close

Filtre

Se resultater

Kurs i Farnham i Storbritannia 2020/2021

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfo… Les mer

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Kurs i Farnham i Storbritannia

Minimér
format_list_bulleted Filtre
University for the Creative Arts
Farnham , Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Kurset gir også den spennende muligheten til å studere en praktisk kunst- og designenhet, som vil bli knyttet til UG- eller PG-faget ditt gjennom praktiske prosjekter.

Kurset gir også den spennende muligheten til å studere en praktisk kunst- og designenhet, som vil bli knyttet til UG- eller PG-faget ditt gjennom praktiske prosjekter. -
Kurs
Fulltid
6 måneder
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre