ACADEMICCOURSES.NO

Beste studieprogrammer Fjernundervisning Kurs i Teknologi 2019/2020 i Europa

Loven kurs er ment å bli tatt av de som ønsker å videreutvikle sin personlige utvikling. Enten du tar kurs i et klasserom eller på nettet, er det en rekke spesialiserte fagområder. Noen av disse inkluderer regulatoriske teori, forretningsjuss og intellektuell eiendom.

Teknologi er bredt definert som en samling av prosesser som brukes til å lage varer eller tjenester. Teknologi refererer derfor til kunnskap om slike fremgangsmåter, eller de fremgangsmåter selv, noe som ofte er innebygd i maskiner eller apparater.

Fjernundervisning er en metode for å levere utdanning til studenter som ikke er fysisk til stede på campus. Ulike studier har vist at fjernundervisning kan være like effektive som vanlige klasserom programmer noen ganger enda bedre!

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

Kurs Fjernundervisning i Teknologi i Europa

153 Resultater i Teknologi, Europa, Fjernundervisning Filter

Online kurs: Beslutningstaking under usikkerhet: Introduksjon til strukturert ekspertdom

TU Delft Open & Online Education
Nettstudier Heltid studier Deltid 6 uker September 2019 Nederland Netherlands Online + 1 fler

I en stadig mer data-drevet verden er data og bruk ikke alltid alt det er sprakk opp til å være. Dette kurset tar sikte på å takle den kritiske mangelen på noen eller passende data på mange områder hvor komplekse beslutninger må gjøres. I dette kurset vil du bli introdusert med toppmoderne ekspertdommer, spesielt den klassiske modellen (CM) eller Cooke-metoden, som uten tvil er den mest strenge metoden for å utføre Strukturert Ekspertdom.

Idm-prisen i generell databeskyttelsesregulering

The IDM Institute Of Direct And Digital Marketing
Campus Nettstudier Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Alle former for en-til-en-markedsføring påvirkes av personvernlovgivningen og kommende GDPR som trer i kraft 25. mai 2018. Lær alt du trenger å vite med IDM-prisen i generell databeskyttelse, opprettet av DMA.

Telemarketing: bruker telefonen som et salgsverktøy

Churchill Square Training And Development
Nettstudier Heltid studier 1 dag Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Portsmouth

Denne en-dagers workshop vil vise deg hvordan telefonen kan supplere, forbedre og til og med erstatte andre former for markedsføring og salg, og hvordan denne personlige tilnærmingen kan øke salgs suksess din dramatisk.

Nettkurs: Introduksjon til vindturbiner: Fysikk og teknologi

TU Delft Open & Online Education
Nettstudier Deltid 7 uker Kontakt skolen Nederland Netherlands Online

Dette kurset gir studentene en oversikt over de tverrfaglige aspektene av vindturbiner uten for mye detaljert studie av litteraturen om alle disse aspektene. Det vil forklare relevante teknologier på et tilsvarende tilgjengelig nivå.

Microsoft Excel 2016 introduksjons

Oplex Careers
Nettstudier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Den elektroniske CPD Accredited Nivå 2 Microsoft Excel 2016 - introduksjonskurs vil gi elevene et innblikk i hvordan du effektivt arbeide med den populære regneark programvare - Microsoft Excel.

MOS ord 2016 kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 100 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

MOS Word 2016 Course (Desktop / Office 365) dekker Microsoft Office Specialist eksamen mål å hjelpe studentene forberede for Word 2016 77-725 Kjerne opprettelse av dokumenter, samarbeid og kommunikasjon eksamen og Ordet 2016 Expert 77-726 Opprette dokumenter for effektiv kommunikasjon eksamen .

Mos excel 2016 kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 100 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

MOS Excel 2016 Course (Desktop / Office 365) dekker Microsoft Office Specialist eksamen mål å hjelpe studentene forberede for Excel 2016 77-727 Kjerne Data Analysis, Manipulasjon og presentasjon Eksamen og Excel 2016 Expert 77-728 tolke data for Insights eksamen .

Datakortet nettbasert kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 80 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Den European Computer Driving Licence (ECDL) er en relevant og internasjonalt anerkjent kvalifikasjon for databrukere. ECDL forbedrer din forståelse og effektiv bruk av datamaskiner. Dette fjernundervisning Kurset åpner opp en rekke muligheter gjennom det brede spekter av ferdigheter den gir.

PC-teknologi - nivå 3 retters

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 100 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

PC-teknologi - Nivå 3 Online kurset er ideelt for studenter som vet å bruke datamaskiner, men ønsker å ta det neste skrittet og lære mer om de ulike komponentene som utgjør en PC og kanskje ta sine første skritt inn i en karriere som en PC tekniker . Kurset tar sikte på å gi studentene en god forståelse av PC-maskinvare, Windows-operativsystemet, samt veiledning om vedlikehold, nettverk og sikkerhetsspørsmål.

CIW avansert HTML5 og CSS3 kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 100 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Den CIW Avansert HTML5 og CSS3 Specialist Course er dekker den nye CIW ID0-620 eksamen og er utformet for å gi studentene en grunnleggende kunnskap for HTML5, Cascading Style Sheets (CSS) og Javascript programmering.

CIW webdesign kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 140 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

CIW Web Design Specialist Course (tidligere kalt designmetodikk og teknologi) lærer deg hvordan å designe og publisere websider.

CIW web fundamenter knytte kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 180 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Fjernundervisning senterets CIW Web Foundations Associate Course er en av de mest populære leverandør-nøytral Web utdanningsprogram tilgjengelig. Sertifiserte CIW Web Foundations Associates har validert sin forståelse av viktige teknologier som påvirker nesten hver bedrift.

Webdesign profesjonell bunt

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 480 timer August 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

The Web Design Professional Bundle består av følgende: Webmaster - HTML og CSS KURS Fjernundervisning senterets Webmaster - HTML og CSS Course tar deg trinn for trinn gjennom bygging av høykvalitets nettsider mens lærer det grunnleggende Website design ved hjelp av HTML programmering og Cascading Style Sheets (CSS).

Webmaster - javascript kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 200 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Den Webmaster - Java Web Design Course er designet for å introdusere studentene til Javascript Programming Language (Inc. jQuery og AJAX), som er tett integrert med HTML for å designe interaktive nettsteder. Kurset består av 10 enheter, som er designet for å gradvis bygge opp og styrke dine tekniske kunnskaper.

Webmaster - responsive web design kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 140 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Den Webmaster - Responsive Web Design Course er for studenter med en pre-eksisterende kunnskap om HTML og CSS, og er en ideell oppfølgingsprogrammet for de som fullfører Webmaster HTML og CSS-modul for nybegynnere, dette kurset lærer du alt du trenger å vite om responsive web design (RWD), og gir deg kunnskap til å bygge flotte, responsive nettsteder med det aller nyeste HTML5 og CSS3 teknologi.