ACADEMICCOURSES

5 Kurs i Strafferett 2021

Enten du planlegger en karriere som politimann eller er interessert i å lære mer om det juridiske systemet i forberedelse til forskning eller jusstudiet, kan et kurs i rettssystemet gi deg et solid fundament. Fra community policing til kriminologi, er rettssystemet et bredt felt, slik at elevene til å velge et område av spesialisering.

Hva er et kurs i rettssystemet? Kurs i rettssystemet varierer fra to år rettshåndhevelse akademier til doktorgradsprogrammer. Studenter som er interessert i en bachelorgrad kan forvente å studere et bredt spekter av strafferettslige emner, blant annet grunnlaget for rettssystemet og komparativ rettssystemet. Spesifikke kurs kan være tilgjengelige i konflikt med loven, rettelser og kriminologi, samt i spesialiserte fokusområder som hatkriminalitet, terrorisme, eller gissel forhandling. For de som ønsker å gå videre til en PhD, gjør videre studier utforskning av forskningsmetoder og teori.

Med en rekke potensielle karrierer i politi, et kurs i rettssystemet gir studentene en bred forståelse av rettsvesenet. I tillegg får studentene inngående kunnskap om spesifikke komponenter i systemet.

Fordi kurs i rettssystemet utvalg fra nettet til heltid doktorgradsstudie, kostnadene varierer mye. Kontakt program at du er interessert i å delta for å lære mer om både kostnader og spesifikke kurstilbud.

Nyutdannede av et kurs i rettssystemet har en rekke karrieremuligheter å velge mellom. Mange studenter velger å arbeide i politiet på politistyrker, i fengsler, eller hos unge fengsler. I tillegg til tradisjonelle rettshåndhevelse karriere, er det også muligheter for nyutdannede til å jobbe i skolen, i domstolene, eller i samfunnet. Noen nyutdannede velger å forfølge videre studier, med fokus på forskning, undervisning, eller lov.

For de som er interessert i lov og orden, kan et kurs i rettssystemet være springbrett til en oppfylle karriere i rettsvesenet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet.

 

5 Resultater i Strafferett Filter

Fra kriminalitet til straff: en introduksjon til Criminal Justice Course - University of York

FutureLearn
Kurs
<
Deltid
<
4 uker
Engelsk
Nettstudier

Hva er en forbrytelse? Hvordan fungerer strafferettspleie i England og Wales? Finn ut mer ved å følge en sak gjennom systemet.

Les mer

Kurs i rettssystemet og kriminologi

International Career Institute
Kurs
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

ICI leverer en rettssystemet og kriminologi kurs som forbereder deg for de ulike utfordringene i yrket. Utviklet av eksperter på feltet, kan vi tilby et omfattende kurs som vi ...

Les mer

Strafferett

Huntingdon College AL
Kurs
sep. 2021
Engelsk
Campus

Criminal Justice major er en del av Institutt for kommunikasjonsstudier, Criminal Justice og Psychology.

Les mer

Criminal Justice Technology

Durham Technical Community College
Kurs
sep. 2021
Engelsk
Campus

Læreplanen Criminal Justice Technology er designet for å gi kunnskap om strafferettssystemer og operasjoner.

Les mer

Strafferettslige programmer

Northshore Technical Community College
Kurs
sep. 2021
Engelsk
Campus

Criminal Justice Programs oppdrag er å forberede studentene på sysselsettings- eller markedsføringsmuligheter innen strafferettsfeltet og / eller på jakten på avanserte grader ...

Les mer