøre det mulig for elektroingeniøren å utføre drift og vedlikehold av motor- og motorstyring.

    • Saudi Arabia Online, Saudi-Arabia

    Fjernundervisning

    Avestan

    Online arabisk program er et viktig onlineprogram og et vendepunkt i historien om å lære arabisk til ikke-morsmål. Programmet er en ny læringsmodell som tilbys av Saudi Electronic University for å undervise det arabiske språket.

    • Riyadh, Saudi-Arabia

    Engelsk, Avestan

    Begrensninger og kontinuitet av funksjonene til en enkelt variabel. Derivater av polynomer og eksponensielle funksjoner. Produkt- og kvotientreglene. Kjederegelen. Implisitt differensiering. Derivater av logaritmiske funksjoner. Relaterte priser. Lineære tilnærminger og differensialer. Maksimum og minimum av funksjoner. Første og andre avledede tester for lokalt ekstrema. Bøyepunkter. Kurveskisse. Ubestemte former og L'Hospitals regel Anvendte ekstremaproblemer.

    • Taif, Saudi-Arabia

    Engelsk, Avestan

    Institutt for økonomi og prosjektledelse og investerings- og finansseksjonen ble etablert med etableringen av kollegiet. De to avdelingene ble slått sammen til en avdeling under navnet Institutt for økonomi og finans etter referansesammenligning med akkrediterte lokale, regionale og internasjonale universiteter.

    • Jeddah, Saudi-Arabia

    Engelsk, Spansk, Avestan, Fransk

    Under den oppvarmede økonomiske raske veksten vi for tiden lever i, står vårt elskede land overfor mange utfordringer. Den ene er å utvikle arbeidsstyrkens kapasitet til å møte det saudiske markedets behov. Denne utfordringen kan bare møtes når høyskolens kandidater er godt utstyrt med de nødvendige faglige og praktiske ferdighetene.

    • Rabigh, Saudi-Arabia

    Engelsk

    HVA DU LÆRER: Klassifisering av luftkompressorer som brukes i industrielle applikasjoner. Komponenter som utgjør et typisk trykkluftsystem.

    • Al Bukayriyah, Saudi-Arabia

    Fulltid

    På universitetsområdet

    Avestan

    College of Medicine er forpliktet til å bruke et utdanningsprogram utviklet for å produsere kompetente leger som kan forstå og møte behovene til det saudiske samfunnet og helsetjenestelevering på et høyt nivå av faglig og medisinsk kunnskap og atferd, støttet med deres særegne praktiske ferdigheter.

    • Al Jubail, Saudi-Arabia

    Fulltid

    5 dager

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Dette kurset ble designet for vedlikeholds- og pålitelighetsarbeidere på alle nivåer. Kjente Best Practices vil bli forklart, demonstrert, og deltakerne vil arbeide i grupper om virkelige problemer i hvert funksjonelt område i vedlikehold og pålitelighet, slik at det blir mulig å lære av instruktøren og medarbeiderne.

    • Saudi Arabia Online, Saudi-Arabia

    Fjernundervisning

    Engelsk, Avestan

    Siden det kom inn i ideen om å etablere en arabisk program på Internett Arabic-Online.net Saudi-universitetet så behovet for en standard elektronisk test utviklet for å måle språkferdigheter arabiske elever i morsmål, som er vitne til en økende etterspørsel etter å lære fra hele verden. En av hovedutfordringene mangelen på en standard moderne og omfattende test for å måle den generelle språkkunnskaper av arabiske elever som standard tester for noen av verdens språk basert på presise kriterier for å oppnå sine mål.