Kurs i Studiet av mat og drikke

Topp universiteter 90 Kurs i Studiet av mat og drikke 2019

Studiet av mat og drikke

En mat-og drikke studier kurset kan gi enkeltpersoner med den hjelpen som trengs for å lære å jobbe i denne bransjen, både i etableringen og i produksjonslokalene i forbindelse med dette feltet.

Hva er en mat-og drikke Studies?

En mat-og drikke studier Kurset forbereder eleven til å lage oppskrifter, men også lære å tilberede, selge, flaske, og ellers markedsføre en virksomhet på dette feltet. Denne type kurs er ofte en del av et program for videre kulinariske kunster utdanning.

Hva er fordelene med å ta en mat-og drikke Studies?

Tar dette kurset forbereder studentene for avansert opplæring i dette feltet. Studenten vil være bedre i stand til å arbeide i feltet, samt å håndtere ledernivå stillinger.

Hvor mye koster det å ta en mat-og drikke Studies?

Kostnaden vil variere betydelig. Inntak av emnet som en engangs-programmet er ofte billig, men det kan også være en del av et større kulinariske kunst program. Dette vil koste betydelig mer.

Hva er kravene for en mat-og drikke Studies?

I noen tilfeller vil elevene trenger for å melde deg på en kulinarisk kunst program for å komme inn i disse programmene. I andre tilfeller er dette ikke nødvendig siden programmet kan være tilgjengelig uten direkte adgang til en kulinarisk program.

Hva slags karriere forbedring kan du forvente med mat og drikke Studies?

Tar dette kurset vil hjelpe enkeltpersoner til å jobbe i industrien eller for å få en kulinarisk kunst grad.Det kan hjelpe med karriereutvikling inn i en lederstilling.

Hvorfor ta en online Mat og drikke Studies?

En mat-og drikke studier Kurset er en som kan tas på nettet. Gjør du det kan studenten å få hans eller hennes utdanning i sitt eget tempo, samt lære fra hjemmet.

Hvor å Ta en mat og drikke Studies?

Mat og drikke studier er tilgjengelig online gjennom spesialiserte skoler, samt gjennom de fleste høgskoler, universiteter og spesialiserte skoler som tilbyr kulinariske kunster programmer.

Hvordan søke til en mat-og drikke Studies?

Søk etter ditt program nedenfor og ta kontakt med inntakskontoret på skolen til barnet ditt direkte ved å fylle ut dette føre skjema.

 

 

Les mer

Profesjonelt bakverk og konfekt

Culinary Institute Kul IN
Campus Heltidsstudier 2 måneder March 2019 Kroatia Sisak

Dette intensive to-måneders kurset i moderne konditori og konfekt er designet for å gi studentene et godt grunnlag og avanserte teknikker for aspirante bakverkskokker. Små klassestørrelser gjør det mulig for våre erfarne professor-kokker å gi studentene mye oppmerksomhet og individuell tilbakemelding. Studentene bruker 80% av klassetiden til å få praktisk praktisk erfaring på kjøkkenet. Kurset dekker bakeri og konditorvarer, søte og salte bakverk, samt grunnleggende italienske og franske bakverk. I tillegg er studentene introdusert til vinparing og bedriftsledelse, og de kan velge å utføre en internship i en elite restaurant, hotell eller konditori.

[+]

Det brede utvalget av konfektprodukter som har kommet seg frem på markedet har skapt behovet for å studere søtsaker og desserter som en egen enhet innen kulinarisk kunst. Gitt at klassiske konfekteteknikker har utviklet seg med den moderne teknologien som nå utgjør gastronomiens verden, tilbyr denne søte kulinariske grenen omfattende studiemateriell. På grunn av økende popularitet og etterspørsel etter utdannede fagfolk på dette feltet har Culinary Institute Kul IN skapt et profesjonelt kringleprogram for moderne konfekt.

Oppdag din lidenskap mot gastronomi gjennom Kul IN student nettverk.

Annen kursinformasjon:Leksjonsplan: 5 timer / dag, mandag til fredagSpråk: kroatisk og / eller engelskLære- og lesemateriell (digital): levert av Kul INUniformer: levert av Kul IN... [-]

Profesjonell Chef Kurs

Bangkok Thai Cooking Academy
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 8 uker Åpen påmelding Thailand Bangkok + 1 fler

Vi tilbyr treningsprogrammer på engelsk for nybegynnere og erfarne matlagere. Vi kan ta deg fra hvor du nå er til høyere nivåer av kulinariske ferdigheter sikkert. [+]

Internasjonale kulinariske treningsprogrammer

"Lær å lage mat som en Thai kokk"

Vi tilbyr treningsprogrammer på engelsk for nybegynnere og erfarne matlagere. Vi kan ta deg fra hvor du nå er til høyere nivåer av kulinariske ferdigheter sikkert.

Kulinarisk treningsskole

Trening for yachtkokk, nye restaurantoppstart, og de som ønsker å lære å lage mat Thai som en Thai.

Vårt Akademi

Våre profesjonelle kulinariske trening klasserom er nye og fullt aircondition. Hver kok student har sin egen treningsstasjon komplett med gassfryser, granitt mat forberedelse område, vask og spise området. På treningshodet er stasjon instruktørens demonstrasjonsstasjon der alle oppskrifter er tilberedt og demonstrert av kokkens instruktør.... [-]


Fransk kjøkken

Ecole Ritz Escoffier
Campus Heltidsstudier 3 dager March 2019 Frankrike Paris

Avanserte nivåopplæringsprogrammer designet for etablerte næringsdrivende fagfolk. [+]

Avanserte nivåopplæringsprogrammer designet for etablerte næringsdrivende fagfolk.

Varighet: 3 dagerAntall timer: 21 timerPris: 1.800 € (inkl. Mva)

Et sertifikat tildeles treneren ved slutten av hvert treningsprogram.

Sesjoner vil bli avholdt under forutsetning av at minst 4 studenter er registrert.

charcuterie

Kunsten av kokte og herdede kjøttvarer

Gå inn i verden av charcuterie gjennom vårt 3-dagers treningsprogram og bli en ekspert på kunsthåndsherret kjøtt.

KursmålLær hvordan du kan devein, marinere og lage foie grasLær hvordan du skal debone kjøtt og fjærfe og lage fyllinger og geléOppdag kreative teknikker for plating og presentering av et appetittvekkende kjøttbrettPå programmetTerrines, pâtés en croûte, ballotiner og luksus foie grasBoudin pølser, salami og paupiette kjøttruller... [-]

Kort kurs i matlaging for helse i Frankrike: fra felt til plate

UniLaSalle
Campus Heltidsstudier 4 - 8 uker May 2019 Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 fler

Short Course in Cooking for helse i Frankrike: fra felt til Plate [+]

Short Course in Cooking for helse i Frankrike: fra felt til Plate Mål

Delta i et intensivt, tverrfaglig program som kombinerer kulinariske kunster, helsefag og yrkesutøvelse og oppleve fransk bærekraftig matproduksjon.

Få praktisk, internasjonal erfaring og samtidig tjene college kreditter. Fordyp deg i fransk kultur.

Datoer

På Campus Program: mai 17 - 16 juni 2017 Internship Program: 19 juni - 19 juli 2017

Opptakskrav

Juniors, seniorer eller mastergradsstudenter i Life Sciences, landbruk, mat, ernæring, folkehelse, Dietetics etc. fra et akkreditert institusjon.

For ikke-engelsk som morsmål: 785 TOEIC, 567 TOEFL papir (eller 227 TOEFLcbt, 87 TOEFLibt), 6,5 IELTS. ... [-]


Fransk sjokolade

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Heltidsstudier 2 måneder May 2019 Frankrike Yssingeaux

Et intensivt 2-måneders program for å lære alle de grunnleggende og utdypede teknikkene til sjokolade og konfektekunst. [+]

Behandle grunnleggende av sjokolade og konditorivirksomhet gjennom en 2 måneders intensiv profesjonell opplæring. Du vil lære og bruke profesjonelle essensielle teknikker for å produsere sjokolade, konditori, sjokoladebaserte bakverk og kunstneriske stykker. Fullfør opplæringen med en 1 måneders valgfri internship på et fransk etablissement for å bruke kunnskapen din i et ekte miljø. Dra nytte av anerkjente læringsmetoder for små grupper og høy grad av praksis for å optimalisere undervisningen, oppnå effektiv læring og levere en personlig oppfølging. KLASSE TYPE • 80% hands-on • 20% teori

MODULER • Sjokolade • Konditori • Sjokoladebaserte bakverk • Kunstnerisk sjokolade og sukkerbiter • Buffet forberedelse og avsluttende eksamen... [-]


Italiensk matlagingskurs

Accademia Leonardo Salerno
Campus March 2019 Italia Salerno

Accademia Leonardo har lansert et prosjekt kalt Cucina di Classe. Prosjektet inkluderer et kurs med italienske leksjoner holdt om morgenen, etterfulgt av matlagingskurs undervist av kokker som har nasjonal og internasjonal erfaring. [+]

Kurset Cucina di Classe

Accademia Leonardo har lansert et prosjekt kalt Cucina di Classe. Prosjektet inkluderer et kurs med italienske leksjoner holdt om morgenen, etterfulgt av matlagingskurs undervist av kokker som har nasjonal og internasjonal erfaring./>

Kurset foregår fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 14:30 og er delt inn i to deler: fra 9:00 til 11:00 vil du delta på en italiensk kurs på Accademia Leonardo som vil fokusere på profesjonelt vokabular som brukes på kjøkkenet .

Det er en 15-minutters pause, og matlagingskursen holdes fra kl. 15.15 til 14.15 på Accademia

Leonardo's kjøkken. Under matlagingskurset får studentene muligheten til å lære de grunnleggende teknikkene i italiensk mat.... [-]


Sommerskole i Firenze

Accademia Riaci
Campus Deltid 2 - 4 uker October 2019 Italia Florence

edelstener [+]

Lev og studer i en av de mest elskede byene i verden - Firenze.Mens du får mest mulig ut av italiensk kultur og livsstil, tjener du overførbare kreditter.

edelstener

På bare 2 eller 4 uker kan du oppleve og lære italiensk kultur av ditt valg. Praktikopplæringen vil sikkert styrke dine karrieremuligheter.

Dette morsomme, praktiske kurset er undervist i engelsks universalspråk.

Kursoversiktedelstener

Utforsk din egen kunstneriske smak gjennom praktikopplevelse i Firenze, sentrum av renessanse kunst

Tilbehør med edelstener (inkluderer noen behandlede edelstener) med dyre accentuert med sin naturlige nyanse (sølv brukt til kjede og deler) og - Hva med design og lage din egen og eneste i verden smykker med din birthstone eller favorittstenene dine?... [-]


Hotel Management og Catering tilsynsprogram

Kasa High School
Campus Heltidsstudier September 2019 Kypros Nicosia

Kasa High School er vår videregående videregående skole etablert i 1961. Vi aksepterer utenlandske elever fra 16 år til 20 år som har fullført 10. klasse, videregående skole (matrikel) i sitt land. Med et KHS forlat sertifikat, vil de lett bli tatt opp til alle universiteter eller høyskoler over hele verden. [+]

Hotel Management and Catering Supervision

(for elevene)

Utenlandske elever fra 17 og en halv til 21 år vil bli akseptert i løpet av Hotel Management and Catering Supervision. Det er en utmerket mulighet for søkere som ønsker å fortsette sine studier i gjestfrihetsfeltet og senere utvikle en karriere i gjestfrihetsbransjen.

Kasa High School er en privat utdanningsinstitusjon på Kypros med lisens for videregående opplæring.

Skoleleverandører tildeles et skolefaglig sertifikat, og de kan registrere seg i enhver høyskole eller universitet for videre studier.

Opptaket er åpent hvert januar, juni og oktober.... [-]


PAN-ASIAN KULINARUTLEDNING

Thai Chef School
Campus Heltidsstudier 7 uker June 2019 Thailand Bangkok

For de som ønsker å lære grunnleggende kulinariske ferdigheter og de mest populære Thai, kinesisk og japansk mat. [+]

Profesjonell - Intensiv - Autentisk

Akkreditert av Thai Ministry of Education

For de som ønsker å lære grunnleggende kulinariske ferdigheter og de mest populære Thai, kinesisk og japansk mat.

Internships

Dette intensive 7-ukers treningsprogrammet er utviklet for å introdusere både thailandske og internasjonale studenter til grunnleggende kulinariske ferdigheter og å lære studentene de mest populære Thai, kinesisk og japansk mat. Dette kurset læres hovedsakelig på engelsk. Etter eksamen kan studentene velge å jobbe som praktikanter på et feriested / hotell i opptil 3 måneder. Dette er en betalt praktik. Praktik er ikke obligatorisk. Arbeidsplasseringshjelp er gitt gratis for studenter som har fullført dette kurset. Klasser er små, og mye personlig oppmerksomhet er tilgjengelig.... [-]


Kurs: Kommersiell matlaging pluss eksternship

Culinary Tech Center
Campus Heltidsstudier Deltid 6 - 9 måneder Åpen påmelding USA New York White Plains + 2 fler

På Culinary Tech Center , forbereder vi studenter for å belønne karriere i kulinarisk kunst. Ved å slå sammen kommersiell matlagingsteori med praktisk opplæring i industristandardskjøkken, kan vi hjelpe fremtidige profesjonelle kokker til å lære de ferdigheter som trengs for å konkurrere om opplæring på opplæringsnivå i kulinariske felt. [+]

Oversikt

På Culinary Tech Center , forbereder vi studenter for å belønne karriere i kulinarisk kunst. Ved å slå sammen kommersiell matlagingsteori med praktisk opplæring i industristandardskjøkken, kan vi hjelpe fremtidige profesjonelle kokker til å lære de ferdigheter som trengs for å konkurrere om opplæring på opplæringsnivå i kulinariske felt.

Kommersiell Cooking Plus Externship: 600 timer

Med fokus på hands-on læring fremhever Commercial Cooking Plus Externship-programmet den praktiske siden av kommersiell matlaging. Nyutdannede fra dette programmet er godt forberedt på karriere i restauranter, bedrifts- og andre næringsmiddelavdelinger og for opplæringsstillinger, inkludert prep cook, line cook, eller garde manger. Nødvendige kurs for Commercial Cooking Plus Externship-programmet er som følger:... [-]


Italiensk matlagingskurs

In Florence Academy
Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 20 uker Åpen påmelding Italia Florence + 1 fler

Den italienske matlagingskurs fokus spesielt på toskanske retter og på slutten av hver leksjon er det en smaking. [+]

Italian Cooking - grunnkurs

Den Grunnleggende italiensk matlagingskurs består i utarbeidelsen av en komplett italiensk meny (2 typiske italienske retter + en dessert). Den italienske matlagingskurs fokus spesielt på toskansk mat og ved slutten av hver time er det en smaking.

Grunnkurs funksjoner: Lessons (en uke): 5 praktiske leksjoner i uken (to matlaging økter, hver tirsdag og torsdag ettermiddag) En leksjon = 50 minutter Entry nivåer: 0-9 Varighet: Fra 1 til 12 uker Også tilgjengelig på engelsk. Kursprisen (per uke): 70 EUR Påmelding Fee: Ingen innmeldingsavgift vil bli belastet dersom en student er registrert i et kurs i italiensk. Dersom studenten registrerer i dette kurset uten å ta et språkkurs vil det være en € 15 ikke refunderbart innmeldingsavgift. Dette € 15 må betales bare en gang skal studenten melde i mer enn ett ekstra kurs (dvs. registrerer i Cucina Italiana, Storia dell'arte, etc.). Italian Cooking - profesjonelt kurs ... [-]

Gourmet korte kurs

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Åpen påmelding Canada Ottawa

I over et århundre har Le Cordon Bleu gjort det mulig for ambisiøse kokere å gjøre ambisjonene til virkelighet. Selv om mange Le Cordon Bleu-studenter allerede har noen [+]

Gourmet Kort Kurs

I over et århundre har Le Cordon Bleu gjort det mulig for ambisiøse kokere å gjøre ambisjonene til virkelighet. Selv om mange Le Cordon Bleu-studenter allerede har en kulinarisk opplevelse, kommer et stort antall fra ulike fagfag og faglig bakgrunn . Noen ser etter å starte en ny karriere, og andre ønsker å kombinere sine interesser eller fremskritt i deres nåværende yrke. Våre studenter streber etter vellykkede karrierer i et bredt spekter av områder, inkludert restaurantkjøkken, catering, restaurant og hotellledelse, journalistikk, rådgivning, mat service, mat styling og utdanning.

Noen av våre kommende kurs inkluderer: Molekylær Gastronomi - Avanserte Matsteknikker Første demonstrasjon: Mandag 14. august 2017 | 17:00 til 19:00 Andre demonstrasjon: mandag 2. oktober 2017 | 5,00 til 7,00 pm Se som våre kokker demonstrerer de nyeste molekylære gastronomitrender i kjøkkenet! Demonstrasjonen er sikker på å stimulere kreativiteten din på kjøkkenet ved å bruke de nyeste avanserte teknikkene. Tour De France - Cuisine Monday, 18 september, 2017 til torsdag, 21 september 2017 | 12:00 - 15:00 Frankrike har et rykte som mål for utmerket mat av en grunn! Fransk matlaging har utviklet seg over landets lange historie, og hver region har sine egne distinkte matvarer og unike ingredienser. Det er tolv store regioner i Frankrike når det gjelder mat og hver dag på kurset vil du dekke tre. Du lærer klassiske teknikker av en Le Cordon Bleu Chef, og du vil da gå inn i det praktiske kjøkkenet for å forberede utvalgte menyer som fremhever det aller... [-]


Artisan Pasta 1 uke Program

Manuelina Culinary
Campus Heltidsstudier 1 uke April 2019 Italia Brescia

Pasta er blitt en gjentakende gjenstand på restaurantmenyer over hele verden, uansett restaurantretning. For forbrukeren er pasta et sunt og velsmakende menyelement, og for kokker representerer det betydelig fortjeneste og en tallerken som ikke har noen begrensninger, noe som gjør det alltid enkelt og fleksibelt. Hver dag tilbyr komplette praktiske leksjoner hvor elevene lærer regionalisme, forstår hvor pasta kommer fra, og kan derfor velge egnede krydder og sauser for hvilken pasta de bruker. [+]

Programoversikt

Pasta er blitt en gjentakende gjenstand på restaurantmenyer over hele verden, uansett restaurantretning. For forbrukeren er pasta et sunt og velsmakende menyelement, og for kokker representerer det betydelig fortjeneste og en tallerken som ikke har noen begrensninger, noe som gjør det alltid enkelt og fleksibelt. Hver dag tilbyr komplette praktiske leksjoner hvor elevene lærer regionalisme, forstår hvor pasta kommer fra, og kan derfor velge egnede krydder og sauser for hvilken pasta de bruker. Kurset dekker alle særpregete preparater: tørket pasta, fylt fersk pasta, gnocchi, ris og risottos. Alle retter vil bli foreslått ved å sammenligne den tradisjonelle versjonen av oppskriften med den kreative gjenfortolkingen av kokken, for å gjøre dem enda bedre og mer behagelig estetisk. Denne uken er en fargerik buffet av en av Italias mest verdifulle menyelementer.... [-]


Siena - Business

IES Abroad
Campus Heltidsstudier 12 uker January 2019 Italia Siena

Vår virksomhet [+]

Oversikt

12 studiepoeng. 12 uker. $ 12 750.

Vår Siena - Business

Krysset mellom kultur og mat er tatt til neste nivå i Toscana, hvor tradisjonell mat og vin ikke bare er en stor del av den kulturelle identiteten, men også en primær økonomisk bidragsyter.

Vår virksomhet

Du vil bo i den innbydende byen Siena, hjem til mange spesialmatvarer, inkludert håndrullet pici pasta, crostini med kyllingelever og panforte nøtter og fruktkake laget av lokale kvalitetsdrevne produsenter. Det er her at du vil melde deg på fire kurs for totalt 12 studiepoeng hvor du vil undersøke hvordan forretnings- og økonomiske konsepter er vevd inn i stoffet i den italienske næringsmiddelindustrien. Tenk deg å utforske globale markedsføringsstrategier en dag og besøke en lokal Brunello-vinprodusent med internasjonal distribusjon neste. Hva med å studere EUs landbrukspolitikk og deretter snakke med eieren av en agriturismo gård om hvordan disse retningslinjene påvirker sin virksomhet? Velkommen til å studere i utlandet!... [-]


Kurs på italiensk bakverk

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF
Campus Heltidsstudier 3 uker May 2019 Italia Turin

Kursets program tilbyr demonstrasjonsleksjoner holdt av profesjonelle Pastry Chefs, Master Ice Cream Makers og Master Chocolatier, instruert av Italian Pastry Federation. [+]

Kurs på italiensk bakverk

Tre uker teoretiske og praktiske leksjoner og muligheten til å trene som profesjonell av italiensk bakverk.

ICIF har laget kurset på italiensk bakverk i samarbeid med italiensk konditori, iskrem og sjokoladeforbund .

Kursets program tilbyr demonstrasjonsleksjoner holdt av profesjonelle Pastry Chefs, Master Ice Cream Makers og Master Chocolatier, instruert av Italian Pastry Federation. Emnene i kurset fokuserer på alle forberedelsene til italiensk bakverk og konfekt Italiensk kunst, fra grunndeig til italiensk stil kremer, til små bakverk, med innsikt på regionale tradisjonelle søtsaker og moderne kreative desserter, kake design og manuell sjokolade temperering metoder, dekorasjoner med sjokolade og iskrem leksjoner. Opplæringen suppleres med utdanningsbesøk til selskapene i konfektindustrien. Kurset er på italiensk språk og lærere støttes av en tolk på engelsk .... [-]