ACADEMICCOURSES.NO

Søk Fjernundervisning Kurs i Teknologi i Storbritannia 2019/2020

Et kurs er studiet av et bestemt emne innenfor et bredere fagområde og er grunnlaget for en kvalifisering. Et typisk forløp omfatter forelesninger, vurderinger og veiledninger.

Innlemmelsen av teknologi i moderne samfunn har ofte vært årsaken til politisk og filosofisk debatt. Den største bekymringen er om teknologien virkelig hjelper eller skader menneskeheten. Noen hevder at overforbruk av teknologien er skadelig for miljøet, mens andre mener det er en nødvendig fasett av menneskelig utvikling.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

Fjernundervisning Kurs i Teknologi i Storbritannia

136 Resultater i Teknologi, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, Fjernundervisning Filter

Idm-prisen i generell databeskyttelsesregulering

The IDM Institute Of Direct And Digital Marketing
Campus Nettstudier Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Alle former for en-til-en-markedsføring påvirkes av personvernlovgivningen og kommende GDPR som trer i kraft 25. mai 2018. Lær alt du trenger å vite med IDM-prisen i generell databeskyttelse, opprettet av DMA.

Telemarketing: bruker telefonen som et salgsverktøy

Churchill Square Training And Development
Nettstudier Heltid studier 1 dag Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Portsmouth

Denne en-dagers workshop vil vise deg hvordan telefonen kan supplere, forbedre og til og med erstatte andre former for markedsføring og salg, og hvordan denne personlige tilnærmingen kan øke salgs suksess din dramatisk.

Microsoft Excel 2016 introduksjons

Oplex Careers
Nettstudier Deltid Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Den elektroniske CPD Accredited Nivå 2 Microsoft Excel 2016 - introduksjonskurs vil gi elevene et innblikk i hvordan du effektivt arbeide med den populære regneark programvare - Microsoft Excel.

MOS ord 2016 kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 100 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

MOS Word 2016 Course (Desktop / Office 365) dekker Microsoft Office Specialist eksamen mål å hjelpe studentene forberede for Word 2016 77-725 Kjerne opprettelse av dokumenter, samarbeid og kommunikasjon eksamen og Ordet 2016 Expert 77-726 Opprette dokumenter for effektiv kommunikasjon eksamen .

Mos excel 2016 kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 100 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

MOS Excel 2016 Course (Desktop / Office 365) dekker Microsoft Office Specialist eksamen mål å hjelpe studentene forberede for Excel 2016 77-727 Kjerne Data Analysis, Manipulasjon og presentasjon Eksamen og Excel 2016 Expert 77-728 tolke data for Insights eksamen .

Datakortet nettbasert kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 80 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Den European Computer Driving Licence (ECDL) er en relevant og internasjonalt anerkjent kvalifikasjon for databrukere. ECDL forbedrer din forståelse og effektiv bruk av datamaskiner. Dette fjernundervisning Kurset åpner opp en rekke muligheter gjennom det brede spekter av ferdigheter den gir.

PC-teknologi - nivå 3 retters

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 100 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

PC-teknologi - Nivå 3 Online kurset er ideelt for studenter som vet å bruke datamaskiner, men ønsker å ta det neste skrittet og lære mer om de ulike komponentene som utgjør en PC og kanskje ta sine første skritt inn i en karriere som en PC tekniker . Kurset tar sikte på å gi studentene en god forståelse av PC-maskinvare, Windows-operativsystemet, samt veiledning om vedlikehold, nettverk og sikkerhetsspørsmål.

CIW avansert HTML5 og CSS3 kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 100 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Den CIW Avansert HTML5 og CSS3 Specialist Course er dekker den nye CIW ID0-620 eksamen og er utformet for å gi studentene en grunnleggende kunnskap for HTML5, Cascading Style Sheets (CSS) og Javascript programmering.

CIW webdesign kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 140 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

CIW Web Design Specialist Course (tidligere kalt designmetodikk og teknologi) lærer deg hvordan å designe og publisere websider.

CIW web fundamenter knytte kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 180 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Fjernundervisning senterets CIW Web Foundations Associate Course er en av de mest populære leverandør-nøytral Web utdanningsprogram tilgjengelig. Sertifiserte CIW Web Foundations Associates har validert sin forståelse av viktige teknologier som påvirker nesten hver bedrift.

Webdesign profesjonell bunt

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 480 timer August 2020 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

The Web Design Professional Bundle består av følgende: Webmaster - HTML og CSS KURS Fjernundervisning senterets Webmaster - HTML og CSS Course tar deg trinn for trinn gjennom bygging av høykvalitets nettsider mens lærer det grunnleggende Website design ved hjelp av HTML programmering og Cascading Style Sheets (CSS).

Webmaster - javascript kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 200 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Den Webmaster - Java Web Design Course er designet for å introdusere studentene til Javascript Programming Language (Inc. jQuery og AJAX), som er tett integrert med HTML for å designe interaktive nettsteder. Kurset består av 10 enheter, som er designet for å gradvis bygge opp og styrke dine tekniske kunnskaper.

Webmaster - responsive web design kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 140 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Den Webmaster - Responsive Web Design Course er for studenter med en pre-eksisterende kunnskap om HTML og CSS, og er en ideell oppfølgingsprogrammet for de som fullfører Webmaster HTML og CSS-modul for nybegynnere, dette kurset lærer du alt du trenger å vite om responsive web design (RWD), og gir deg kunnskap til å bygge flotte, responsive nettsteder med det aller nyeste HTML5 og CSS3 teknologi.

Webmaster - html og css kurs

Distance Learning Centre
Nettstudier Deltid 120 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

Hvis du er interessert i å bli en webdesigner eller rett og slett ønsker å bygge din egen nettside, eller kanskje en nettside for din bedrift eller organisasjon, så Webmaster HTML og CSS kurs for nybegynnere er bare kurset for deg.

CIW webutvikling profesjonell (QCF) nivå 3

UK Open College
Nettstudier Deltid 300 timer Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online

CIW Web Development Professional hjem studie online kurset kombinerer tre individuelle kvalifikasjoner på et redusert gebyr. Dette kurset inneholder CIW Javascript Specialist selvfølgelig, CIW Perl kurs og CIW Database Design Course. Studentene skal lære en front & back end programmeringsspråk og de nødvendige ferdigheter til å integrere dem med en database.