205 Kurs Programmer i Spania for 2024

Kurs Programmer i Spania for 2024Filter
    • Manresa, Spania
    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    7 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Advanced Culinary Arts Postgraduate Degree for å lære om global mat, moderne og tradisjonell mat, kreativitet, innovasjon og nye teknikker, inkludert de beste katalanske matoppskriftene,

    • Marbella, Spania

    Fulltid

    13 uker

    På universitetsområdet

    Engelsk, Spansk, Fransk, Tysk, Italiensk, Kinesisk, Russisk

    Executive-programmet er et 13-ukers program for alle (både ikke-akademikere og akademikere) som er interessert i å oppnå et solid fundament, også med arketypisk personlig utvikling for høyere mål i livet, undervisning, politikk og næringsliv. Dette er et unikt program basert på 40 år med banebrytende utforskninger, som innebærer en unik pedagogisk tilnærming til selvoppdagelse og mening i sammenheng med livslang vekst for individer som ønsker et høyere sikt. Du kan være på en karrierevei. Du kan ha en familie. Du kan lykkes som avdelingsleder eller som administrerende direktør. Du har kanskje startet en politisk karriere. Visst er det at de fleste individer personlig og profesjonelt er bosatt eller ikke, ikke har mye tid til å samle inn ny kunnskap og verdifull forståelse. Visst er det at de fleste individer i ansvarlige stillinger har informasjonen fra de vanlige mediekildene eller bedriftsformet videreutdanning. Dette betyr en blanding av fakta, løgner, jukser, fabrikasjoner, ignorert eller pervertert kunnskap, propaganda, egoturer og skitne maktkamp. Det er bare en måte å komme seg ut av å være mesterens tjener (slave) bak gardinene: Den komplette opplysningen med den mest avanserte kunnskapen om hvordan man kan redde verden, planeten og den ekte menneskelige evolusjonen, tilbys med dette kort og intensivt program. Deltakerne får den mest avanserte kunnskapen om de mentale potensialene for endringer i næringsliv, politikk, økonomi, utdanning og forståelse (mening) av menneskelivet.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    18 timer

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I dagens raskt utviklende forretningslandskap har synergien mellom datavitenskap, kunstig intelligens og markedsføringsstrategier dukket opp som en sentral drivkraft for suksess. Vårt masterkurs i datavitenskap og AI i markedsføring er designet for å utstyre studentene med avansert kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å navigere i dette dynamiske skjæringspunktet.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    14 uker

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk, Spansk

    Slipp løs entreprenørånden din på Entrepeneurchef-programmet. Dette kurset gir deg en global visjon fra unnfangelsesstadiet til etter åpningen, og forbereder deg direkte mot målet: "Jeg skal lage min egen restaurant". Enten du har et klart prosjekt eller ikke, vil kurset åpne tankene dine for nye måter å forstå restaurantbransjen på og fremfor alt for måtene kundene vil akseptere forslaget på i årene som kommer. Dette kurset er en reise gjennom alle stadiene du må gjennom, med spesiell oppmerksomhet til atferdsaspektene til kundene, de nyeste forretningsmodellene og, selvfølgelig, det digitale miljøet som vil betinge suksess.

    • Barcelona, Spania

    Fulltid

    6 uker

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I én måned hvert år regisserer 15 utvalgte deltakere en serie med 3-5 minutters dokumentar med OTOXO Productions. Disse shortsene distribueres til festivaler og medier rundt om i verden og streames på OTOXO-plattformen. Bare av disse grunnene krever vi den høyeste kvaliteten på arbeidet fra våre deltakere og gir dem den høyeste kvaliteten på opplæringen for å sikre det.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    8 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    • Barcelona, Spania
    • Online Spain

    Fulltid

    1 semester

    På universitetsområdet

    Engelsk

    For internasjonale studenter som ønsker å tilbringe ett eller to semestre i Barcelona, tilbyr University of Vic - Central University of Catalonia valgfag innen virksomhet, design og innovasjon. Ved fullføring mottar studentene et UVic-UCC-sertifikat med akademiske studiepoeng som deres hjemuniversitet kan anerkjenne.

    • Barcelona, Spania
    • Birkirkara, Malta

    Fulltid

    9 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    GBSB Global sommerskole i Spania og Malta gir en flott mulighet for studenter fra hele verden til å bruke sommerferien til å få et forsprang på utdannelsen og utmerke seg faglig. I to påfølgende uker i juli 2021 vil studentene utforske temaet digital virksomhet og vil få anledningen til å oppleve hvordan livet føles som en gründer eller en bedriftsleder i en innovativ organisasjon.

    • San Roque, Spania

    Deltid

    1 uke

    Blandet, Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    Grunnlaget for utdanningssystemene rundt om i verden har vært uendret siden den industrielle revolusjonen. Utdanning blir fortsatt sett på som et middel til å oppnå mål. hvor du går på skole ta en grad og få deg en jobb. Utdanning er imidlertid mye mer enn det. Utdanning må sees på som en livslang prosess. Utdanning må ta en rolle i et samfunn der menneskeheten er virkelig og helhetlig pleiet, ikke bare som et middel til et mål, men som en uendelig prosess som ikke bare finner sted innenfor veggene i et klasserom. \n\n Utdanningssystemet og faktisk utdanningsfilosofien må utvikle seg raskt hvis det skal forberede samfunnet på en verden i rask endring. En verden der kunstig intelligens fullfører oppgaver på et øyeblikk og muligens kan erstatte våre kreative tankeprosesser med en automatisert sammenslåing av data samlet inn av AI. En verden hvor falske nyheter og desinformasjon florerer, og forskjellen mellom fakta og fiksjon ser ut til å bli stadig vanskeligere å identifisere. En verden der begrensede ressurser legger en økende belastning på en overbefolket planet og skaper nye problemer som vi må løse i denne generasjonen. En verden der sosial etikk og moral ser ut til å ha blitt erstattet med sosiale medier. En verden som vi nå har evnen til å manipulere i en slik grad at vi genmodifiserer selv plantene i havene, uten engang å forstå konsekvensene av endringene vi gjør. \n\n I denne verden eller i hvilken som helst annen utdanning må du ta steget opp og utvikle seg raskt! Vi må skape et samfunn der utdanning ikke blir kvalt og manipulert av de som sitter med styresett, hvor samfunnet ikke er indoktrinert og er i stand til å tenke kritisk og ha ferdighetene til motstandskraft og besluttsomhet.

    • Online

    Deltid

    6 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Med 31 % av bedriftene som forventes å legge til AI i strategien deres i løpet av de neste 12 månedene (Adobe), har det aldri vært viktigere å oppgradere. Dagens nevrale nettverk og maskinlæringsalgoritmer er mer sannsynlig å kjøre en autonom bil, analysere eiendomsmarkeder, drive en chatbot eller hjelpe med kliniske diagnoser og foreslå behandlinger.

    • Online
    • Madrid, Spania

    Fulltid

    6 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Teknologi er innlemmet i næringslivet og alt tyder på at dette vil være trenden på sikt. Denne nye utformingen av den globale økonomien og kulturen, som har full innvirkning på typene brukerforbruk og markedenes forretningsmodeller, krever en tverrgående ombygging av organisasjonsmentaliteten til bedrifter, noe som gjør den mer innovativ, effektiv og smidig.

    • Los Angeles, USA
    • Valencia, Spania

    Fjernundervisning

    Spansk

    Er du lidenskapelig opptatt av spesialeffekter? Nå kan du gå fra å være en ren tilskuer til å dedikere deg profesjonelt til å produsere dem selv. Det spiller ingen rolle hvilket nivå du starter fra eller dine tidligere studier. Du kan bli en profesjonell og gjøre lidenskapen din til ditt yrke. Vi vil veilede deg som ekte mentorer og vise deg trinn for trinn hvordan du oppnår det.

    • Madrid, Spania

    Fulltid

    20 måneder

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Akademiets integrerte ATPL er designet for å sikre det høyeste nivået av kompetanse til å fly i de mest krevende flyselskapene over hele verden og for å forberede studentene på virkelige forhold.

    • Spain Online, Spania

    Deltid

    Blandet

    Spansk

    Til alle fagfolk, entreprenører og gründere som trenger å utdype sin kunnskap i kommersiell ledelse og få et globalt og systematisk syn på driften av det kommersielle området.

    • Spain Online, Spania

    Deltid

    9 måneder

    Fjernundervisning

    Spansk

    Intensjonen med Tourism Business Management Program er å svare på denne tilnærmingen og gjøre kjent de forskjellige områdene i turistsektoren og de nyeste trendene.