Filter
Kurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste 122 Kurs i Spansk 2019

Språkkurs i spansk kan være det ideelle valget for personer som ønsker å lære et andrespråk som kan være nyttig i dag-til-dag bor så vel som i næringslivet. Spansk er et allsidig språk, snakkes rundt om i verden.

Hva er et språkkurs i spansk?

En spansk språkkurs lærer elevene å snakke språket, i tillegg til å skrive og lese den. Det tillater elevene å lære å konversere i sosiale og forretningsmessige interaksjoner og lærer om den spanske kulturen også.

Hva er fordelene med å ta et språkkurs i spansk?

Tar en spansk språkkurs er verdifullt for mange grunner, spesielt siden mange land rundt om i verden, blant annet i Nord-Amerika, Europa, Sør-Amerika, og Sentral-Amerika snakker dette språket.Det kan også hjelpe studenten til å samhandle i ulike sosiale situasjoner.

Hvor mye koster det å ta et språkkurs i spansk?

Kostnaden for disse kursene varierer mye. Det er mulig å finne svært rimelige programmer som kan tas på nettet billig. Andre alternativ er å ta kurset i et college miljø, som kan være mer kostbart.

Hva er kravene til et språkkurs i spansk?

Mesteparten av tiden, er det svært få, om noen, krav til å ta spanskkurs. Selv yngre barn kan delta.

Hva slags karriere forbedring kan du forvente med et språkkurs i spansk?

Individer som snakker mer enn ett språk, spesielt en verdifull språk som dette, er verdifulle for arbeidsgivere.Dette gir arbeidsgiver med muligheten til å telle på den ansatte å samhandle med kunder, klienter og samarbeidspartnere i flere innstillinger.

Hvorfor ta en online språkkurs i spansk?

Online kurs gjør det enkelt for privatpersoner å få språket i sitt eget tempo. Det gir den enkelte studie på hans eller hennes eget tempo.

Hvor å ta et språkkurs i spansk?

Tar et spanskkurs er enkelt å gjøre, siden det er tilgjengelig gjennom ulike online skoler. Den er også tilgjengelig på ulike skoler inkludert høyskoler.

Hvordan melde deg på et kurs i spansk?

Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:
KursSpansk

122 Resultater i Spansk

Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Du vil jobbe med de 4 språkkunnskapene: skrive, snakke, lese og lytte (du vil øve hele tiden nytt vokabular og grammatikk). Vi vil gi deg klasseguider, så du trenger ikke ... [+]

Du vil jobbe med de 4 språkkunnskapene: skrive, snakke, lese og lytte (du vil øve hele tiden nytt vokabular og grammatikk). Vi vil gi deg klasseguider, så du trenger ikke å kjøpe ekstra materiale. du trenger bare en ordbok.

Våre kurs er svært fleksible, du kan velge hvor mange uker du skal studere og når du skal begynne. Klasser starter hver mandag, så du kan velge dato for å starte kurset.

prisene

Kostnaden varierer avhengig av antall uker du vil studere hos oss og hvilken type kurs du vil ta.

Du kan bli med på noen av kursene som Universidad de La Sabana har for sine studenter. Gi oss beskjed om hvilke emner du er interessert i, så vi kan finne deg et kurs. Dette kurset har ingen karakterer, det er bare for deltagelse og det betyr ikke noe ekstra. * Dette gjelder bare for studenter som bor 2 måneder eller mer.... [-]

Colombia Chía
Åpen påmelding
Spansk
Heltid studier
Deltid
1 - 24 uker
Campus
Les mer på norsk
Elec Spanish School

I vår skole har vi utviklet spesifikke programmer for klienter som dedikerer deres liv til oppgavens oppgave og støtter andre for å få en bedre livskvalitet, i hele sitt ... [+]

I vår skole har vi utviklet spesifikke programmer for klienter som dedikerer deres liv til oppgavens oppgave og støtter andre for å få en bedre livskvalitet, i hele sitt integrale vesen. Programmene for misjonærer er strukturert for å utvikle dem med studenter, uansett nivå, det være seg nybegynner, mellomledd, avansert eller overlegen. Innholdet som hvert program inneholder, komprimeres i 4 intensive uker, 4 timer om dagen. Vi tilpasser seg kundens behov og tilgjengeligheten av deres tid. Vår metode er kommunikativ, derfor jobber vi med de 4 ferdighetene som hver person trenger å utvikle for å kommunisere:

Auditiv evneSkriftlig uttrykkLese forståelse og teksterMuntlig produksjon... [-]
Costa Rica San Isidro de El General
Februar 2020
Spansk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Universidad Autónoma de Guadalajara

Prestasjonen til International Language Center (ILC) har fortsatt å vokse gjennom årene, spesielt på spansk. Hvis målet ditt er å snakke dette verdensomspennende språket, ... [+]

STUDY SPANISH AT UAG

Vurder Guadalajara som ditt neste reisemål for å studere spansk! Guadalajara ligger i det vestlige Mexico, og tilbyr den utsøkte prakten til en by som er tradisjonell og moderne samtidig. Den har et av de beste klimaene i verden, og ligger i nærheten av de vakre strendene i Puerto Vallarta, Manzanillo og Melaque.

UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE GUADALAJARA ( UAG ), det eldste privatuniversitetet i Mexico, har strevert for akademisk fortreffelighet i mer enn 80 år. Navnet har blitt synonymt med pedagogisk prestisje og er kjent over hele verden. UAG har spesielt oppnådd viktig anerkjennelse i Latin-Amerika.

INTERNATIONAL LANGUAGE CENTER (ILC) ved UAG tilbyr sine studenter muligheten til å vokse både personlig og profesjonelt ved å lære et fremmedspråk. Derfor bekrefter studentene sine verdier gjennom samspill og klassediskusjoner, samt ved å analysere kulturen i landet hvis språk blir lært.... [-]

Mexico Guadalajara
Juli 2019
Spansk
Heltid studier
32 - 45 timer
Campus
Les mer på norsk
Universidad Católica del Norte

En betydelig lærerfaring i den fantastiske regionen Coquimbo, et kulturelt og magisk sted. Programmene er utformet for å gi en helhetlig opplevelse, inkludert kvalitet ak ... [+]

Spansk, sjøvitenskap og næringsliv i Coquimbo

Atacama Immersion Chile Av Universidad Católica del Norte

Sted: Coquimbo-regionen i sentrum av Chile

En region som overrasker sine besøkende med fantastiske steder som Elqui Valley, den berømte dalen der den chilenske Pisco er produsert. En viktig scene av astronomiske observatorier takket være himmelens klarhet. Storslåtte kyster med marine biodiversitet ideell for studiet av sjøvitenskap. Coquimbo er regionen der Nobelprisen Litteratur Gabriela Mistral ble født, sitt arbeid, barndom og historie er i disse vakre landene.

Beskrivelse

En betydelig lærerfaring i den fantastiske regionen Coquimbo, et kulturelt og magisk sted. Programmene er utformet for å gi en helhetlig opplevelse, inkludert kvalitet akademisk læring, aktiviteter i feltet satt inn i landskapet omgitt av strender, der besøkende kan nyte, dele og utveksle erfaringer.... [-]

Chile Coquimbo
Åpen påmelding
Engelsk,Spansk
Heltid studier
2 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk
Think in Spanish

Som med våre standardkurs vil høstkurset inkludere klasserom leksjoner kombinert med sosiale og kulturelle aktiviteter for å lette læring i autentiske kommunikative situa ... [+]

Intensiv to-ukers høstkurs

Som med våre standardkurs vil høstkurs inneholde klasserom leksjoner kombinert med sosiale og kulturelle aktiviteter for å lette læring i autentiske kommunikative situasjoner.

Studenter: Minimum alder 18. Minimum spansk nivå: A2 (Pre-intermediate)Steder tilgjengelig: 10 per fjerdedel og kurs. Minimum gruppestørrelse: 6 studenter.Klasse enheter per to uker60 økter. 55 minutter per leksjon15-20 økter: business spansk10 leksjoner: Spansk uttale og aksent

Rute

Mandag til fredag: 9: 00-13: 30/15: 00-17: 00

Sosiale og kulturelle aktiviteter vil finne sted etter kl. 17.00 og i helgene

datoer2. til 15. september 201916. til 29. september 201914. til 27. oktober 20194. til 17. november 201918. november til 1. desember 2019metodikk... [-]
Spania León
September 2019
Spansk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
ELITE Lenguas

En fire ukers kompakt kurs som inkluderer alle aspekter av å lytte, snakke, lese og skrive, gi studentene en omfattende vestlig språkstudie og kontinuerlig forbedring av ... [+]

En fire ukers kompakt kurs som inkluderer alle aspekter av å lytte, snakke, lese og skrive, gi studentene en omfattende vestlig språkstudie og kontinuerlig forbedring av evner gjennom ulike øvelser i klasserommet.

Vår skole insisterer på liten klasse, og det er ikke mer enn 9 studenter i hver klasse for å sikre den beste undervisningskvaliteten, ta hensyn til hver elevs læringssituasjon, og la elevene ha en omfattende samhandling med læreren i løpet av klassen.

Etter hvert nivå vil det være en til to uker gratis Dele veiledning for å hjelpe studentene med å konsolidere sin kunnskap og gjøre seg kjent med deleksamen spørsmålene.

Klassestørrelse: 3-9 gruppeklasse... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
1 - 53 uker
Campus
Nettstudier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Våre Spanskkurs (på alle nivåer) er utformet for å gi fullstendig nedsenking i det spanske språket og dets miljø gjennom de aller erfaringer som studentene vil leve gjenn ... [+]

Dubbing på spansk? Sette på et spill?

Våre Spanskkurs (på alle nivåer) er utformet for å gi fullstendig nedsenking i det spanske språket og dets miljø gjennom de aller erfaringer som studentene vil leve gjennom både i klassen og andre steder (prosjekter, presentasjoner, kortfilmer, teksting, skuespill, blogging, drama , kunst, dubbing videoer ...), både i spanske klasser og kursene vi tilbyr som et supplement for språket klasser: Film, teater, kunst, spansk for turisme, forretninger spansk, spansk kultur og spansk gastronomi. Alle intensive kurs har universitets studiepoeng og alle studenter har tilgang til alle universitets tjenester og fasiliteter.

Designet for folk som ønsker å lære spansk raskt og effektivt.... [-]

Spania Alicante
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
MISS - Marbella International Spanish School

MISS - Marbella International Spanish School tilbyr et nytt kurs for det kommende året: Lær spansk på lærerens hjem. Den beste muligheten for en full nedsenking opplevels ... [+]

Immersion med læreren din

MISS - Marbella International Spanish School tilbyr et nytt kurs for det kommende året: Lær spansk på lærerens hjem. Den beste muligheten for en full nedsenking opplevelse, leve med og bli undervist av din erfarne og kvalifiserte spansk lærer.

Dette kurset består av:

20 private leksjoner per uke på vår språkskole i sentrale Marbella. Fleksibel timeplan.Overnatting på lærerens hjem i Marbella på full pensjon, inkludert enkeltrom og eget bad, som gir toppkvalitet.Flyplass henting og avreise av vertslærer.

Lær spansk på lærerens hjem Kurset er det beste alternativet for de studentene som ønsker å forbedre spanskkompetansen på kort tid og leve opplevelsen av et fullt nedsatt språkkurs.... [-]

Spania Marbella
Åpen påmelding
Spansk
Heltid studier
1 - 2 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

Dette programmet er designet for ingeniørfag, arkitektur og vitenskapsstudenter som ønsker å ta kurs undervist på engelsk eller spansk på et prestisjetunge og akademisk u ... [+]

Oversikt

Som ledende senter for industri, handel og teknologiforskning i Spania, er Madrid en ideell by for å studere ingeniørfag, arkitektur og vitenskap og deres applikasjoner i den profesjonelle verden.

Dette programmet er designet for ingeniørfag, arkitektur og vitenskapsstudenter som ønsker å ta kurs undervist på engelsk eller spansk på et prestisjetunge og akademisk utfordrende universitet - Universidad Carlos III de Madrid.

Spesialiser dine studier med en rekke tekniske kurs, fra luftfart til mekanisk. Generelle arkitekturkurs - inkludert introduksjon til arkitektur, utkast og designkurs - gir deg unike innsikt i ditt felt. Vitenskapskurs gir deg muligheten til å studere farmasøytisk vitenskap og matvitenskap, med kurs i biologi og kjemi. Bland disipliner eller fokus på et enkelt felt for mer konsentrerte studier.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
1 - 2 semestre
Campus
Les mer på norsk
VERITAS

Dette kurset er utformet for å gi generelle politimyndigheter fagfolk uten tidligere spansk erfaring med verktøyene som er nødvendige for å samhandle med innfødte spanskt ... [+]

Lovhåndhevelse yrkerSSP 151: Grunnleggende spansk for rettshåndhevelse yrkerVarighet: 4 ukerSpråk: SpanskTilbys hver måned unntatt mars, april, mai, august, september$ USD 865

Dette kurset er utformet for å gi generelle politimyndigheter fagfolk uten tidligere spansk erfaring med verktøyene som er nødvendige for å samhandle med innfødte spansktalende. I løpet av dette 4-ukers kurset skal studentene arbeide gjennom simulerte samspill med spansktalende pasienter for å skaffe seg grunnleggende språklig kunnskap og ferdigheter som vil gi dem mulighet til å takle disse interaksjonene når de kommer hjem.

SSP 251: Intermediate Spanish for Law Enforcement ProfessionsSpråk: SpanskTilbys hver måned unntatt mars, april, mai, august, september$ USD 865... [-]
Costa Rica San José
Oktober 2019
Spansk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Kommunisere effektivt med kundene dine, potensielle kunder eller kolleger, uavhengig av din nåværende språkkunnskap. ... [+]

Oversikt

Kommunisere effektivt med kundene dine, potensielle kunder eller kolleger, uavhengig av din nåværende språkkunnskap. Våre kurs, som dekker grunnleggende ordforråd og grammatikk, samtaleuttrykk, spørsmål og kommandoer, er skreddersydd for studentens behov for en morsom, komfortabel og gjennomtenkt læringsopplevelse.

Hvem skal delta

Kursene er laget for bedrifter og medisinske fagfolk som forstår eller snakker svært lite eller ikke spansk, og som er interessert i en effektiv, gjennomtenkt språkopplæringsopplevelse, vil disse kursene være verdifulle.

ProgramfordelerForstå spanske ord og uttrykk som brukes i arbeidsplass situasjoner.Lag uttalelser, still s... [-]
USA Irvine USA Online
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 6 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Kurset holdes i Toledo, den gamle hovedstaden i Spania, en verdensarvsstad siden 1986, hvor de tre kulturer sameksisterte (kristne, muslimer og jødiske), gjennomvåt av El ... [+]

Generell informasjon

Kurset holdes i Toledo, den gamle hovedstaden i Spania, en verdensarvsstad siden 1986, hvor de tre kulturer sameksisterte (kristne, muslimer og jødiske), gjennomvåt av El Greco, Cervantes, Garcilaso og Bécquer, og tilbyr et kulturelt tilbud, litterær, kunstnerisk og fantastisk gastronomisk. Kun 30 minutter med tog fra sentrum av Madrid.

Varighet og tidsplan

Fra 8. juli til 26. 2019. Tre ukers kurs (60 teoretisk-praktiske timer).

Programmet dekker oppholdet i universitetet residens fra 7. juli til morgen 27. juli (helpensjon). Deltakerne vil ikke kunne komme til universitetet før 7. juli og måtte forlate rommet deres 27. juli.

8. juli vil orienteringsøkten foregå, og kursene starter samme dag. Den siste dagen i klassen vil være 26. juli.... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spanish (Spain)
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Tico Lingo

Våre spanske spanskprogrammer er utformet for å få studentene å snakke konversasjonalt spansk så raskt som mulig. Vi tilbyr ulike programalternativer som hver inkluderer ... [+]

Våre spanske spanskprogrammer er utformet for å få studentene å snakke konversasjonalt spansk så raskt som mulig. Vi tilbyr ulike programalternativer som hver inkluderer spanskkurs og lokal overnatting. Mange studenter har sett drastiske økninger i spansk språket etter 3 til 4 uker.

Programvaren er fleksibel , fra 1-16 uker .

Inkludert i hvert program:

FlyplasstransportPlassering eksamen for å sikre riktig utjevningBytur i Heredia med kartConversational klasser med lokalbefolkningenDiplom for kursets fullføring

Grunnleggende spansk immersjonsprogram

Grunnprogrammet inkluderer 4 timer spanskundervisning per dag med overnatting i et lokalt Tico-familiens hjem.... [-]

Costa Rica Heredia
Åpen påmelding
Spansk
Heltid studier
1 - 16 uker
Campus
Les mer på norsk
ELE USAL GRAN CANARIA

Tenker du på å studere spansk i utlandet, men du leter etter det ekstra noe? Stopp søking! Harven spansk i Gran Canaria er det beste valget! Harven Spanish tilbyr deg en ... [+]

Tenker du på å studere spansk i utlandet, men du leter etter det ekstra noe? Stopp søking! Harven spansk i Gran Canaria er det beste valget!

Harven Spanish tilbyr deg en kombinasjon av spanske kurs, kulturelle og sportslige aktiviteter som vil overskride dine forventninger. På Gran Canaria, en av de syv Kanariøyene, hvor solen skinner hele året, vil du kunne lære spansk, ha det gøy og få en brunfarge ... Alt på samme tid! Det er noe for enhver smak i Harven Spanish!

GRAN CANARIA

Gran Canaria regnes som et miniatyrkontinent for sitt brede utvalg av fantastiske landskap og mikroklimater. Det er nærmere Afrika enn til Europa og har 60 kilometer med strender på 236 kilometer kystlinje hvor du vil nyte hele året hva det regnes som et av verdens beste klima.... [-]

Spania Las Palmas de Gran Canaria
September 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk
COINED Spanish Experiences: Learn Spanish in Latin America

Den beste måten å virkelig bli kjent med en ny kultur er ved å lære sitt språk. I våre skoler tilbyr vi ulike spanskkurs montert på alle aldre og ferdigheter. ... [+]

spansk~~POS=TRUNC kurs~~POS=HEADCOMP

Den beste måten å virkelig bli kjent med en ny kultur er ved å lære sitt språk. I våre skoler tilbyr vi ulike spanskkurs montert på alle aldre og ferdigheter. Enten i gruppetimer eller privattimer vil du få taket på Español og leve et nytt og spennende eventyr. Spansk er et av de mest talte språk i verden for en grunn! Kom til Latin-Amerika og finne ut hvorfor denne romantiske språket forhekser alle!

Spansk og Aktiviteter Spansk og Tango Spansk og Ski Spansk og Salsa Spansk og reise eventyr Spanish & Dive Spansk og frivillig arbeid Steder Argentina Bolivia Chile Colombia Costa Rica Cuba ... [-]
Spansk
Heltid studier
Deltid
1 uke
Campus
Les mer på norsk