Kurs i Technology

Beste 7 Kurs i Technology 2019

For de som ønsker å utvide sin kunnskap, erfaring og ferdigheter, tilbyr kursene enkeltpersoner en mulighet til å lære spesialisert informasjon i et klasserom eller på nettet. Et videregående diplom er ofte et krav om opptak.

Hva er et kurs i teknologi? Sertifiseringer og eksamensbevis er tilgjengelig i en rekke spesifikke teknologikurs. Start med nettverk og operativsystemer grunnleggende, eller gå inn i mer avanserte kurs i dataprogrammering, IT-sikkerhet, IT malware og cybersecurity. Emner som webdesign og SEO går utover IT og inn i verden av næringsliv på frontlinjen. Selv de mest grunnleggende datakursene kan styrke ferdighetssett for de som trenger et innledende kurs før de går videre til mer avanserte. Kursets varighet avhenger av sted og bestemt emne som dekkes.

Teknologi er en integrert del av moderne livsstil. Datamaskin, webdesign og søkemotorenes ferdigheter tilpasser seg mange typer arbeid, jobbssøk, skole, underholdning og til og med frivillig arbeid.

Avhengig av antall og spesifikke sertifisering, kurs i teknologiutvalg i pris. Grundig undersøke tilgjengelige kursalternativer og steder for det nøyaktige beløpet du vil delta og eventuelle tilknyttede avgifter. Det er også godt å spørre om økonomisk hjelp som stipend og stipend.

Teknologi påvirker alle næringer, fra utdanning og helsetjenester til nettverkssikkerhet. Kursdeltakere kan bruke sertifikatet til å bli IT-støttespesialister eller internt og IT-fagfolk på opplæringsnivå. Å jobbe rundt datamaskiner kan forberede lærde for en rekke jobbbransjer og støtte i jobbprestasjoner. Disse kursene er ofte en skritt for IT-stillinger på høyere nivå, blant annet sjefinformasjonssjef, IT-sjef, cybersikkerhetsanalytiker, direktør for informasjonssystemer, nettverksanalytiker og nettverksoperasjonssjef.

Både online og på campus kurs tilbys fra profesjonelle institusjoner, høyskoler og universiteter. For å begynne, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Games Technology Course

Access Creative College
Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Shoreditch Birmingham Manchester Norwich Bristol Lincoln York + 6 fler

Hvis du elsker dataspill og ønsker å utvikle og programmere din egen, så er dette nivå 3-spillteknologikurs den perfekte måten å forberede seg på en kreativ karriere eller et universitet. [+]

Hvis du elsker dataspill og ønsker å utvikle og programmere din egen, så er dette nivå 3-spillteknologikurs den perfekte måten å forberede seg på en kreativ karriere eller et universitet.

LÆR GRUNNLEGGENE AV GAME DESIGNLær om de grunnleggende prinsippene og teknikkene for å lage spill og interaktive applikasjoner ved hjelp av Autodesk Maya og Adobe Photoshop.ARBEID MED AVANSERT SPILL MOTORERBli kjent med high-end 3D-spillmotorer, som Unreal Engine 4 og Unity, ved hjelp av skripting og node-baserte systemer.Test dine egne spillOpprett testtilfeller og opplev bugsporing, fokus testing og kvalitetssikring.DEVELOP BUSINESS SKILLSForstå hvordan spill- og medieindustrien jobber og hvordan å markedsføre deg selv med hell.Start din kreative karriere... [-]

Online teknologi kurs

John Academy
Nettstudie Heltidsstudier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Du vil kunne få den nødvendige kunnskapen og ferdighetene som kreves for å lykkes i denne sektoren. Du vil kunne skille seg ut i mengden ved å legge til vår teknologi kvalifikasjon til din CV og CV. [+]

Hvorfor bør du velge en av våre teknologikurs? Livstids tilgang til våre teknologikurs Ingen skjulte avgifter eller eksamensgebyrer Rimelig, engasjerende og høykvalitets e-læring studiemateriell Full opplæringsstøtte Effektivt eksamenssystem, vurdering og umiddelbare resultater Forbedre din sjanse til å oppnå profesjonelle ferdigheter Hvem er denne kursen for?

Siden det ikke er noen erfaring og kvalifikasjon som kreves for våre teknologikurs, er de tilgjengelige for alle studenter fra enhver akademisk bakgrunn.

Krav

Våre teknologikurs er fullt kompatible med alle typer enheter. Enten du bruker Windows-datamaskin, Mac, smarttelefoner eller nettbrett, får du den samme opplevelsen mens du lærer. Dessuten vil du kunne få tilgang til kursene med noen form for internettforbindelse fra hvor som helst når som helst uten noen form for begrensning.... [-]


Online teknologi kurs

iStudy
Nettstudie Heltidsstudier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Våre teknologikurs gir den nødvendige kunnskapen og ferdighetene som kreves for å lykkes i denne sektoren. Du vil kunne skille seg ut i mengden ved å legge til vår teknologi kvalifikasjon til din CV og CV. [+]

Hvorfor bør du velge en av våre teknologikurs? Livstids tilgang til våre teknologikurs

Enten du bruker Windows-datamaskin, Mac, smarttelefoner eller nettbrett, får du den samme opplevelsen mens du lærer. Dessuten vil du kunne få tilgang til kursene med noen form for internettforbindelse fra hvor som helst når som helst uten noen form for begrensning.

Karrierevei

Du vil kunne få den nødvendige kunnskapen og ferdighetene som kreves for å lykkes i denne sektoren. Du vil kunne skille seg ut i mengden ved å legge til vår teknologi kvalifikasjon til din CV og CV.

Teknologi Kurs Akkreditert Cyber ​​Security Advanced Training Akkreditert Diplom i Cyber ​​Security Akkreditert Diplom i Freelancing og Outsourcing Akkreditert Diplom i Internet Marketing Akkrediterte Web Development Complete Course Sertifisert Cloud Computing & IT Security Training Certified Computer Operating System Course [-]

Kurs i ehealth: kombinere psykologi, teknologi og helse

FutureLearn
Nettstudie Deltid 6 uker January 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Hvordan kan teknologien gjøre deg frisk? Lær om design, bruk, implementering og evaluering av eHealth. [+]

EHelse refererer til bruk av teknologier for å forbedre trivsel, helse og helsetjenester. Det er et paraplybegrep som fanger konsepter om helsekontekst, teknologi og mennesker.

I dette gratis nettkurset vil vi gi deg innsikt i domenet til eHealth, beskrive metoder for å utvikle eHealth, og forklare teorier som muliggjør atferdsendring og forenkler implementering. Du vil også forstå hvordan e-helse teknologier utvikles og brukes i praksis, ved hjelp av en rekke case-studier, oppgaver og eksempler.

Dette kurset legger vekt på perspektiver for eHealth utviklere, pasienter, helsepersonell og sunn folk som ønsker å forbedre eller opprettholde sin helse og velvære. Disse perspektiver blir brukt på de tre hovedtemaene i dette kurset: I løpet av uke 1 og 2 vil vi introdusere eHealth og vise deg hvordan eHealth-teknologier brukes til å aktivere eller forbedre selvomsorg og forebygging, støttende omsorg og samfunnsmessig helse. Uker 3 og 4 vil fokusere på design. Du lærer å designe eHealth som passer til brukeren og konteksten, og er i stand til å forføre eller støtte folk til å endre deres oppførsel. I uke 5 og 6 fokuserer vi på diffusjon og evaluering av eHealth-teknologier innenfor den tiltenkte konteksten, og blant brukere og andre relevante interessenter. Etter avsluttet kurs vil du ha ny kunnskap om eHealth, kjøpte relevante eHealth ferdigheter, og få innsikt i bruk av eHealth i praksis.... [-]


Dublin - Entreprenørskap

IES Abroad
Campus Heltidsstudier 1 - 2 semestre January 2019 Irland Dublin

Vårt entreprenørskap [+]

Oversikt

Det er grunnen til at Dublin nå fungerer som det europeiske hovedkontoret for selskaper som Google, Facebook og Twitter. I det siste tiåret har Irlands proffesjonsmiljø vært en inkubator for oppstart, særlig innen teknologi, og dets rykte som Europas viktigste teknologihavn er veletablert.

Vårt entreprenørskap

Dublin er Europas teknologiske knutepunkt for verdens mest innovative bedrifter med 8 av de 10 globale informasjons-, kommunikasjons- og teknologibedrifterne her. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn og Salesforce er godt etablert, og i de siste årene har Dropbox, AirBnB, Malwarebytes, SurveyMonkey og Yelp satt opp en base i Dublin.

Tenk på Dublin som klasserommet ditt. Her kan du fremme dine egne grunnleggende ferdigheter som trengs for å utvikle nye virksomheter gjennom våre Entrepreneurship and Globalization, Technology Ventures og Digital Marketing and Communication kurs. Vårt entreprenørskap... [-]


Nettkurs: Rotor og Wake Aerodynamics

TU Delft Open & Online Education
Nettstudie Deltid 17 uker February 2019 Nederland Netherlands Online

Rotor og våkner aerodynamikk er nøkkelen til mange applikasjoner som helikopter- og propellrotorer i transport og vindturbiner for elproduksjon. Men rotorer har en tendens til å generere tredimensjonale ustabile aerodynamiske fenomener som er komplekse både for å forstå og å modellere. [+]

Rotor og våkner aerodynamikk er nøkkelen til mange applikasjoner som helikopter- og propellrotorer i transport og vindturbiner for elproduksjon. Men rotorer har en tendens til å generere tredimensjonale ustabile aerodynamiske fenomener som er komplekse både for å forstå og å modellere.

For alle som jobber med utvikling og produksjon av helikopter- eller vindturbinblader, er dette kurset uvurderlig. Det vil levere en dybde av kunnskap om vitenskapen og en evne til å anvende teknologien som vil styrke karrieren til de som allerede er i bransjen og utsiktene til de som ønsker å komme inn i den.

Kurset fokuserer på følgende temaer:

Momentumteori anvendt på rotorsimulering og design og potensielle strømningsmodeller for rotorerAirfoil aerodynamikkUstabil aerodynamikkaeroakustikkVåkn aerodynamisk... [-]

Nettkurs: Introduksjon til vindturbiner: Fysikk og teknologi

TU Delft Open & Online Education
Nettstudie Deltid 7 uker November 2019 Nederland Netherlands Online

Dette kurset gir studentene en oversikt over de tverrfaglige aspektene av vindturbiner uten for mye detaljert studie av litteraturen om alle disse aspektene. Det vil forklare relevante teknologier på et tilsvarende tilgjengelig nivå. [+]

Vindturbiner innebærer mange tekniske aspekter: rotorblader, girkasser, generatorer, styresystemer etc. Disse er basert på mange fysiske disipliner, som dynamikk, statikk, aerodynamikk og elektrisitet. Alle som ønsker å bruke sine vitenskapelige eller tekniske ferdigheter til vindturbiner, bør ha en oversikt over teknologien som de samhandler med. Dette kurset gir en slik oversikt og hjelper deg å forstå hvordan de ulike komponentene i et vindenergisystem fungerer sammen. Dette kurset gir studentene en oversikt over de tverrfaglige aspektene av vindturbiner uten for mye detaljert studie av litteraturen om alle disse aspektene. Det vil forklare relevante teknologier på et tilsvarende tilgjengelig nivå.... [-]