19 Kurs Programmer i Sveits for 2024

Kurs Programmer i Sveits for 2024Filter
    • Lausanne, Sveits

    Fulltid

    5 dager

    Blandet, På universitetsområdet

    Engelsk

    AISTS Sport Event Management og Organization Seminar (SEMOS) modul gir en oversikt over de viktigste oppgavene som folk trenger for å kunne planlegge, kommunisere og operere ved organisering av sportsarrangementer.

    • Lugano, Sveits

    Fulltid

    1 år

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Vil du... Eventyr og utforskning? Flerkulturelt engasjement? Personlig vekst? Utvidede horisonter? Bli med oss på et gapår i Sveits, livets eventyr!

    • Lausanne, Sveits
    • Passugg, Sveits
    • + 1 more

    Fulltid

    7 dager

    Blandet, På universitetsområdet

    Fransk, Engelsk

    • Bern, Sveits

    Fulltid, Deltid

    1 uke

    Fjernundervisning, På universitetsområdet

    Engelsk

    WTI Winter and Summer Academies dekker banebrytende spørsmål innen handels- og investeringslovgivning og politikk. De er designet for privat og offentlig sektor og fagpersoner i sivilsamfunnet samt studenter for høyere utdanning. I forelesninger, diskusjoner og casestudier vil anerkjente eksperter lære deg hvordan du blander de politiske aspektene ved handel og investeringer med grundig juridisk tolkning og økonomisk analyse. Ved å bli en del av WTI-samfunnet, vil du etablere verdifulle kontakter med medarbeidere og forelesere.

    • Lausanne, Sveits

    Fulltid

    3 dager

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Gjestfrihetsgründere og ledere over hele verden utforsker ukonvensjonelle konsepter for å låse opp nye vekstområder. Disse ideene visker ut grensene mellom gjestfrihet, detaljhandel og media, alt fra et japansk hotell som fungerer som et motemerke til en parisisk kafé som lager musikken sin. I mellomtiden driver teknologiske fremskritt, utviklende forbrukeratferd og deregulering bransjeaktører til å revurdere sine verdiforslag og gå utover sine konvensjonelle roller som tilbydere av overnatting og serveringstjenester. Disse endringene gir en utrolig mulighet for gjestfrihets- og mat- og drikkevirksomheter (F&B). Dette kurset tar sikte på å utstyre deg med kunnskap til å forstå disse mulighetene og trygt utnytte dem ved å utvikle og implementere innovative konsepter for eksisterende virksomheter eller nye virksomheter.

    • Lausanne, Sveits

    Fulltid

    3 dager

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Luksusmarkedet er veldig spesifikt og krever at en markedsstrategi er nøye definert for å lykkes. Med dette kurset vil du utvikle din kunnskap og ferdigheter for dette markedet i tre trinn. Først vil du oppdage reglene og egenskapene som definerer luksusmerker og hvordan de skiller seg fra premium- eller motemerker. I den andre delen lærer du hvordan du kan ta strategiske valg når det gjelder merkevarebygging og kommunikasjon i ulike bransjer. Til slutt vil du utforske hvordan du kan sette pris på og svare på utfordringer som luksusmerker står overfor.

    • Greensboro, NC, USA
    • Davos, Sveits
    • + 6 more

    Deltid

    5 dager

    På universitetsområdet

    Du vil lære strategier for kontinuerlig utvikling gjennom omfattende vurdering, gruppediskusjoner, selvrefleksjon, liten gruppe aktiviteter og personlig coaching.

    • Zürich, Sveits

    På universitetsområdet

    Et intensivkurs er den raskeste måten å nå det tiltenkte læringsmålet ditt. For å oppnå rask læringsfremgang, arbeid i små, nøye sammensatte minigrupper på kun 3-6 personer.

    • Fribourg, Sveits

    Fulltid, Deltid

    1 år

    På universitetsområdet

    The Executive CAS gi deltakerne den analytiske, funksjonelle og mellommenneskelige ferdigheter nødvendig for å lykkes i en stadig mer kompleks og global IKT

    • Midland, USA
    • Troy, USA
    • + 1 more

    Deltid

    På universitetsområdet

    Høgskolen gir elever mulighet til å fullføre sin utdanning på arbeidsplassen. Det legges til rette mellom Northwood University og arbeidsgiver.

    • Online Switzerland

    Deltid

    10 uker

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Utvikle dine leder- og lederegenskaper for å skape en positiv innvirkning på organisasjonen din, med The Open University.

    • Basel, Sveits

    Blandet

    Engelsk

    Hovedmålet med 3-12 måneders besøksforskerprogram er å forbedre eller oppdatere de akademiske og organisatoriske forskningsferdighetene til deltakerne og forberede dem på bedre fremtidig utdannings- eller yrkesliv. Deltakelse som besøksforsker kan hjelpe deg med å utvikle din planlagte forretningside eller prosjektforslag eller forskningsoppgave gjennom ukentlig basetilsyn, konsultasjon, veiledning og studier. VRP-programmet er et godt valg for å styrke kunnskapen til forskeren for å søke om kommende Ph.D. programmer med ny forskningskompetanse eller å bli med i ulike institusjoner som profesjonell forsker eller ekspert (Ulike staters organisasjoner, INGO, parlament, forskningssentre, tenketankinstitusjoner, universiteter og relevante arbeidsplasser) eller å være profesjonell trener / foreleser. Avhengig av forskernes ønske, er deltakelse i VRP-programmet og samarbeid med veileder mulig enten på campus eller online. I dag var IPD vertskap for forskere fra Nigeria, Costa Rica, Sveits, USA, Kamerun, Thailand, Portugal, Rwanda, Kina, Nepal, Canada, Mexica, Kirgisistan og Columbia. Vennligst se nedenfor noen av de skriftlige prosjektforslagene og forskningsoppgavene fra IPD Visitor Researchers.

    • Fribourg, Sveits

    På universitetsområdet

    Engelsk

    Siden opprettelsen har AMI tatt imot dusinvis av studenter fra hele verden som har uttrykt ønske om å bli kjent med et forskningssett for dyktighet, få "hendene skitne" og delta i våre forskningsprosjekter og slukke tørsten etter kunnskap i riket av nanomaterialer. Kortsiktige praksisplasser er et ideelt springbrett for å oppdage forskningsverdenen, og AMI er forpliktet til å gi studentene et førsteklasses miljø som vil kile nysgjerrigheten og inspirere deres karriere. Vårt sommerpraktikaprogram ble etablert i 2011 og gir grunnlag for slike praksisplasser. Programmet administreres nå av NCCR Bio-Inspired Materials.

    • Zürich, Sveits

    På universitetsområdet

    Engelsk

    I dag er det ikke nok å bare jobbe hardt og tjene penger. Du må også sette de hardt opptjente pengene dine på jobb slik at de setter deg på en vei mot den rikdom og sikkerhet du ønsker. En viktig ingrediens for å lykkes i dagens konkurransedyktige økonomiske miljø er økonomisk kunnskap. Uten det sliter de fleste med å ta viktige strategiske og daglige beslutninger som gjør at de kan samle rikdom. Swiss eLearning Institute 's Wealth Management kurs er et omfattende økonomisk program som begynner med å etablere de tre kritiske begrepene økonomisk planlegging, gjeld og sparing. Kurset undersøker deretter avanserte temaer som skatteforpliktelser og forsikringsspørsmål. Lær hvordan du klokt investerer eiendelene dine, inkludert investering i fond, pensjonskontoer, skattepliktige kontoer, utdanningskostnader, eiendom, forsikringer og mer. Evaluer din økonomiske helse smart og planlegg dine økonomiske mål med dette kurset. Velg Swiss eLearning Institute kurs i formueforvaltning og gå mot økonomisk stabilitet og suksess i dag.

    • Zürich, Sveits

    Fulltid, Deltid

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Leading at the Edge er en 5-dagers lederutviklingsreise som utsetter deg for utfordrende, eksperimentelle og transformasjonsopplevelser og simuleringer. Det lar deg utforske hvem du er som en trygg baseleder, gi næring, utvikling, transformasjon og økning av lederpotensialet ditt for effektivt å lede andre og deg selv. Denne motiverende reisen vil tillate deg å gjøre en positiv fremtidig innflytelse ikke bare i livet og teamet ditt, men i din organisasjon så vel som for dine kunder. Utforsk din personlige lederstil, få verktøy og teknikker for å utnytte ditt fulle potensial og for å programmere tankene dine for å lykkes.