ACADEMICCOURSES

Kurs i Witney i Storbritannia 2020/2021

Kursene er akademiske klasser undervises av kvalifiserte instruktører som er ment å forbedre deltakernes kunnskap om et gitt område eller opplæring i en bestemt disiplin. Kurs variere bredt når det gjelder lengde, størrelse, innhold og varighet.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Oxfordshire er County of Oxford. Med Oxford er den viktigste pedagogisk senter, er det bare ett college i Oxfordshire som ligger ikke direkte i Oxford seg selv, men i Banbury.

Kurs i Witney i Storbritannia

treff Filter

Kurs i CIDESCO, CIBTAC og OICB Spa Beauty

Oxford International College of Beauty
Kurs
<
Fulltid
<
10 måneder
Engelsk
Campus

Det ultimate skjønnhetsbehandlingskurset, som fører til CIDESCO, CIBTAC

Les mer

CIBTAC Kortkurs for Internasjonale Skjønnsterapi Studenter

Oxford International College of Beauty
Kurs
<
Fulltid
<
4&nbsp;-&nbsp;6 måneder
Engelsk
Campus

Disse korte kursene, som fører til CIBTAC-kvalifikasjoner, anbefales sterkt for studenter som ønsker å nå det høyeste nivået i skjønnhetsbehandling, og blir med i elite-terape ...

Les mer

Kurs i ITEC NVQ 2 Skjønnhetsbehandling

Oxford International College of Beauty
Kurs
<
Deltid
Engelsk
Campus

Denne 1 års skjønnsterapi deltid kurset er ideelt for de som ønsker å studere deltid og fortsatt få en nasjonalt anerkjent kvalifikasjon. Kurset fører til en ITEC NVQ Nivå 2-k ...

Les mer