Kurs i Spansk

Beste 110 Kurs i Spansk 2018

Språkkurs i spansk kan være det ideelle valget for personer som ønsker å lære et andrespråk som kan være nyttig i dag-til-dag bor så vel som i næringslivet. Spansk er et allsidig språk, snakkes rundt om i verden.

Hva er et språkkurs i spansk?

En spansk språkkurs lærer elevene å snakke språket, i tillegg til å skrive og lese den. Det tillater elevene å lære å konversere i sosiale og forretningsmessige interaksjoner og lærer om den spanske kulturen også.

Hva er fordelene med å ta et språkkurs i spansk?

Tar en spansk språkkurs er verdifullt for mange grunner, spesielt siden mange land rundt om i verden, blant annet i Nord-Amerika, Europa, Sør-Amerika, og Sentral-Amerika snakker dette språket.Det kan også hjelpe studenten til å samhandle i ulike sosiale situasjoner.

Hvor mye koster det å ta et språkkurs i spansk?

Kostnaden for disse kursene varierer mye. Det er mulig å finne svært rimelige programmer som kan tas på nettet billig. Andre alternativ er å ta kurset i et college miljø, som kan være mer kostbart.

Hva er kravene til et språkkurs i spansk?

Mesteparten av tiden, er det svært få, om noen, krav til å ta spanskkurs. Selv yngre barn kan delta.

Hva slags karriere forbedring kan du forvente med et språkkurs i spansk?

Individer som snakker mer enn ett språk, spesielt en verdifull språk som dette, er verdifulle for arbeidsgivere.Dette gir arbeidsgiver med muligheten til å telle på den ansatte å samhandle med kunder, klienter og samarbeidspartnere i flere innstillinger.

Hvorfor ta en online språkkurs i spansk?

Online kurs gjør det enkelt for privatpersoner å få språket i sitt eget tempo. Det gir den enkelte studie på hans eller hennes eget tempo.

Hvor å ta et språkkurs i spansk?

Tar et spanskkurs er enkelt å gjøre, siden det er tilgjengelig gjennom ulike online skoler. Den er også tilgjengelig på ulike skoler inkludert høyskoler.

Hvordan melde deg på et kurs i spansk?

Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.

Les mer

Spansk Språk (hispanic Studier) Kurs

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
Campus Heltidsstudier Deltid 4 - 32 uker September 2018 Spania Madrid + 1 fler

Disse kursene er designet for studenter som ønsker å tilbringe ett semester eller mer å studere i et prestisjetunge program mens de deltar i hverdagen i et spansk universitet - både faglig og sosialt. Programmet tilbyr over 40 forskjellige emner knyttet til spansk språk, grammatikk, litteratur, historie, kunst, statsvitenskap og andre lignende disipliner. På hvert nivå er generelle, spesifikke og fokuserte kurs tilgjengelig for å møte de ulike behovene til studentene.

[+]

Opplev Spania og det spanske språket på Nebrija mens du får universitetspoeng

Disse kursene er designet for studenter som ønsker å tilbringe ett semester eller mer å studere i et prestisjetunge program mens de deltar i hverdagen i et spansk universitet - både faglig og sosialt.

Programmet tilbyr over 40 forskjellige emner knyttet til spansk språk, grammatikk, litteratur, historie, kunst, statsvitenskap og andre lignende disipliner.

På hvert nivå er generelle, spesifikke og fokuserte kurs tilgjengelig for å møte de ulike behovene til studentene.

Spansk kurs tilbys gjennom året i 6 forskjellige programmer. Fleksibiliteten til kursene gjør at studentene kan velge mellom eller kombinere noen av disse studietidene: ... [-]


SIELE Eksamen

Intercultura Costa Rica
Campus Heltidsstudier Åpen påmelding Costa Rica Heredia

Vår Heredia byskoleplassering er et offisielt SIELE eksamenssenter hvor du kan ta din SIELE eksamen og ta kurs på forhånd for å forberede deg tilsvarende. Våre akkreditert spanske kurs er i tråd med det felles europeiske referanseprogrammet for språk (CEFR). [+]

1. Vårt aller beste tilbudet av året: Grønn sesongpromotoen - $ 295 AV vår spanske gruppeklasse når vi bestilte minst 3 uker spansk program. Denne rabatten gjelder for alle programmer som er tatt mellom 6. august - 21. desember 2018.

2. COSTA RICAN NATIONAL HOLIDAY PROMO - Vi feirer vedlegget av Guanacaste og gir en $ 25 rabatt på hver uke med spanske klasser når de bookes i løpet av juli 2018!

MERK: Kun én rabatt gjelder om gangen.

Hva er SIELE?

SIELE står for Servicio International de Evaluación de la Lengua Española og er det mest anerkjente språkkunnskapsertifikatet i verden, og støttes av Instituto Cervantes, Universidad Autónoma de México, Universidad de Salamanca og Universidad de Buenos Aires.... [-]


Teen Spanish Immersion Summer Camp

Tico Lingo
Campus Heltidsstudier 3 uker February 2019 Costa Rica Heredia

Kombinere intensive spanske klasser, daglige kulturaktiviteter og weekendopplevelsesturer, har Teen Spanske leiren til hensikt å fordype studenter i Costa Rica kultur og samfunn fullt ut. [+]

Kombinere intensive spanske klasser, daglige kulturaktiviteter og weekendopplevelsesturer, har Teen Spanske leiren til hensikt å fordype studenter i Costa Rica kultur og samfunn fullt ut.

Leiren legger vekt på å studere og skaffe seg spansk gjennom kulturell nedsenkning. Studentene vil ikke bare gå bort med et økt nivå av spansk, men også et nytt verdslig og kulturelt perspektiv på livet ... og et eventyr å dele med alle hjemmefra!

Alder: 13-18 Varighet: 3 uker

Programdetaljer

Teen Spanske Immersion Summer Camp går i tre uker og kombinerer intensive spanske klasser, daglige kulturelle aktiviteter og helgutflukter. Det er et all-inclusive program som tilbyr tenåringer alt de trenger for å lære, fordyre seg og gå bort med eventyret i livet.... [-]


Spansk For Utlendinger

Universidad EAFIT
Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 uker Åpen påmelding Colombia Medellín + 1 fler

Spansk som et fremmedspråksprogram ved Universidad EAFIT i Medellin er et omfattende program for spansk språkoppkjøp, slik at studentene kan utvikle sine språkkommunikasjonsferdigheter effektivt. [+]

Om oss

Spansk som et fremmedspråksprogram ved Universidad EAFIT i Medellin er et omfattende program for spansk språkoppkjøp, slik at studentene kan utvikle sine språkkommunikasjonsferdigheter effektivt. Som anerkjennelse for sin kvalitet er dette den første spansk som et fremmedspråksprogram i Colombia for å bli sertifisert av Spansk Instituto Cervantes. De seks ferdighetsnivåene som er beskrevet av den felles europeiske rammen (A1 til C1), er fordelt på 15 kurs, hver 38 timer. For å optimalisere læring og klasseromsinteraksjon består hver gruppe kun av 3-8 studenter.

Læringsopplevelsen sikres gjennom:

Klasser som undervises basert på effektiv og riktig kommunikasjon i små grupper med høyt kvalifiserte lærereEn samtalepartner for å få tilgang til et mer spansk nivå av spanskMuligheten til å delta på klasser i universitetets bachelorstudier. Denne muligheten gir studentene tilgang til språket på akademisk nivå; klasser er underlagt universitetsplanleggingKulturelle aktiviteter tilbys daglig gjennom hele campus for større språkdypningProgrammetodikk... [-]

Intensive Spanskkurs

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Heltidsstudier 32 - 45 timer July 2018 Mexico Guadalajara

Prestisjen av CII har fortsatt å vokse gjennom årene, spesielt i spansk. Hvis målet ditt er å snakke denne verdensomspennende språk, den spanske avdeling ved Centro Internacional de Idiomas er det riktige valget. En komplett liste og emnebeskrivelsen er gitt nedenfor. [+]

En bro til verden

Centro Internacional de Idiomas

SPANSK

Spansk i dag snakkes av mer enn 300 millioner mennesker. Det kom fram på samme tid som konsolidering av Spania som en moderne stat i den tiden av den katolske kongen og dronningen, Ferdinand og Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara er en vakker by og et veldig interessant sted! Som hovedstad i delstaten Jalisco, ble denne byen født til å være stor og fantastisk! Guadalajara ligger i Vest-Mexico, og tilbyr utsøkt prakt av en by som er tradisjonell og moderne på samme tidspunkt. Den har en av de beste klimaer i verden, og det er i nærheten av de vakre strendene i Puerto Vallarta, Manzanillo og Melaque.

Universidad Autónoma de Guadalajara (UAG)... [-]


Spanskkurs

Pueblo Español
Campus Heltidsstudier 3 - 8 dager Åpen påmelding Spania Madrid Jaén Salamanca + 2 fler

Alle våre spanske læringsprogrammer er kortsiktige, praktiske og svært intense og finner sted i Spania. De har hver for seg ulike mål, som passer etter dine behov og læringsfase. Ikke nøl med å kontakte oss for å få mer informasjon og en gratis språkvurdering av ditt nivå. [+]

Alle våre spanske læringsprogrammer er kortsiktige, praktiske og svært intense og finner sted i Spania. De har hver for seg ulike mål, som passer etter dine behov og læringsfase. Ikke nøl med å kontakte oss for å få mer informasjon og en gratis språkvurdering av ditt nivå. Diverbo tilbyr en personlig service og sørger for at hver student får mest mulig ut av en pedagogisk opplevelse som passer dine spesifikke behov, tilgjengelighet og budsjett.Her er et sammendrag av programmene vi tilbyr:

Spanskundervisning (på forespørsel): Dette programmet er for alle nivåer. Det er en personlig tjeneste som tilbyr unikt innhold som er tilpasset studentens spesifikke behov og mål. Læreren tilpasser seg studentens tid og tilgjengelighet. Klassene anbefales for alle typer profiler.... [-]


Intensiv Spansk 25 Program

Don Quijote Spanish Language Learning
Campus Heltidsstudier Åpen påmelding Spania Barcelona

Dette intensive spanskkurset består av 20 spanskkurs i uken pluss ytterligere 5 kulturelle og samtaleverksteder. Lær raskt og effektivt, forbedre din flyt og kommunisere på spansk med tillit. [+]

Oversikt

Dette intensive spanskkurset består av 20 spanskkurs i uken pluss ytterligere 5 kulturelle og samtaleverksteder. Lær raskt og effektivt, forbedre din flyt og kommunisere på spansk med tillit.

Hvem er dette programmet designet for

Studenter som starter et intensivt pluss kurs søker å lære spansk og forbedre nivået på kort tid, og ønsker å få mest mulig ut av klassene ved å delta i dem. I tillegg har de en spesiell interesse for samtale klasser fordi deres mål er å kommunisere og snakke spansk hver dag.

Takket være de mindre gruppene kan hver student delta aktivt og forbli engasjert i klassen. Lærerne kan svare på studentens behov hvis de har spørsmål og lar elevene dele hva de har lært med sine klassekamerater.... [-]


Gap Year or Semester in Spain

EF Gap Year
Campus Heltidsstudier 6 - 12 måneder Åpen påmelding Spania Madrid Marbella Barcelona + 2 fler

[+]

Prisdetaljer : Vertsfamilieinnkvartering og en måltidsplan er inkludert i kursprisen. Ta kontakt med Admissions Team for et personlig pristilbud. [-]

Langsiktige Spansk Kurs (12 + Uker)

ALICANTE – ELE USAL
Campus Heltidsstudier 12 uker Åpen påmelding Spania Alicante

Disse kursene er beregnet på utenlandske studenter som ønsker å oppnå et høyt nivå av spansk på den tiden at de opplever spansk kultur første hånd. Gjennom våre langsiktige kurs skal studentene oppnå nivået av spansk som kreves av institusjoner for høyere utdanning (lavere og høyere utdanning) i Spania. [+]

Beskrivelse

Disse kursene er beregnet på utenlandske studenter som ønsker å oppnå et høyt nivå av spansk på den tiden at de opplever spansk kultur første hånd. Gjennom våre langsiktige kurs skal studentene oppnå nivået av spansk som kreves av institusjoner for høyere utdanning (lavere og høyere utdanning) i Spania.

Vår Long-Term spansk språk og kultur kurs gi meningsfylt praksis i grammatikk, vokabular, oral og skriftlig uttrykk, alt ved hjelp av virkelige situasjoner og tekster og tilbys på alle nivåene i det europeiske rammeverket for språk (A1-A2-B1-B2-C1-C2) .

Bortsett fra deres regelmessig, vil studentene kunne melde deg på våre forberedende kurs for DELE og ta de offisielle eksamener mens i Spania. ... [-]


Gruppeprogrammer

Outward Bound Costa Rica
Campus Heltidsstudier 1 - 85 dager Åpen påmelding Costa Rica San José

Gruppekurs utnytter et villmarksbasert klasserom, tjenesteopplæring og kulturell nedsenkning for å dyrke ledelse, teambygging og personlig vekst i en tospråklig setting. [+]

Spansk og kulturkurs er kjernen i vår organisasjon, og avslører en Costa Rica som de fleste aldri vil få muligheten til å oppleve.

[-]

Spansk Online Kurs - 1-til-1 Veiledning

Lingoci
Nettstudie Deltid

Nyt online spanskundervisning med en erfaren, innfødt veileder. Følg en plan som er skreddersydd for dine individuelle behov. Vi er rangert 4,8 stjerner av 5 av studenter fra hele verden. [+]

Lær spansk raskt.

Nyt online spanskundervisning med en erfaren, innfødt veileder. Følg en plan som er skreddersydd for dine individuelle behov. Vi er rangert 4,8 stjerner av 5 av studenter fra hele verden.

Interaktiv, tilpasset

Forbedre spansken raskt med leksjoner som er skreddersydd for ditt nivå, mål og interesser. Du lærer online (via Skype) med en dedikert veileder, kommuniserer og deler læringsmateriell som du ville i et klasserom.

Lær hvor som helst, når som helst.

Lær til tider som passer deg fra alle steder. Vår avanserte planleggingsteknologi gjør at du enkelt kan bestille leksjoner. Du kan til og med legge dem direkte til din online kalender og motta e-post og SMS påminnelser for å holde deg organisert.... [-]


Intensiv Program - Mer Enn Bare Språk

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
Campus Heltidsstudier 4 uker Åpen påmelding Spania Alicante

Våre Spanskkurs (på alle nivåer) er utformet for å gi fullstendig nedsenking i det spanske språket og dets miljø gjennom de aller erfaringer som studentene vil leve gjennom både i klassen og andre steder (prosjekter, presentasjoner, kortfilmer, teksting, skuespill, blogging, drama , kunst, dubbing videoer ...), både i spanske klasser og kursene vi tilbyr som et supplement for språket klasser: Film, teater, kunst, spansk for turisme, forretninger spansk, spansk kultur og spansk gastronomi. Alle intensive kurs har universitets studiepoeng og alle studenter har tilgang til alle universitets tjenester og fasiliteter. [+]

Dubbing på spansk? Sette på et spill?

Våre Spanskkurs (på alle nivåer) er utformet for å gi fullstendig nedsenking i det spanske språket og dets miljø gjennom de aller erfaringer som studentene vil leve gjennom både i klassen og andre steder (prosjekter, presentasjoner, kortfilmer, teksting, skuespill, blogging, drama , kunst, dubbing videoer ...), både i spanske klasser og kursene vi tilbyr som et supplement for språket klasser: Film, teater, kunst, spansk for turisme, forretninger spansk, spansk kultur og spansk gastronomi. Alle intensive kurs har universitets studiepoeng og alle studenter har tilgang til alle universitets tjenester og fasiliteter.

Designet for folk som ønsker å lære spansk raskt og effektivt.... [-]


Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 semestre September 2018 USA Walnut Spania A Coruña + 3 fler

[+]

Bistand med å navigere i prosedyren for å be om omsettelige studiepoeng i hjemmet institusjon. 24/7 lokal nødkontakt. Kulturelle aktiviteter (f.eks. Spansk middag, tapas turer, galicisk queimada seremoni, etc.) [-]

Barcelona - Heltids-semester Praktik

IES Abroad
Campus Heltidsstudier 3 måneder September 2018 Spania Barcelona

Vårt 12-ukers internshipprogram i Barcelona garanterer en ubetalt, for-kreditt, praktikplassplassering på 30 til 40 timer i uken i ditt valg. Utvikle dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og få ekte arbeidserfaring som vil starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. [+]

Oversikt

Få en start på din karriere ved å få internasjonal arbeidserfaring med et semesterstipend i Barcelona, ​​den økonomiske og kulturelle knutepunktet på den iberiske halvøy. Barcelona er en stor aktør i mange bransjer, inkludert handel, utdanning, teknologi oppstart, underholdning, media og mote. Det er også gode muligheter i internasjonale helseforeninger, ikke-profittorganisasjoner og kunst. Bygg et globalt nettverk av profesjonelle kontakter mens du tar i alt denne vakre spanske byen som ligger mellom det lyse blå havet og majestetiske fjell-har å tilby.

Vårt 12-ukers internshipprogram i Barcelona garanterer en ubetalt, for-kreditt, praktikplassplassering på 30 til 40 timer i uken i ditt valg. Utvikle dine faglige ferdigheter, evnen til å kommunisere på tvers av kulturer, og få ekte arbeidserfaring som vil starte din karriere i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.... [-]


Generell Spansk Og Frivillig Arbeid

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Deltid 2 måneder January 2019 Colombia Chía

Den frivillige programmet krever et mellomliggende nivå av spansk og en to måneders minimum kurset. Det finnes flere alternativer for frivillig arbeid i institusjoner som tilbyr barn eller eldreomsorgen. [+]

timeplanen Mandag til fredag ​​08:00-12:00 moh. (Intensiv) Mandag til fredag ​​09:00-12:00 moh. (Vanlig) Regular: 15 timer ukentlig / Intensiva: 20 timer ukentlig Inkluderer: En (1) kulturell utflukt en uke To (2) timer med latinske danser en uke Ubegrenset bruk av "Studium" ressurssenter Ubegrenset tilgang til "Virtual Sabana" virtuell plattform Materiell for klasser Plasseringstest Bevis på fullført kurs med antall timer, datoer deltok, og nivået fullført. Frivillig arbeid

Den frivillige programmet krever et mellomliggende nivå av spansk og en to måneders minimum kurset. Det finnes flere alternativer for frivillig arbeid i institusjoner som tilbyr barn eller eldreomsorgen.... [-]