ACADEMICCOURSES

Kurs i Umeå i Sverige 2020/2021

Et kurs refererer til et spesialisert studium. Det tar vanligvis sted på campus, men kan leveres på nettet. Kursene er populære for folk som ønsker å få spesifikk kunnskap i ett fag.

Sverige (Sverige) er den største av de nordiske landene, med en befolkning på rundt 9,5 millioner. Det grenser Norge og Finland og er koblet til Danmark via broen over Öresund (Öresundsbron). Sverige har en sterk tradisjon for å være en åpen, men likevel diskret landet.

Umeå ligger på den nordlige siden av Sverige i Västerbotten County. Det er henvist til en universitetsby. Den har over 100 000 innbyggere. Den har tre universiteter som fokuserer på forskningsstudier.

Kurs i Umeå i Sverige

treff Filter

Lavere kurs i industriell design intensiv

Umeå Institute of Design - Umeå University
Kurs
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Industrial Design Intensiove er et ettårig studium pakke som går over et helt studieår, fra høst til vår sikt. Høstsemesteret er dedikert til grunnleggende metoder i industrie ...

Les mer

Kurs i cellbiology, dyre- og plantefysiologi

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Kurs
sep. 2021
<
Fulltid
<
19 uker
15 jan. 2021
Engelsk
Campus

De separate kurs omfatter forelesninger, seminarer og praktisk laboratoriearbeid. Den Cellbiology Kurset omfatter omfattende teoretisk kunnskap om de mest sentrale delene av m ...

Les mer