ACADEMICCOURSES

Kurs i Chesterfield i Storbritannia 2020

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Kurs i Chesterfield i Storbritannia

treff Filter

Profesjonell helikopterpilot program

Bristow Academy
Kurs
sep. 2020
<
Heltid studier
<
10 måneder
Engelsk
Campus

Bristow Academy FAA Professional Pilot Program er et omfattende pensum på bakken og flygeinstruksjon designet for å utvikle elevene i profesjonelle flygere. Sertifisert Flight ...

Les mer

Kombinert FAA / EASA profesjonell pilot program (helikopter)

Bristow Academy
Kurs
sep. 2020
<
Heltid studier
<
20 måneder
Engelsk
Campus

Bristow Academy kombinert FAA / EASA Professional Pilot Program gir full europeisk sertifiserings ved å kombinere EASA CPL (H) trening med FAA trening komponenter. Dette kurse ...

Les mer

EASA integrert trafikkflygersertifikat (helikopter)

Bristow Academy
Kurs
sep. 2020
<
Heltid studier
<
12 måneder
Engelsk
Campus

Bristow Academy EASA Integrert Commercial Pilot License (CPL-H) Programmet er utviklet for studenter som ønsker å få arbeid innenfor det europeiske fly markedet.

Les mer