Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste Kurs i Science Fiction og Fantasy 2019

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.

Kurs i Science Fiction og Fantasy

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:
MA

1 Resultater i Science Fiction og Fantasy

Escuela de Escritores

Kentaurer utover Orion er et pensum på tre nivåer - delt inn i tre akademiske år - designet for å trene forfattere Fantasista litteratur. ... [+]

Hvordan skrive fantastisk, science fiction og skrekk

Kentaurer utover Orion er et pensum på tre nivåer - delt inn i tre akademiske år - designet for å trene forfattere Fantasista litteratur.

Denne reiseruten tenker for elskere av fantasifulle sjangre som forfattere som ønsker å trene og finne et innbydende miljø til å dele sine historier og deres smak med jevnaldrende og lærere. I disse tre kurs, vil du lære å snakke flytende som forfatter, til riktig bruk av ressurser og stilistiske verktøy, og planlegge og gjennomføre skrive et bokprosjekt (bok med korte historier eller roman) av Fantasista sjanger.

Du vil også møte hvordan å arbeide spesifikt på hver av de fantasifulle sjangre; begrep skapt av en av våre lærere som bringer sammen alle de sjangrene som er urealistiske, for eksempel den store terror, episk fantasy, science fiction, fantastisk litteratur, magisk realisme, steampunk, fantastique, etc.... [-]

Spania Spain Online Madrid
Oktober 2019
Deltid
3 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk