Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste 124 Kurs i Spansk 2019

Språkkurs i spansk kan være det ideelle valget for personer som ønsker å lære et andrespråk som kan være nyttig i dag-til-dag bor så vel som i næringslivet. Spansk er et allsidig språk, snakkes rundt om i verden.

Hva er et språkkurs i spansk?

En spansk språkkurs lærer elevene å snakke språket, i tillegg til å skrive og lese den. Det tillater elevene å lære å konversere i sosiale og forretningsmessige interaksjoner og lærer om den spanske kulturen også.

Hva er fordelene med å ta et språkkurs i spansk?

Tar en spansk språkkurs er verdifullt for mange grunner, spesielt siden mange land rundt om i verden, blant annet i Nord-Amerika, Europa, Sør-Amerika, og Sentral-Amerika snakker dette språket.Det kan også hjelpe studenten til å samhandle i ulike sosiale situasjoner.

Hvor mye koster det å ta et språkkurs i spansk?

Kostnaden for disse kursene varierer mye. Det er mulig å finne svært rimelige programmer som kan tas på nettet billig. Andre alternativ er å ta kurset i et college miljø, som kan være mer kostbart.

Hva er kravene til et språkkurs i spansk?

Mesteparten av tiden, er det svært få, om noen, krav til å ta spanskkurs. Selv yngre barn kan delta.

Hva slags karriere forbedring kan du forvente med et språkkurs i spansk?

Individer som snakker mer enn ett språk, spesielt en verdifull språk som dette, er verdifulle for arbeidsgivere.Dette gir arbeidsgiver med muligheten til å telle på den ansatte å samhandle med kunder, klienter og samarbeidspartnere i flere innstillinger.

Hvorfor ta en online språkkurs i spansk?

Online kurs gjør det enkelt for privatpersoner å få språket i sitt eget tempo. Det gir den enkelte studie på hans eller hennes eget tempo.

Hvor å ta et språkkurs i spansk?

Tar et spanskkurs er enkelt å gjøre, siden det er tilgjengelig gjennom ulike online skoler. Den er også tilgjengelig på ulike skoler inkludert høyskoler.

Hvordan melde deg på et kurs i spansk?

Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:
KursSpansk

124 Resultater i Spansk

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

Disse kursene er designet for studenter som ønsker å tilbringe ett semester eller mer å studere i et prestisjetunge program mens de deltar i hverdagen i et spansk univers ... [+]

Opplev Spania og det spanske språket på Nebrija mens du får universitetspoeng

Disse kursene er designet for studenter som ønsker å tilbringe ett semester eller mer å studere i et prestisjetunge program mens de deltar i hverdagen i et spansk universitet - både faglig og sosialt.

Programmet tilbyr over 40 forskjellige emner knyttet til spansk språk, grammatikk, litteratur, historie, kunst, statsvitenskap og andre lignende disipliner.

På hvert nivå er generelle, spesifikke og fokuserte kurs tilgjengelig for å møte de ulike behovene til studentene.

Spansk kurs tilbys gjennom året i 6 forskjellige programmer. Fleksibiliteten til kursene gjør at studentene kan velge mellom eller kombinere noen av disse studietidene: ... [-]

Spania Madrid
Februar 2020
Heltid studier
Deltid
4 - 32 uker
Campus
Les mer på norsk
Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Du vil jobbe med de 4 språkkunnskapene: skrive, snakke, lese og lytte (du vil øve hele tiden nytt vokabular og grammatikk). Vi vil gi deg klasseguider, så du trenger ikke ... [+]

Du vil jobbe med de 4 språkkunnskapene: skrive, snakke, lese og lytte (du vil øve hele tiden nytt vokabular og grammatikk). Vi vil gi deg klasseguider, så du trenger ikke å kjøpe ekstra materiale. du trenger bare en ordbok.

Våre kurs er svært fleksible, du kan velge hvor mange uker du skal studere og når du skal begynne. Klasser starter hver mandag, så du kan velge dato for å starte kurset.

prisene

Kostnaden varierer avhengig av antall uker du vil studere hos oss og hvilken type kurs du vil ta.

Du kan bli med på noen av kursene som Universidad de La Sabana har for sine studenter. Gi oss beskjed om hvilke emner du er interessert i, så vi kan finne deg et kurs. Dette kurset har ingen karakterer, det er bare for deltagelse og det betyr ikke noe ekstra. * Dette gjelder bare for studenter som bor 2 måneder eller mer.... [-]

Colombia Chía
Åpen påmelding
Heltid studier
Deltid
1 - 24 uker
Campus
Les mer på norsk
LM Marti Education

Vi jobber tett med profesjonelle surfinginstruktører for å sikre at best mulig surfing oppnås. Våre fagfolk har hundrevis av tidligere klasser på ulike nivåer, fra nybegy ... [+]

Har du noen gang surfet i Biscayabukten før? Hvis ikke, så er du inne for en spesiell overraskelse! Vi tilbyr surfing klasser med en lokal som vil lære deg i Nord-Spanias mest populære og kjente strender.

Vi jobber tett med profesjonelle surfinginstruktører for å sikre at best mulig surfing oppnås. Våre fagfolk har hundrevis av tidligere klasser på ulike nivåer, fra nybegynner til avansert. Sikkerhet er også en viktig faktor som vi tar i betraktning.

Bortsett fra surfing, tilbyr vi også spanskundervisning. Mens det er i Spania, er det veldig nyttig å lære noen spanske fraser, som kan bidra til å fordyre seg i den lokale kulturen i Spania. Den beste måten å lære et språk på er å studere det i et land der språket er snakkes. Våre erfarne, fullt kvalifiserte innfødte veiledere hjelper deg med å lære spansk i klassen, slik at du kan øve på gaten, med vertsfamilien eller med dine venner.... [-]

Spania Getxo
Åpen påmelding
Heltid studier
1 - 3 måneder
Campus
Les mer på norsk
Elec Spanish School

I vår skole har vi utviklet spesifikke programmer for klienter som dedikerer deres liv til oppgavens oppgave og støtter andre for å få en bedre livskvalitet, i hele sitt ... [+]

I vår skole har vi utviklet spesifikke programmer for klienter som dedikerer deres liv til oppgavens oppgave og støtter andre for å få en bedre livskvalitet, i hele sitt integrale vesen. Programmene for misjonærer er strukturert for å utvikle dem med studenter, uansett nivå, det være seg nybegynner, mellomledd, avansert eller overlegen. Innholdet som hvert program inneholder, komprimeres i 4 intensive uker, 4 timer om dagen. Vi tilpasser seg kundens behov og tilgjengeligheten av deres tid. Vår metode er kommunikativ, derfor jobber vi med de 4 ferdighetene som hver person trenger å utvikle for å kommunisere:

Auditiv evneSkriftlig uttrykkLese forståelse og teksterMuntlig produksjon... [-]
Costa Rica San Isidro de El General
Februar 2020
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Universidad Autónoma de Guadalajara

Prestisjen av CII har fortsatt å vokse gjennom årene, spesielt i spansk. Hvis målet ditt er å snakke denne verdensomspennende språk, den spanske avdeling ved Centro Inter ... [+]

En bro til verden

Centro Internacional de Idiomas

SPANSK

Spansk i dag snakkes av mer enn 300 millioner mennesker. Det kom fram på samme tid som konsolidering av Spania som en moderne stat i den tiden av den katolske kongen og dronningen, Ferdinand og Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara er en vakker by og et veldig interessant sted! Som hovedstad i delstaten Jalisco, ble denne byen født til å være stor og fantastisk! Guadalajara ligger i Vest-Mexico, og tilbyr utsøkt prakt av en by som er tradisjonell og moderne på samme tidspunkt. Den har en av de beste klimaer i verden, og det er i nærheten av de vakre strendene i Puerto Vallarta, Manzanillo og Melaque.

Universidad Autónoma de Guadalajara (UAG)... [-]

Mexico Guadalajara
Juli 2019
Heltid studier
32 - 45 timer
Campus
Les mer på norsk
Universidad Católica del Norte

En betydelig lærerfaring i den fantastiske regionen Coquimbo, et kulturelt og magisk sted. Programmene er utformet for å gi en helhetlig opplevelse, inkludert kvalitet ak ... [+]

Spansk, sjøvitenskap og næringsliv i Coquimbo

Atacama Immersion Chile Av Universidad Católica del Norte

Sted: Coquimbo-regionen i sentrum av Chile

En region som overrasker sine besøkende med fantastiske steder som Elqui Valley, den berømte dalen der den chilenske Pisco er produsert. En viktig scene av astronomiske observatorier takket være himmelens klarhet. Storslåtte kyster med marine biodiversitet ideell for studiet av sjøvitenskap. Coquimbo er regionen der Nobelprisen Litteratur Gabriela Mistral ble født, sitt arbeid, barndom og historie er i disse vakre landene.

Beskrivelse

En betydelig lærerfaring i den fantastiske regionen Coquimbo, et kulturelt og magisk sted. Programmene er utformet for å gi en helhetlig opplevelse, inkludert kvalitet akademisk læring, aktiviteter i feltet satt inn i landskapet omgitt av strender, der besøkende kan nyte, dele og utveksle erfaringer.... [-]

Chile Coquimbo
Åpen påmelding
Heltid studier
2 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk
ELITE Lenguas

En fire ukers kompakt kurs som inkluderer alle aspekter av å lytte, snakke, lese og skrive, gi studentene en omfattende vestlig språkstudie og kontinuerlig forbedring av ... [+]

En fire ukers kompakt kurs som inkluderer alle aspekter av å lytte, snakke, lese og skrive, gi studentene en omfattende vestlig språkstudie og kontinuerlig forbedring av evner gjennom ulike øvelser i klasserommet.

Vår skole insisterer på liten klasse, og det er ikke mer enn 9 studenter i hver klasse for å sikre den beste undervisningskvaliteten, ta hensyn til hver elevs læringssituasjon, og la elevene ha en omfattende samhandling med læreren i løpet av klassen.

Etter hvert nivå vil det være en til to uker gratis Dele veiledning for å hjelpe studentene med å konsolidere sin kunnskap og gjøre seg kjent med deleksamen spørsmålene.

Klassestørrelse: 3-9 gruppeklasse... [-]

Spania Madrid
September 2019
Heltid studier
Deltid
1 - 53 uker
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Think in Spanish

Som med våre standardkurs vil høstkurset inkludere klasserom leksjoner kombinert med sosiale og kulturelle aktiviteter for å lette læring i autentiske kommunikative situa ... [+]

Intensiv to-ukers høstkurs

Som med våre standardkurs vil høstkurs inneholde klasserom leksjoner kombinert med sosiale og kulturelle aktiviteter for å lette læring i autentiske kommunikative situasjoner.

Studenter: Minimum alder 18. Minimum spansk nivå: A2 (Pre-intermediate)Steder tilgjengelig: 10 per fjerdedel og kurs. Minimum gruppestørrelse: 6 studenter.Klasse enheter per to uker60 økter. 55 minutter per leksjon15-20 økter: business spansk10 leksjoner: Spansk uttale og aksent

Rute

Mandag til fredag: 9: 00-13: 30/15: 00-17: 00

Sosiale og kulturelle aktiviteter vil finne sted etter kl. 17.00 og i helgene

datoer2. til 15. september 201916. til 29. september 201914. til 27. oktober 20194. til 17. november 201918. november til 1. desember 2019metodikk... [-]
Spania León
September 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
MISS - Marbella International Spanish School

MISS - Marbella International Spanish School tilbyr et nytt kurs for det kommende året: Lær spansk på lærerens hjem. Den beste muligheten for en full nedsenking opplevels ... [+]

Immersion med læreren din

MISS - Marbella International Spanish School tilbyr et nytt kurs for det kommende året: Lær spansk på lærerens hjem. Den beste muligheten for en full nedsenking opplevelse, leve med og bli undervist av din erfarne og kvalifiserte spansk lærer.

Dette kurset består av:

20 private leksjoner per uke på vår språkskole i sentrale Marbella. Fleksibel timeplan.Overnatting på lærerens hjem i Marbella på full pensjon, inkludert enkeltrom og eget bad, som gir toppkvalitet.Flyplass henting og avreise av vertslærer.

Lær spansk på lærerens hjem Kurset er det beste alternativet for de studentene som ønsker å forbedre spanskkompetansen på kort tid og leve opplevelsen av et fullt nedsatt språkkurs.... [-]

Spania Marbella
Åpen påmelding
Heltid studier
1 - 2 uker
Campus
Les mer på norsk
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

For de som søker en hands-on erfaring i utlandet. Alicante er en livlig by med mange internship muligheter, både ved hjelp av spansk og engelsk som et medium for arbeid. ... [+]

For de som søker en hands-on erfaring i utlandet. Alicante er en livlig by med mange internship muligheter, både ved hjelp av spansk og engelsk som et medium for arbeid.

Ulike kombinasjoner er tilgjengelige: Intensiv spanskkurs eller Semester kurs i morgen og internship i ettermiddag, et Intensivkurs når du kommer i Alicante og deretter en to-måneders internship.

Vi vil hjelpe deg å finne det rette stedet for ditt internship / frivillig erfaring, ta vare på alle trinnene i prosessen og, selvfølgelig, den nødvendige følge opp med både deg og selskapet eller nonprofit organiosation (NPO).

[-]
Spania Alicante
Åpen påmelding
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
VERITAS

Dette kurset er utformet for å gi generelle politimyndigheter fagfolk uten tidligere spansk erfaring med verktøyene som er nødvendige for å samhandle med innfødte spanskt ... [+]

Lovhåndhevelse yrkerSSP 151: Grunnleggende spansk for rettshåndhevelse yrkerVarighet: 4 ukerSpråk: SpanskTilbys hver måned unntatt mars, april, mai, august, september$ USD 865

Dette kurset er utformet for å gi generelle politimyndigheter fagfolk uten tidligere spansk erfaring med verktøyene som er nødvendige for å samhandle med innfødte spansktalende. I løpet av dette 4-ukers kurset skal studentene arbeide gjennom simulerte samspill med spansktalende pasienter for å skaffe seg grunnleggende språklig kunnskap og ferdigheter som vil gi dem mulighet til å takle disse interaksjonene når de kommer hjem.

SSP 251: Intermediate Spanish for Law Enforcement ProfessionsSpråk: SpanskTilbys hver måned unntatt mars, april, mai, august, september$ USD 865... [-]
Costa Rica San José
Juni 2019
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Hvis du er interessert i å forbedre dine språkkunnskaper, gir dette programmet deg muligheten til raskt å styrke spansken din gjennom et strenge språkkurs undervist av IE ... [+]

Oversikt

Med en befolkning på nesten 1,6 millioner mennesker, er Quito en levende og moderne by som er kjent for sin vakre koloniale spanske arkitektur. Det er også hovedstaden i Ecuador, en av de mest biologisk varierte landene i verden. Kom til Quito og fordyp deg i det lokale språket og kulturen når du fokuserer på studier på Ecuadors økologiske og etniske mangfold og utfordringene i utviklingen.

Hvis du er interessert i å forbedre dine språkkunnskaper, gir dette programmet deg muligheten til raskt å styrke spansken din gjennom et strenge språkkurs undervist av IES Abroad . Du velger resten av kursene dine fra valgmuligheter på IES Abroad og et av de mest avanserte universitetene i Ecuador, Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Du kan også registrere deg for en tjenesteopplæringsplassering i løpet av din tid i Quito, som vil hjelpe deg med å forstå byens sosiale problemer førstehånds.... [-]

Ecuador Quito
Januar 2020
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Almeria

Blant de nye perspektiver som må vurderes i en ELE kurs er den økende interessen for kulturens nærvær i programmene, ifølge overbevisningen om at det å lære et språk uten ... [+]

introduksjon

Blant de nye perspektiver som må vurderes i en ELE kurs er den økende interessen for kulturens nærvær i programmene, ifølge overbevisningen om at det å lære et språk uten referanse til samfunnet som snakker det, er en vanskelig oppgave og lite berikende. Den kommunikative tilnærmingen, som for tiden synes å være den mest effektive i språkopplæring, krever innføring av den kulturelle siden det er en didaktisk orientering som tar hensyn til ideen om at ikke bare språklig kompetanse er viktig, men også også ekstra-lingvistisk konkurranse. Det vi har til hensikt er å tilby studentene et program der kulturelt innhold tjener som utgangspunkt eller plattform for presentasjon av det språklige systemet. Enda mer når studenten venter på å lære et språk i mållandet, er han nedsenket i en prosess av personlig berikelse i den dypeste forstand; er interessert i kulturen i landet og derfor må vi gi alle muligheter til å forstå det. Det er en sammenheng med total nedsenking. I klassene i klasserommet, fra begynnelsen, blir viktige sosiokulturelle innhold innført for å tilfredsstille umiddelbare behov i samfunnet der studentene er nedsenket. Disse innholdene fungerer også som samtalemner, slik at det er et forum for sosialkulturell debatt i en rundtur som går fra språk til kultur og fra kultur til språk. Klasser utenfor klasserommet, guidede besøk til representativ del av provinsen, både tegn på fortiden og prøver av nåtiden, forvandles til en rekke oppgaver som studenten lærer å samhandle med det umiddelbare miljøet; Det du ser begynner å skaffe mening.... [-]

Spania Almería
Juli 2019
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Cambridge Institute

Våre kurs, lansert i september 2012, inkludert utvikling av språkkunnskaper og oppkjøp av all kunnskap som kreves av de offisielle undersøkelsene ved University of Cambri ... [+]

Dette engelsk / spansk kurset vil tillate studenter fra hele verden å skaffe seg grunnleggende forståelse og praksis av grammatikk.

Den inneholder de fire språkkunnskapene: lesing, skriving, snakk og lytting , gjennom tekst, video og interaktive øvelser som automatisk korrigeres av systemet.

Dette kurset er gjort gjennom vår online plattform, som vil tilby ulike tema enheter i varierende nivåer av intensitet og vanskeligheter, avhengig av engelskspråklige av studenten.

Kurset inkluderer: undervisning og auditiv materiale, en nyhetsseksjon, lenker til noen av de viktigste nettstedene på engelsk eller spansk og en ordbok for å oversette alle ordene og uttrykkene.

... [-]
Spania Madrid
September 2019
Heltid studier
3 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Kurset holdes i Toledo, den gamle hovedstaden i Spania, en verdensarvsstad siden 1986, hvor de tre kulturer sameksisterte (kristne, muslimer og jødiske), gjennomvåt av El ... [+]

Generell informasjon

Kurset holdes i Toledo, den gamle hovedstaden i Spania, en verdensarvsstad siden 1986, hvor de tre kulturer sameksisterte (kristne, muslimer og jødiske), gjennomvåt av El Greco, Cervantes, Garcilaso og Bécquer, og tilbyr et kulturelt tilbud, litterær, kunstnerisk og fantastisk gastronomisk. Kun 30 minutter med tog fra sentrum av Madrid.

Varighet og tidsplan

Fra 8. juli til 26. 2019. Tre ukers kurs (60 teoretisk-praktiske timer).

Programmet dekker oppholdet i universitetet residens fra 7. juli til morgen 27. juli (helpensjon). Deltakerne vil ikke kunne komme til universitetet før 7. juli og måtte forlate rommet deres 27. juli.

8. juli vil orienteringsøkten foregå, og kursene starter samme dag. Den siste dagen i klassen vil være 26. juli.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk