ACADEMICCOURSES

Kurs i Bradford i Storbritannia 2020

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Bradford har fem institusjoner for høyere utdanning og nylig har blitt rost av Ofsted for deres skolegang prestasjoner. Det er også National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Boiling Hall Museum og et kunstgalleri kalt Bradford en Gallery.

Kurs i Bradford i Storbritannia

treff Filter

Grunnkurs i profesjonell samtidsdans (QCF nivå 1-4)

​Bradford Dance Centre
Kurs
<
Deltid
Engelsk
Campus

Vår nye grunnkurs i profesjonell samtidsdans, er et intensivt kurs for studenter på jakt etter deltids høy kvalitet praktisk dansetrening.

Les mer