ACADEMICCOURSES

Kurs i Kingston upon Thames i Storbritannia 2020

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Kingston upon Thames ligger sørvest i London. Kingston University og Kingston College ligger der, sammen med 12th century church, Kingston Bridge, Out of Order skulptur av David mach og andre landemerker.

Kurs i Kingston upon Thames i Storbritannia

treff Filter

EFL - engelsk som fremmedspråk - 14 timer i uken

Kingston College
Kurs
aug. 2020
<
Heltid studier
<
4 uker
Engelsk
Campus

Vår nye, ikke-intensive engelskkurs er for folk som ønsker å gjøre raske fremskritt med sine engelskstudier mens du har litt tid fri for andre aktiviteter.

Les mer

Kurs: heltid engelsk språk for internasjonale studenter

Kingston College
Kurs
<
Heltid studier
<
4 uker
Engelsk
Campus

Full Time English Language Programme er utformet for å gi studentene det nødvendige nivået av engelsk for å gå videre til deres valgte løpet av akademiske studier eller karrie ...

Les mer