ACADEMICCOURSES

Kurs i Eastbourne i Storbritannia 2020

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Kurs i Eastbourne i Storbritannia

treff Filter

Kurs for voksne Alder 50

LTC English
Kurs
Engelsk
Campus

Denne høst kurset gir mulighet for de over 50 å utforske historiske steder i East Sussex mens du møter likesinnede mennesker og forbedrer deres engelsk i LTCs unike 18. århund ...

Les mer

Kurs: General English Plus

LTC English
Kurs
Engelsk
Campus

Vårt Generell Engelsk Plus-kurs gir studentene generelle engelskundervisning om morgenen og spesialfag om ettermiddagen.

Les mer

Kurs: Foreldre og barn

LTC English
Kurs
Engelsk
Campus

Vi vet hvor viktig det kan være for foreldre og barn å reise og studere engelsk samtidig, derfor tilbyr vi følgende program. Vi tillater voksne og barn å studere i alder og ni ...

Les mer

Kurs: Generell engelsk standardkurs

LTC English
Kurs
Engelsk
Campus

Vår General English Standard Course vil hjelpe elevene til å forbedre alle aspekter av deres engelsk.

Les mer