ACADEMICCOURSES

Kurs i Shrewsbury i Storbritannia 2020/2021

Universiteter og høyskoler sette sine egne opptakskrav for høyere utdanning kurs, slik at de varierer i stor grad. Avhengig av kurset, kan graduate student være i stand til å komme inn i høyere utdanning med en rekke kvalifikasjoner. Hvis du 're søker å gjøre en Foundation Degree kurs, kan du oppleve at arbeidserfaring er tatt hensyn til ved siden av noen kvalifikasjoner du har. Noen høyere utdanning institutter og høgskoler tilbyr Foundation år som forberedelse til en viss grad kurs. De vanligvis don 't resultat i egne kriterier som de bare kvalifisere deg til å gå inn i studiet selv. Foundation Years aren 't innen rekkevidde for alle grads studier, imidlertid.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

Kurs i Shrewsbury i Storbritannia

treff Filter

Intensive generell engelsk

Severnvale Academy
Kurs
Campus

Godt designet læringsprogrammer, små klasser og god undervisning - våre viktigste ressurser i å hjelpe deg å oppnå rask fremgang.

Les mer

Intensiv undersøkelse engelsk (cambridge FCE / CAE / CPE)

Severnvale Academy
Kurs
Campus

Severnvale er en undersøke senter for Cambridge ESOL eksamener FCE, CAE og CPE, vi har bred erfaring forbereder studentene på disse og alle de andre eksamener oppført i tabell ...

Les mer

Intensiv virksomhet engelsk

Severnvale Academy
Kurs
Campus

Vi analyserer og definere dine unike behov som et språk elev og som profesjonell, og vi svare på dem. I samarbeid med deg, har vi fokus på motivasjon, bygge opp din selvtillit ...

Les mer

Intensive eksamens engelsk kurs (IELTS)

Severnvale Academy
Kurs
<
2&nbsp;-&nbsp;20 uker
Campus

Eksamen forberedelse er tilgjengelig for IELTS eksamen.

Les mer